ölüyorum geçer mi bu kin nefret ve ACI

yasming

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
25
0
86
Ankara
hiç inanmazdım yaşayanlara abartıyorlar derdim. bu kadar acımaz insanı canı büyütüyorlar derdim. seni bırakıp gidebilecek erkek için ağlanmaz ki derdim. öyle bir ağlanıyormuş ki öyle bir yanıyormuş ki insanın canı. bana sarılıp seviyorum derken herşey güzel gelirken meğer o kollarda benden arta kalan zamanı dolduran ya da tam tersi bilmiyorum başka bi kız daha varmış.gözlerimin içine baka baka tanımıyorum o kızı dedi bilmiyorum dedi.inandım kandım ona.çünkü herkesten farklıydı o.herkes gibi değildi gözümde.fikirlerimiz o kadar uyuşuyodu ki.evlenirim diyordum.işte aradığım bu diyordum.tek bi sorun vardı akrabaları.onlarla yapamam diyordum ama onun için onlara bile katlanabilirdim.meğer o bunu hiç önemsemiyormuş çünkü akrabalarını kabul edecek birini çoktan bulmuş.uzun bir süre ikimizi de idare etti.daha 2hafta önce senin için gidiyorum buralardan dedi.seni yar etmezler bana dedi.meğer o kız daha ağır basmış.yazıklar olsun ya onun için döktüğüm gözyaşına yazıklar olsunkatlandığım onca acılara yazıklar olsun.hiç haketmiyomuş.ama yine de canım o kadar çok yanıyo ki.konduramıyorum ne ona ne de kendime.o aldatmazdı bende aldatılmaz. ama oldu işte bende yaşadım bu acıyı içim yanıyo.nasıl geçer bu öfke nasl geçer bu nefret bilmiyorum. o kızla sarmaş dolaş fotoraflarını koymuş face ye nispet yapar gibi bnde burada gözyaşı döküyorum.adalet mi bu şimdi?şanssızlık mı?aptallık mı?yardım edin bana nolur bu acıyı yaşayanlar geçirenler o dönemi atlatanlar.nasıl geçer zaman nasıl diner öfkem.nolur yardım edin sıkıldım artık mutlu rolü yapmaktan içim yanıyo

Allah yardımcın olsun canım, zor olsada geçer bu günler çünkü değmez kendini başkaları için yıpratmaya.
Zaman herşeyin ilacı, inşallah en kısa zamanda atlatırsın...

yasming çok değil 20 gün önce
çok çok benzer bir durum yaşadım canım
tarifsiz bir duygu gerçekten.nefreti acısı,kendini aptal hissetmeler ve cabası
bu dönemde yanlız kalmaman çok önemli,mümkün olduğunca arkadaşlarınla birşeyler yapmaya çalış
çünkü sürekli kendini sorgulayacaksın,sürekli düşüneceksin,o daha mı güzeldi ya da o daha mı iyiydi diye defalarca düşüneceksin.Bu da malesef özgüven kaybı yaşamana sebep olacak
İnandığım sadece şu var İlahi Adalet.Acım ağır bastığı zamanlarda sürekli dua ediyorum,çünkü 2.5 yılımı yedi ve biliyorum ki Allah yapılanları karşılıksız bırakmaz...
bir de unutma ki gördüğümüz her Şerrin arkasında mutlaka göremediğimiz bir de Hayır oluyor canım:teselli:

öncelikle cevap veren herkese yeşekkür ederim yorumlarınızı benden esirgemediğiniz için.biliyorum gececek ama şimdi çok ağır gelio
evet biliyorum her şer de var bi hayır ama çok dokunuyo.işin en kötü tarafı benim hiç arkadaşım yok 1senedir evdeyim bütün hayatım ondan ibaretti zaten çok sosyal bi insan değilim şimdi tamamen yanlız kaldım.evet kendimi sorguluyorum hep kendimi suçluyorum.nasıl kandım nasıl inandım diyorum o benden daha mı güzeldi sorusu gelmedi aklıma çünkü ne kadar güzel olursa olsun ikimiz de insanız aldatmak da ne oluyor.içim öyle yanıyo ki depresyondayım galiba.kimsesiz ve çaresiz.bu acı öldürür mü beni bilmiyorum ama zaman geçmek bilmiyor ve içimdeki yangın hiç sönmüyor.özgüven kaybı olur demişsiniz bende ne güven kaldı ne de özgüven herşey bitti.ben bittim.

