Ölüyorum..

Kuzenım senın gıbıydı 1.70boy kilo 65 falan
Zayıfsın guzelsin diyoruz anlamaz ölümüne diyet yapar degısık kürler uygular
Yıllarca boyleydı
Bıgun hastalandı mide kanserı bagırsaktada baslangıc dedı drlar
Aylarca tedavı gördu bir dizi ameliyatlar
Ikıyıl oldu kaybettık
Hayatın tadını cıkarmalı ve sukretmeli

Tatilden bugün döndük ve ben tatil fotoğraflarına baktım. Kendimi gördüm ve saatlerce baktim. Ben hayatimda ilk defa bu kadar yıkıldım. İlk kez bu kadar şişman çirkin olduğumu fark ettim. Ben bugün ilk kez bu kadar nefret ettim kendimden iğrendim. En dipteyim su an artik ayağa kalkacak dayanicak gücüm kalmadi. Ya ben bugün ilk defa ölmek istedim. İlk defa korkum bu kadar gerçek. Kalbim çarpıyo ellerim titriyo ya ben napicam ya napicam aynaya bakamiyorum artik bakinca elim ayağim titriyor yolun sonu bitmisim ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm sakin ol şişman oldugunu söylemişsin bi çaresi var bunun diyet yap yediklerine dikkat porsiyonunun azalt zayıflayabilirsin azimli ol sadece

Sanırım hayatınızda herşey yolunda ve takacak başka birşey bulamadığınız için kendinize sarmışssınız.. dermansız bir dert değil, silkinin ve kendinize gelin.. yapmanız gereken şeyleri araştırın ve hemen uygulayın bu kadar basit.. Allah başka dert vermesin ne diyeyim..

1.63 boya 53 kg. gayet normal.
Allah dermansız dert vermesin.
başlığı görünce ben de ciddi bişi var sandım ama esas sorun psikolojik galiba zaten. yani kilo değil ama takıntı sorununu çözmen gerekiyor.
buraya değil ama psikoloji bölümüne falan yazabilirsin.

1.63 boya 53 kg. gayet normal.
Allah dermansız dert vermesin.
başlığı görünce ben de ciddi bişi var sandım ama esas sorun psikolojik galiba zaten. yani kilo değil ama takıntı sorununu çözmen gerekiyor.
buraya değil ama psikoloji bölümüne falan yazabilirsin.

sana katılıyorum. aksine zayıf bile sayılabilir ki ben 1.64 boyundayım doğumdan önce 58dim ne zaman 1-2 kilo versem çok zayıfladın ne bu hal derlerdi..
diyet yapmak yerine kesinlikle bir psikoloğa görünmesi kendisi için en doğru şey olacaktır..

Benimde kardesim dedigim arkadasim yogun bakimda..daha 24 yasinda.. doktorlar yapilacak herseyin yapildigini,herseye hazirlikli olunmasi gerektigini soyledi.

Oylece yatiyor yatakta,makineye bagli,olmeyi bekliyo..kendinden habersiz kalan son saatlerini,belkide son dakikalarini dolduruyo..

cok isteyerek cabalayarak kazandigi okulu yarim kaldi,ugruna cok mucadele verdigi sevgilisiyle hayalleri yarim kaldi,ailesiyle yasayacagi guzel seyler hersey yarim kaldi.

Kim bilir ne kadar cok isterdi,yarim kalan herseye devam edebilmeyi. Kiloluda olsa cirkinde olsa kimbilir ne kadar cok isterdi hayatta nefes alabilmeyi..

Asil o ölüyo,sen sadece öldügünü saniyosun.
Yazik cok yazik...

Allah şifa versin dualarınızı sakın eksik etmeyin Allah'tan ümit kesilmez benim erkek arkadaşımda kaza geçirmişti o gece ameliyathaneden çıkamaz dediler başka zaman sabahı görmez vs dediler defalarca fenalaştı ama Rabbim bize bağışladı Allah'a şükür iyileşti 3 sene geçti üzerinden 19 yaşındaydı o zaman ve 3 hafta yoğun bakımda kalmıştı.Tekrar Allah acil şifa versin...

