• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ömrümü Yatakta Geçiriyorum...

semachann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
395
344
103
27
İyi geceler arkadaşlar, durumum başlıktan da anlayacağınız üzere yataktan çıkmamakta ısrarcı bir bedene sahibim, bir sürü yapılacak şey var ve en önemlisi 4 ay sonunda tekrar üniversite sınavına gireceğim... Sürekli uykulu ve halsiz hissediyorum ki işime de geliyor. Bıraksalar gün boyu uyuyup bir şeyler izleyecek durumdayım. Kansızlık vb. için test yaptırdım ama öyle bir durum yok. Neredeyse iki aydır böyleyim 4 ay sonra hiç bir bilgim olmadan sınava girmek istemiyorum. Bana bir tavsiye verin lütfen. :(((

İyi geceler arkadaşlar, durumum başlıktan da anlayacağınız üzere yataktan çıkmamakta ısrarcı bir bedene sahibim, bir sürü yapılacak şey var ve en önemlisi 4 ay sonunda tekrar üniversite sınavına gireceğim... Sürekli uykulu ve halsiz hissediyorum ki işime de geliyor. Bıraksalar gün boyu uyuyup bir şeyler izleyecek durumdayım. Kansızlık vb. için test yaptırdım ama öyle bir durum yok. Neredeyse iki aydır böyleyim 4 ay sonra hiç bir bilgim olmadan sınava girmek istemiyorum. Bana bir tavsiye verin lütfen. :KK43:((
Senin durum şey ya kaynımda da var,bildiğin dümdük söylüyorum tembelsin annem:eğlence:

Mutlaka d ve b vitaminine baktir.Genel tam kan sayiminda bu testler yok..Bunda sebep büyük ihtimal.

Depresyon-bunalım başlangıcı gibi geldi bana, sınav hazırlık sürecinde olur öyle, stresini kontrol edemiyosan muhakkak bi pdr ya da psikologla yürütmen lazim bu sinav hazirlik sürecini. ben de cok yipranmistim kendimden biliyorum. beyin stresi manupule etmek için sürekli uyku-yorgunluk-bitkinlik unutkanlik hali verir ki bundan önceki gecmisinde yasadigin stresler beyninden silinsin yenisine yer acilsin ..

Depresyon-bunalım başlangıcı gibi geldi bana, sınav hazırlık sürecinde olur öyle, stresini kontrol edemiyosan muhakkak bi pdr ya da psikologla yürütmen lazim bu sinav hazirlik sürecini. ben de cok yipranmistim kendimden biliyorum. beyin stresi
manupule etmek için sürekli uyku-yorgunluk-bitkinlik unutkanlik hali verir ki bundan önceki gecmisinde yasadigin stresler beyninden silinsin yenisine yer acilsin ..

Ayın 15'ine randevu aldım bakalım gideceğim, bu haftanın bitimine kadar da toparlanmaya çalışacağım ki 4 ay için de pek bir şey yapamayacağım gibi gelse de bana elimden geleni yapmak istiyorum bu sene...

Evde degilde kutuphanede falan calisin.

Her gun belli bi saatte orda olmaniz gerekiyormuscasina aksatmadan hazirlanin ve gidin

ayrıca bende senin gibi yataktan cikamiyor saatlerce uyuyordum sinav hazirlik sürecimde, bu hareketsizlik ilerde çok kötü yansır bedenine uyanınca zorla da olsa sabah sporu yap hareket et,protein agirlikli beslen kahvaltini asla ihmal etme gerekirse erken uyan ama yap benim en buyuk hatam uyuyup kahvaltiyi es gecmekti ve gec yapmakti

Kardesim kalmis sinava 4 ay
D vit b vit yok depresyon dersen daha cok yatarsin o yatakta
Saatini kur kalk sertbi kahve yap guzel bir kahvalti yap yarim saat yuru dersine otur bak nasil zihnin aciliyo
Yok yatmak istiyorum dersen 5 sene sonra kocamdan bosanicam ama meslegim yok neyapmaliyim dersin

Senin durum şey ya kaynımda da var,bildiğin dümdük söylüyorum tembelsin annem:eğlence:
Evde degilde kutuphanede falan calisin.

Her gun belli bi saatte orda olmaniz gerekiyormuscasina aksatmadan hazirlanin ve gidin

Bunu da düşündüm ama çoğunlukla bilgisayar üzerinden çalışmam gerekiyor ve üniversitenin kütüphanesinde yeterince yer yok :/.

Saatini kur kalk sertbi kahve yap guzel bir kahvalti yap yarim saat yuru dersine otur bak nasil zihnin aciliyo
Yok yatmak istiyorum dersen 5 sene sonra kocamdan bosanicam ama meslegim yok neyapmaliyim dersin
sınav süreci çok zor, özellikle bir şeylere karsi agir sorumluluk hissi varsa,beklenti varsa. bir anda bunlari yapamayabilir bence smdiden gelecek hakkinda korkulu senaryolar kurup korkutmayalim sınavzedemizi :)

Haklısınız, o halde çalışacağım. Kesinlikle...

anlık gazların daim olması için seni teşvik eden bir şeyler olmali sınavzedecim seni en iyi ben anlarım:) şimdi gazla baslayacaksin yine sönecek, bi itici güç bulman lazim, hedefine dört kolla sarıl, çok isteyip idealistken bile boşluğa düşebiliyor insan. beni dinle lütfen seni cesaretlendiricek gaz vericek tatliş bi pdrci bul :) ben kendi okulumdaki pdrci mi cok severdim hâlâ dua ederim yardimlari icin

O
Opuldun guzel kiz
sınav süreci çok zor, özellikle bir şeylere karsi agir sorumluluk hissi varsa,beklenti varsa. bir anda bunlari yapamayabilir bence smdiden gelecek hakkinda korkulu senaryolar kurup korkutmayalim sınavzedemizi :)
Ama oyle deme bak kalkicam demis
ablalar aci soyler bizim zamanimizda kk vardida bizmi ibret almadik:KK19:

anlık gazların daim olması için seni teşvik eden bir şeyler olmali sınavzedecim seni en iyi ben anlarım:) şimdi gazla baslayacaksin yine sönecek, bi itici güç bulman lazim, hedefine dört kolla sarıl, çok isteyip idealistken bile boşluğa düşebiliyor insan. beni dinle lütfen seni cesaretlendiricek gaz vericek tatliş bi pdrci bul :) ben kendi okulumdaki pdrci mi cok severdim hâlâ dua ederim yardimlari icin

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için dediklerinizi uygulayacağım :)

Back
X