hayatında gelip geçen bi acı olacak emin ol arkadaşım yok yazmışsın kurslara falan git evde ve yalnız kalma ama intikam için sakın başka hatalar yapma şu an bu ruh haliyle yanlış kararlar verebilirsin dikkatli ol sakın kendini sorgulama at kendini dışarı ve ben bunları atlatıcam de geçer canım üzülme sağlıcakla kal

intikam al bence ancak o zaman için soğurr kesinlikle al , alma diyenleri takma . Hem bu intikam değim madem o sana bunu yaşattı o da mutsuz olsun o kıza ulaş söle anlat herseyi seninle de onu aldatmıs oluo hem kıza söle kızda ona basssın tekmeyi görür o zaman ortaya kalmayı hayvan herif

ah keşke yappabilsem benimde tek istediğim bu çünkü ancak o kıza herşeyi anlatırsam içim biraz olsun soğuyacak ama o kıza nasıl ulaşacağımı bilmiyorum.bide kız bana ben biliyordum zaten senin olduğunu derse(öyle yüzsüzler var malesef)o zaman kelimeler yetmez sanırım beni anlatmaya.ama eğer haberi yoksa bilsin istiyorum ben düştüm bu acıya başkaları düşmesin istiyorum.öğrendiğimden beri beddualar ediyorum aklıma geldikçe çıkdıracak gibi oluyorum.nasıl geçer bu öfkem hiç bilmiyorum.kendimdende korkuyorum çünkü öfkem çok şey yaptırabilir bana ve bunu şimdiden kestiremem.herşey olabilir.off nasıl bi acıdır bu Allahım nasıl bi yangındır kül oldum artık yanmaktan.kendimi bile kandırıyorum mutluymuşum gibi dalga geçiyorum kendimle duygularım altüst oldu.zaman nasıl geçecek nasıl düzlecek bu yara

o zaman söle yap arkadasım eğer kız bn biliyodum derse bu gözterir ki o gercek bi aşk peşinde değil yakısıklı bi arkadasını erkek olcak tabi kıza musallat et sonra da seninkine msj atsın o arkadas bu kız bnmle die aldatılmıs olsun seninki :D kıza şöle ulasırsın seninkinin face inden arkadaslarına bak resmini gördn tanırsın ordan ...

o zaman söle yap arkadasım eğer kız bn biliyodum derse bu gözterir ki o gercek bi aşk peşinde değil yakısıklı bi arkadasını erkek olcak tabi kıza musallat et sonra da seninkine msj atsın o arkadas bu kız bnmle die aldatılmıs olsun seninki :D kıza şöle ulasırsın seninkinin face inden arkadaslarına bak resmini gördn tanırsın ordan ...
Anammm,Allah kimseyi senin eline düşürmesin..
akannehir

Söyleyebilcek hiçbir şeyim yok. Başlığa istinaden şu söz aklıma geldi:

''Kim derse -geçer- diye ona geçsin bu acı.'' Erhan Güleryüz

hiç inanmazdım yaşayanlara abartıyorlar derdim. bu kadar acımaz insanı canı büyütüyorlar derdim. seni bırakıp gidebilecek erkek için ağlanmaz ki derdim. öyle bir ağlanıyormuş ki öyle bir yanıyormuş ki insanın canı. bana sarılıp seviyorum derken herşey güzel gelirken meğer o kollarda benden arta kalan zamanı dolduran ya da tam tersi bilmiyorum başka bi kız daha varmış.gözlerimin içine baka baka tanımıyorum o kızı dedi bilmiyorum dedi.inandım kandım ona.çünkü herkesten farklıydı o.herkes gibi değildi gözümde.fikirlerimiz o kadar uyuşuyodu ki.evlenirim diyordum.işte aradığım bu diyordum.tek bi sorun vardı akrabaları.onlarla yapamam diyordum ama onun için onlara bile katlanabilirdim.meğer o bunu hiç önemsemiyormuş çünkü akrabalarını kabul edecek birini çoktan bulmuş.uzun bir süre ikimizi de idare etti.daha 2hafta önce senin için gidiyorum buralardan dedi.seni yar etmezler bana dedi.meğer o kız daha ağır basmış.yazıklar olsun ya onun için döktüğüm gözyaşına yazıklar olsunkatlandığım onca acılara yazıklar olsun.hiç haketmiyomuş.ama yine de canım o kadar çok yanıyo ki.konduramıyorum ne ona ne de kendime.o aldatmazdı bende aldatılmaz. ama oldu işte bende yaşadım bu acıyı içim yanıyo.nasıl geçer bu öfke nasl geçer bu nefret bilmiyorum. o kızla sarmaş dolaş fotoraflarını koymuş face ye nispet yapar gibi bnde burada gözyaşı döküyorum.adalet mi bu şimdi?şanssızlık mı?aptallık mı?yardım edin bana nolur bu acıyı yaşayanlar geçirenler o dönemi atlatanlar.nasıl geçer zaman nasıl diner öfkem.nolur yardım edin sıkıldım artık mutlu rolü yapmaktan içim yanıyo

adalet henüz ortada yok ama mutlaka bir gün tecelli edecek ve emin ol bu seni kandıranlar açısından pek hoş olmayacakbilmiyorumkismile sana yaşattıklarını bir bir çekecek ve senin sorduğu şu soruları o kendine soracak. İlahi adalet...elbet bir gün gösterecek kendini

