- Konu Sahibi monarosa_angel
-
maşallah inanın çok hoş tartışmlarınızda eskiyi dile getirmemeko bahsettiğiniz sorunları hangi çift yaşamıyor ki evlilik arefesinde
örneğin biz bir defa annelerimiz çok kötü tartıştı ayrılma aşamasına geldik nerdeyse ama evlendik.
ve inan eski mevzuları ne ben ne eşim bir defa bile ağzımıza almış değiliz.8 yıldırda evliyiz.
eski eskide kalmalı canım ben hep diyorum birşeyi sürekli dillendireceksek kavga konusu yapacaksak en iyisien başta ayrılmak yok ayrılmıyorsak en güzeli hiç yaşanmamış saymak
şükür bende eşimde hiç kinci değiliz.bir defa bile o tatsız anların lafıı etmedik evliliğimizde
evt çok haklısınız kimsenin ruhu bile duymuyo ben ve bitanem içimiz içimizi yiyo
sevdiği yemekleri yapmak ve özür dilemek inşallah sonuç verir diorumya başka hiç sorunumuz yok ama herne hikmetse düğün sırasında yaşanan tatsızlıklar sürekli önümüze çıkıo
Umarım herşey düzelir bugün başaka tavsiyelerinizde varsa dinlemeye hazırım dedimya onu çok seviyorum
Tüm yazışmaları okudum. Fakat neden özür dilediğinizi anlayamadım.
Aileler tartıştı diyorsunuz, peki neden siz kendinizi suçlu hissediyorsunuz? Konuyu gündeme getirdiğiniz için mi? :uhm::uhm:
ya nası anlatıyım annesi taktığı 2 bileziği aldığı çamaşır makinesini başımıza kalkıo herkese herşeyi ben yaptım diye anlatıo ve buda benim inanılmaz zoruma gidio yukardada yazdım ne benim ailemin nede eşimin ailesinin hiç emeği yok gelinliğimizi dağmatlığımızı kına çerezimizi bile biz aldık yha ve kayın validemin böle olur olmaz urumlarda ben herşeyi yaptım demesi onun ailesi ne yaptı demesi beni delirtio ve bende bu sefer eşimi kırıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?