Senin için mi eşin için mi?
Ben tedavi ye baslamadan bir ay once basladım omepa Q10 adlı vitamin ikisi bir arada.drum yumurta kalitesini artırmak için verdi.toplama işlemine kadar devam ettim.eşime birsey vermediler
Şuan gec olur baslaman için.opudan sonra sordum dra devam etmene gerek yok dedi
Zaten sizin hatırladıgım kadarıyla sebepsiz inş ilk ve son tedavin olur
Senin için mi eşin için mi?
Ben tedavi ye baslamadan bir ay once basladım omepa Q10 adlı vitamin ikisi bir arada.drum yumurta kalitesini artırmak için verdi.toplama işlemine kadar devam ettim.eşime birsey vermediler
Şuan gec olur baslaman için.opudan sonra sordum dra devam etmene gerek yok dedi
Zaten sizin hatırladıgım kadarıyla sebepsiz inş ilk ve son tedavin olur
banada dr verdi omega Q10 ikisi bir arada. hatta fiyatı pahalı olduğu için alırken resmen içime oturmuştu. yumurta kalitem artsın diye verdi. ben henüz tüp bebeğe başlamadım. başlayana kadar kullan dedi bana
Evet arkadaşım. O işlem yapılmadan önce başlansa daha faydalı olurdu ama bana Dr tüp bebek öncesi verdi muayeneden sonra. Demekki sana gerek görmedi ki vermemiş diye düşünüyorum. İçini ferah tut
Evet arkadaşım. O işlem yapılmadan önce başlansa daha faydalı olurdu ama bana Dr tüp bebek öncesi verdi muayeneden sonra. Demekki sana gerek görmedi ki vermemiş diye düşünüyorum. İçini ferah tut
Sebepsız bızımkı hersyin gayet ıyı oldugu soylenıyor. Ama 2 yıl olmuyorsa ben ınanmıyorum bırsey olmadıgına[/QUO
Çok zor arkadaşım. Başkalarının çok rahat çocuk sahibi olduğunu bilip bizlerin bu kadar çaba sarfettiğimizi bilmek çok zor