şans belki şanssızlık buna şimdiden kesin karar veremezsin. şu an şans diyebilirim böyle karaktersiz bir adamdan kurtulduğun için zemuszemus

zamanla geçer o öfke ama illa ki geçiyor. kendini çok salma yeter ki olumunekankayizsmile

birini cezalandırmak istiyorsan onu yok saycaksın hayatına devam et bence kafana takmamaya çalış zor olduğunu biliyorum ama sende nispet yap onsuzda yaşandığını bilsin bence zaman da herşeyin ilacı unutulur kendine iyi bak

malesef hiç bişey yapamıyorum artık yapmakta istemiyorum. sadece Allaha yalvarıyorum. O beni böyle çaresiz bırakmaz. eminim bana yaşattıklarının bedelini Rabbim ödetecek.bana öyle msjlar atmış ki anlatamam size öyle küfürler etmiş ki.bana yakışmıyo teleffuz etmek bile.2,5ay boyunca ikimizi de idare etmiş itiraf etti.ama bu neyi değiştirir ki.ondan nefret ediyorum.ve dualarım hiç bitmeyecek hep onun acı çekmesi için dua etcem.bişiy takılıo aklıma ben ona Allah belanı versin dedim çok defa msj attım içim yandıkça msj attım dayanamaz oldukça maj attım bugun cevap vermiş biz seninle ne yaşadık ki bu sözleri boşa söylüosun demiş (1seneden fazla zamanımı verdim ben ona bu hiç bişeyse hiçbişey yaşamadık)bedduam tutar mı ki onun gözlerimin önünde erimesini istiyorum bitişine şahit olmak istiyorum.başak bişey istemiyorum içimde sadece nefret ateşi yanıo. oda sönmeyecek

malesef hiç bişey yapamıyorum artık yapmakta istemiyorum. sadece Allaha yalvarıyorum. O beni böyle çaresiz bırakmaz. eminim bana yaşattıklarının bedelini Rabbim ödetecek.bana öyle msjlar atmış ki anlatamam size öyle küfürler etmiş ki.bana yakışmıyo teleffuz etmek bile.2,5ay boyunca ikimizi de idare etmiş itiraf etti.ama bu neyi değiştirir ki.ondan nefret ediyorum.ve dualarım hiç bitmeyecek hep onun acı çekmesi için dua etcem.bişiy takılıo aklıma ben ona Allah belanı versin dedim çok defa msj attım içim yandıkça msj attım dayanamaz oldukça maj attım bugun cevap vermiş biz seninle ne yaşadık ki bu sözleri boşa söylüosun demiş (1seneden fazla zamanımı verdim ben ona bu hiç bişeyse hiçbişey yaşamadık)bedduam tutar mı ki onun gözlerimin önünde erimesini istiyorum bitişine şahit olmak istiyorum.başak bişey istemiyorum içimde sadece nefret ateşi yanıo. oda sönmeyecek

Kesinlikle cezasını bulucak bu yüzden için ferah olsun canım.. Bak bni de pat diye bırakmıstı ilk cıktığım erkek bişeyleri bahane etti ve bıraktı beni. Sebeb acık canı oyalanmak kızlarla takılıp gönül eğlendirmekmiş benden ayrılınca birsürü kızla takıldı cıktı ben hep acı cektim hep.. Unutamadım ama ilk 5 aydan sonra o içini yakan ateş gidio üzüntü kalıyo ki ben onu hep kızlarla gördüm bi onla cıkıyodu bi bununla ben kimseyle yapamıyodum onu gördükçe kahroluyodum eve gider ağlardım hep.. 2 sene geçti aradan en son cıktığı kızla biraz uzun süre cıktılar kuzeninin arkadasıydı . Kuzeni olcak kız da beni hiç sevmezdi meğer kendi arkadasına ayarlamak içinmiş işte. Neyse o kızla cıkarken ben ona şu bedduayı ettim dilerim Allahtan o kıza öyle bi aşık olursun ki ayrılıp ondan benim cektiğim acıdan beterini cekersin dedim . Sonra 2009 ramazanda Allaha çok içten dua ettim bana dönsün köpek gibi pişman olup dönsün o halini görim diye veee inanmıcaksın öyle şaşırmıstım ki 2 senedir dönmeyen adam o duamdan sadece 2 gün sonra bana msj attı ama ben sevgime yenik düştüm öyle büyütmüştüm ki içimde onu mutluluktan ağladım mesajı görünce sonra tabi yeniden brbr olucaz filan diye seviniyodum meğer o kızdan ayrılınca kendini avutmak için bana dönmüş çok değil 1 ay sonra beni bırakıp geri döndü ona.. Sonra hem kuzeni hemd eo kızdan yedi kazığı ve en yakın kankasıyla da arası bozuldu . Ben ise baskasına asık oldum 2.ci ayrılıktan sonra aslında içimde birşey kalmadığını anlamıstım. 1 sene daha gecti ve o bu süreçte benden beter acılar cektiii .. Şuan 1 ay oldu diğer sevgilimden de ayrıldım bunu duyunca yeniden benimle olmak istedi ama 3. şansı tanıcak kadar aptal değilim :) Ki artık sevmiyorum onu o hala beni sevdiğini söylüyo hatalarını kabul ediyo yalvardı baya bana ama yok dedim baska bişe demedim . Şuan gözümün önünde acı cekiyo hiç iyi değil psikolojisi de bozuk ve yanlız herkesten yediği kazıklarla oohh olsunn...