Başlığı okuyunca kansersiniz felan sandım önce.ne bu böyle kilolusunuz diye ölüyorum felan demeler.sanki çaresiz bir dert mi? Forumdaki diyet başarı öykülerini okuyun lütfen.bu kadar umutsuz olmanın ne anlamı var.

Ya boy ve kilonu bir arkadaş yazmış. Ve gayet ideal bir oran yani. Ne istiyorsun yani, şu bulumik kızlar gibi mi olacaksın?
O zaman mı kendini iyi hissedeceksin?
Kilo verilir arkadaşım, 18 kilo vermiş birisi söylüyor bunu sana.
Ben de takıntılıyım, hatta her gün tartılırım, ama hiç ölmek istemedim şahsen:44: Onun yerine boğazımı tuttum, sağlıklı beslendim o kadar yani.
Ve sen şu an kilonu korusan yeterli. Çok bunalıyorsan, kalori say, günlük alman gereken kalori miktarını hesapla, dışına çıkma. Bu kadar yani:8:

Benimde kardesim dedigim arkadasim yogun bakimda..daha 24 yasinda.. doktorlar yapilacak herseyin yapildigini,herseye hazirlikli olunmasi gerektigini soyledi.

Oylece yatiyor yatakta,makineye bagli,olmeyi bekliyo..kendinden habersiz kalan son saatlerini,belkide son dakikalarini dolduruyo..

cok isteyerek cabalayarak kazandigi okulu yarim kaldi,ugruna cok mucadele verdigi sevgilisiyle hayalleri yarim kaldi,ailesiyle yasayacagi guzel seyler hersey yarim kaldi.

Kim bilir ne kadar cok isterdi,yarim kalan herseye devam edebilmeyi. Kiloluda olsa cirkinde olsa kimbilir ne kadar cok isterdi hayatta nefes alabilmeyi..

Asil o ölüyo,sen sadece öldügünü saniyosun.
Yazik cok yazik...

Rabbim acil şifalar versin inş tez zamanda sağlıkla ayağa kalkar :(

Allah şifa versin dualarınızı sakın eksik etmeyin Allah'tan ümit kesilmez benim erkek arkadaşımda kaza geçirmişti o gece ameliyathaneden çıkamaz dediler başka zaman sabahı görmez vs dediler defalarca fenalaştı ama Rabbim bize bağışladı Allah'a şükür iyileşti 3 sene geçti üzerinden 19 yaşındaydı o zaman ve 3 hafta yoğun bakımda kalmıştı.Tekrar Allah acil şifa versin...
Allah sevdiginizi size bagislamis,arkadasimida sevdiklerine bagislar insallah,kaza degil bizimkisi,cok uzun bi surecti,bir bucuk yillik,en zor son bir haftamiz.doktorun hazir olun yapacagimizi yaptik dedigi ilk haftamiz.allah yardim etsin sifa versin baska birsey gelmiyor elimizden.

Diger konularina bakmayan arkadaslar icin bu kiz 15 yasinda ve 40 kg olmak istiyor. Pamuk yutmak kusmak vs gibi deneyimleri de var. Ciddi manada blumiaya dogru surukleniyor.

Tatilden bugün döndük ve ben tatil fotoğraflarına baktım. Kendimi gördüm ve saatlerce baktim. Ben hayatimda ilk defa bu kadar yıkıldım. İlk kez bu kadar şişman çirkin olduğumu fark ettim. Ben bugün ilk kez bu kadar nefret ettim kendimden iğrendim. En dipteyim su an artik ayağa kalkacak dayanicak gücüm kalmadi. Ya ben bugün ilk defa ölmek istedim. İlk defa korkum bu kadar gerçek. Kalbim çarpıyo ellerim titriyo ya ben napicam ya napicam aynaya bakamiyorum artik bakinca elim ayağim titriyor yolun sonu bitmisim ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sevgili AKG
Bir daha böyle konu açarsan, ailene ulaşır durumunu anlatırım. . AGK dediğimde ne demek istediğimi anlamışsındır. İstersen birde fotoğrafını koyayım arkadaşlar karar versin kilon var mı yok mu ? Acilen durumu ailene anlat ve seni tedavi ettirsinler...

Back
X