Gebeliğe Hazırlık Omega 3 kullananlar var mı kızlar 🌸🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelikten önce OMEGA 3 kullandınız mı acaba kızlar gebeliğe hazırlık olarak ??
Kullanıyorum canım 3 aydır yumurtlamalarım düzenli adetim düzenli faydası oldu mu bilmiyorum zaten bir sorunum yoktu. Hala hamile kalamadım ama

Kontrollerini yaptın mı canım eşinle birlikte.
Evet canım 3-4 kere hemde tüm tahliller yapıldı, hsg ye kadar çekildim. Geçen ay tüp bebek merkezine gittim doktor bile bir sorun gözükmüyor bir süre daha deneyin dedi. Yani artık olmazsa mart gibi tüp bebek düşünüyorum

Stresten mi acaba benim de D vitamini düşük canım bide adetlerim düzensiz hep ama sorun da gözükmedi ama anlamıyorum yani hayirlisi olsun canım artık napalim

Stresten mi acaba benim de D vitamini düşük canım bide adetlerim düzensiz hep ama sorun da gözükmedi ama anlamıyorum yani hayirlisi olsun canım artık napalim
Olabilir bu ay artık boşvermiştim. Kafa olarak rahattım ama şimdide eşimin iş stresi vs ekonomik kaygılar başladı. Onlarında rahat olması gerek. Doktorumun dediği gibi sen bir tarlasın düşün en iyi tohumları bekliyorsun dedi. Bekliyoruz bizde napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…