Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre yapayım mı??

morgana64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
174
0
46
İstanbul
Kızlar saçlarım 2. Resimdeki gibiydi sonra ışık attırdım dalgalılar gibi olfu ama ben ombre yapsam mı ki diyorum saçlarım yine 4. Resimdeki gibi olsun istiyorum en son öyleydi dip boya yapa yapa 2. Gibi oldu daha sarı istiyorum

Eklentiler

• $image.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 263
  • $image.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 679
  • $image.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 301
  • $image.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 258
Son düzenleme:
Bence kesinlikle yaptır. Sanki 2. resimdeki saçın bir işleme ihtiyacı varmış gibi duruyo...

saçlarınaa bittim bitttiimm yaaa ana rengın nedırr, bende sarı istiyorum ama zarar verıyo yıpratıyo cok yaa ,bu arada ombre hangi renk düşünüyorsun, 4.fotodaki gibimi yoksa farklımı ?

saçlarınaa bittim bitttiimm yaaa ana rengın nedırr, bende sarı istiyorum ama zarar verıyo yıpratıyo cok yaa ,bu arada ombre hangi renk düşünüyorsun, 4.fotodaki gibimi yoksa farklımı ?

Benim saçlarıma kumral uygulandı sonra krepe balyaj, ben memnun kalmadım sonra da kumral doreye boyandı aktı sonra da küllü kumrala boyandı. Bütün yaz güneşin altında kala kala 4. Resimdeki gibi oldu bende bozmamak için dip boya yaptırdım hep sanırım kumral dore yapılan net bi fikrim yok ne olduğuna dair yapılırken de cila atılıyo hep uyum olsun tüm saçta diye uçlarını da aldıra aldıra sarılıklar azaldı bu yüzden bende küllü kumrala boyayıp ombre mı yaptırsam ki dedim☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…