Demem o kii hiç üzülmee o bulucak cezasınıı

Arkadaşım inan seni çok çok ii anlıyorum.bu durum o kadar kötüki hazmedilemez.insanız hayatta herşeye hazırlıklı olmamız gerekiyor inan benim kimseye güvencim kalmadı ilk ilşkimden sonra benim acımda çok büyük senin bir iyi yanın var onunla olmamışsın allah yardımcın olsun güzel arkadaşım.bu dünya kimseye kalmaz allahından bulsun o herif...

Yaşadıkların çok zor bunun sende farkındasın okuyanlarda farkında merak etme.Seni teselli edecek değilim çünkü işe yaramaz biliyorum.Kendimden biliyorum! Şimdi sen bu acıyı sadece ben yaşıyorum sanıyorsun ama yanılıyorsun.Bu olayın aynısını ya da benzerini hatta kat kat fazlasını yaşayanlar var bunu unutma.Nerde,ne zaman ağlamak istiyorsan evinde,yolda,işinde nerde olursan ol ağla içine atma.Sana sadece şunu söyliyim kimsenin ahı kimsede kalmaz!!Sana yaşattığı acıları seninleyken veya sensiz mutlaka yaşayacak emin ol.Sadece Allah a havale et..

çok teşekkür ederim beni anlamnıza sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum ama Allah bu acıyı yaşayanlara sabır versin yaşamamış olanlarada yaşatmasın inşallah.bu acıda geçecek biliyorum.Allahtan korkuma bişey yapamıyorum da söyleyemiyorum da.o kul hakkının ne olduğunu bilmediği halde ben hala onu düşünüyorum.bazen canım çok yanıyo ağlıyorum ama geçio.elimden bişey gelmio inşallah çabuk geçer.çünkü bazen dayanamıyorum.ilk öğrendiğim an aklıma geldikçe kalbim duracak sanıyorum.Allah bi daha yaşatmasın.şu an için benden giden sadece güven duygusu oldu.insanlara güvenmiorum.herşeye bi bahane buluorm bu benim canımı çok sıkıo ama geçecek zamanla insanlara tekrar güvenicem biliorm

öncelikle cevap veren herkese yeşekkür ederim yorumlarınızı benden esirgemediğiniz için.biliyorum gececek ama şimdi çok ağır gelio
evet biliyorum her şer de var bi hayır ama çok dokunuyo.işin en kötü tarafı benim hiç arkadaşım yok 1senedir evdeyim bütün hayatım ondan ibaretti zaten çok sosyal bi insan değilim şimdi tamamen yanlız kaldım.evet kendimi sorguluyorum hep kendimi suçluyorum.nasıl kandım nasıl inandım diyorum o benden daha mı güzeldi sorusu gelmedi aklıma çünkü ne kadar güzel olursa olsun ikimiz de insanız aldatmak da ne oluyor.içim öyle yanıyo ki depresyondayım galiba.kimsesiz ve çaresiz.bu acı öldürür mü beni bilmiyorum ama zaman geçmek bilmiyor ve içimdeki yangın hiç sönmüyor.özgüven kaybı olur demişsiniz bende ne güven kaldı ne de özgüven herşey bitti.ben bittim.

ilişkimizin 3. yılında o aptalda benden ayrılmıstı ve senin söylediğin hisleri yasamıstım.geciyor canım geçiyor.sonra nemi yaptım?tekrar barıstık ve 1 yıl sonra ben terkettim o pisliği.simdi çok rahatım.tabiki o günlerimide burda kızlarla dertleserek fikir alarak atlattım.hepinizi çoook seviyorum kızlar.canım kızların dediği gibi mevlam neylerse güzel eyler vardır bi sebep canım oyalanacak bişeyler bul basını kasıyacak vaktin olmasın inan unutacaksın zamanla

Back
X