Ömer Elmas

max1476

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
21
2
6
25
Selamlar. Bahçelievler Devlet Hastanesi'nde Ömer Elmas'tan burun estetiği için sıra aldım. Ortalama ne zaman sıra gelir? Daha önce olan varsa yazabilir mi? Ne kadar beklediniz, fiyat neydi?

Selamlar. Bahçelievler Devlet Hastanesi'nde Ömer Elmas'tan burun estetiği için sıra aldım. Ortalama ne zaman sıra gelir? Daha önce olan varsa yazabilir mi? Ne kadar beklediniz, fiyat neydi?
Merhaba ben de göğüs ameliyatı olmak istiyorum fakat emin olamadım sizce nasıl biri uslup olarak anlatıyor mu süreci detaylıca

Merhaba ben de göğüs ameliyatı olmak istiyorum fakat emin olamadım sizce nasıl biri uslup olarak anlatıyor mu süreci detaylıca
Kesinlikle hayır. Zaten randevu alsanız bile uzun süre bekliyorsunuz. Genelde kapısı çok dolu oluyor. Bana ablacım(19 yaşındayım?) anlat derdini dedi anlattım. Muayene vs etmeden tomografi istedi. Tomografi sonrası gittim telefon no falan aldı hiçbir açıklama yapmadan ararlar seni abla kapıyı kapa dedi. Yaptığı burunlar devlete göre mükemmel ama üslup olarak pek iyi olduğunu söyleyemem maalesef. Bunu bilerek gidin.

Ömer bey 4500 tl fiyat söyledi. Ortalama 1- 1,5 yıl gibi bir sürede sıra gelirmiş. Doktorun mizacı soğuk, iletişimi iyi değil, ama yaptığı burunlar iyi. Bu yüzden beklemeye değer diye düşümüyorum.

Merhaba ameliyat oldunuz mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…