Saç Rengi ve Saç Boyama ombre hair ve koyu kahve saçlar.....

telliket

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
159
2
118
İstanbul
herkese slmlar...uzun zamandır saçlarımı boyamıyodum. ama bu aralar bi değişiklik istiyorum. internetten ve sitede de rastladığım ombre hair dan yapmak istiyorum ama doğal saç rengim siyah gibi koyu kahve.beyaz tenliyim iri koyukahve gözlerim var. kızıl renkleri pek sevmiyorum. nasıl bi renk tonu güzel olur? sizin fikirlerinizi öğrenmek istiyorum umarım yardımcı olursunuz :)

ombre dediğin saçların hepsini toplayıp uçlarını boyama işlemimi,eğer öyleyse platin güzel olabilir tabi üstleride açman lazım

ombre hair saç uçlarının boyanması... birçok boyama yöntemi var ben büyük bi ihtimalle kuaföre yaptırıcam ama az çok renge karar veriyim dedim. önerin için teşekkür ederim canımvecanı :)

karamel tonları veya özellikle bal köpüğü çok güzel olur bence. platinin güzel olmayacağı düşüncesindeyim.

almina2 teşekkür ederim yorumun için. saçlarım çok hızlı uzadığı için dip boyası zoruma gider o yüzden kendi saç rengimin üstüne sanırım karamel - bal köpüğü daha iyi olur.

merhaba kızlar benim sacım kahverengi , bal köpüğüne boyamıştım sacım turuncu kızılımsı oldu kaçkere boyadım ama hep aktı ve aynı renkler cıktı şimdi kahveye boyayınca saçım siyah oldu ( aslında sacımı ombre hair yaptırmak istiyodum ama bu renk üzerine yapılırmı yada ne kadar beklemem lazım, kendi sacımın kahvesi de biraz koyu kaçabilir ombre hair için ve sacımın dibini açtırmak istemiyorum yardımcı olabilirmisiniz..

Merhaba Kızlar
Benimde saçlarım siyaha yakın kahverengi bende biraz değişiklik yapmak istiyorum ve ombre çok dikkatimi çekiyor buaralar ama fazla cesaretim yok.
Resimlerden gördüğüm kadarıyla uzun saçlarda daha güzel olmuş.
Benim saçlarımın omuzlarımın 2 santim altına indiği gibi kırılıyor bende kestiriyorum bu nedenle pekte uzatma şansım yok.
Ben uzun yıllar kızıl yaptım ki hala aklım kızıla gitmiyor değil çok seviyorum. Ama bu sefer biraz farklı olsun istiyorum.
Kuaföre gitmeyipte bu işleri çok seven ve becerikli olan arkadaşıma boyatmayı düşünüyorum.
Eğer cesaret edip yaparsam paylaşırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…