Oluvasyon testime bakarmisiniz

Bence oluyor çünkü ben o ay beklemedigim bir zamanda adet olur gibi kanamam oldu 3 gün baya sancılı, sanırım düşük yaptım ama emin olamiyorum doktora gitmedigim icin. Zaten direk tüp bebeğe baslamazsin, ki devlet desteğinden faydalanamazsin çünkü şartlari tasimiyorsun gibi. Ama sürece baslarsin yani once rahim filmi çekerler, eşin ve senin kan sperm testlerine bakarlar ona göre işlemlere başlanır. Femara verir kullan şu kadar gün, sonra gel der yani doktordan doktora değişir.
Haaa baya ograştırıcı o zaman tüp bebek

Haaa baya ograştırıcı o zaman tüp bebek
Tabi ki devlet hemen tüp bebeğe baslatmiyor. Tüp bebek için zaten şartları var. Ben sana o yüzden çok bekleme dedim uzun bir süreç çünkü. Nerden baksan 2 senedir ugrasiyorumdur. Bırak devam et şeklinde :)

Valla benimki sulaleden gelmiyor bence annem hemen hamile kaliyomus teyzelerim falan da, bilmiyorum bir tane halam zor kaliuo heralde benim gibi. O da bana mı denk geldi anlamadım 😂
Hahaha ola bilir sonuçta baba tarafı babaya daha çok cekermis genler yani benim bir halam 12 yıl sonra kendiliğinden olmuş

Tabi ki devlet hemen tüp bebeğe baslatmiyor. Tüp bebek için zaten şartları var. Ben sana o yüzden çok bekleme dedim uzun bir süreç çünkü. Nerden baksan 2 senedir ugrasiyorumdur. Bırak devam et şeklinde :)
Yaaaa inşallah sabrına degmiştir olmuştur bebeisimiz

Back
X