- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
var mı böyle biri.. yaşayanınız varsa anlatıp içimi yumuşatabilir mi..
o kadar çok şey gördüm ki insanı erkekten tiksindirecek. ve uzaklaştıracak o kadar çok şey yaşadım ki..
hani böyle elini tutmaya utanan, ilk günden öpmeye sırnaşmaya yanaşmayan, ne bileyim iyi niyetli erkeklerden var mı hala? kaldı mı onlardan?
hiç var mıydı demeyeceğim birileri mutlu olmalı ve demekki öyle birileri var..
Evlilik zaten böyle bi adamla yapılmaz mı.. arkasını toplarken of demeyeceğin. önüne zevkle yemek koyacağın..
her günün aşk filmi tadında geçmesi gerekmez mi..
her gün onunla yeniden doğman, yaşlılıkta ve tabii her zaman en iyi dostun olması gerekmezmi..
burda okurken çok üzülüyorum içim sızlıyo..
bu anlattıklarımın ucundan geçemeyen aileler var ne yazık.. tabi kimisi bireysel tercihi ama nasip kısmet sonuçta..
bilmiyorum çok korkuyorum kimin ne olduğunu bilemiyosun ki. Arkadaşım anlatmıştı kuzeni bi keresinde sabaha kadar bi çocukla oturup kahve içip sohbet etmişler sonra bidaha da görmemiş..
sonradan öğrenmiş çocuk sapık tecavüzcünün teki.. İşte Allah korumuş diyosun..
Asıl sormak istediğim böyle bi erkeğin varlığından haberdar olan var mı?:26:
sevgilim, kocam, hayat arkadaşıım işte tamda böyle biri ddiyen var mı
Aşka dair hiç umudum kalmadı ne yazık
hayat karşımıza ne çıkarır kimbilir..
o kadar çok şey gördüm ki insanı erkekten tiksindirecek. ve uzaklaştıracak o kadar çok şey yaşadım ki..
hani böyle elini tutmaya utanan, ilk günden öpmeye sırnaşmaya yanaşmayan, ne bileyim iyi niyetli erkeklerden var mı hala? kaldı mı onlardan?
hiç var mıydı demeyeceğim birileri mutlu olmalı ve demekki öyle birileri var..
Evlilik zaten böyle bi adamla yapılmaz mı.. arkasını toplarken of demeyeceğin. önüne zevkle yemek koyacağın..
her günün aşk filmi tadında geçmesi gerekmez mi..
her gün onunla yeniden doğman, yaşlılıkta ve tabii her zaman en iyi dostun olması gerekmezmi..
burda okurken çok üzülüyorum içim sızlıyo..
bu anlattıklarımın ucundan geçemeyen aileler var ne yazık.. tabi kimisi bireysel tercihi ama nasip kısmet sonuçta..
bilmiyorum çok korkuyorum kimin ne olduğunu bilemiyosun ki. Arkadaşım anlatmıştı kuzeni bi keresinde sabaha kadar bi çocukla oturup kahve içip sohbet etmişler sonra bidaha da görmemiş..
sonradan öğrenmiş çocuk sapık tecavüzcünün teki.. İşte Allah korumuş diyosun..
Asıl sormak istediğim böyle bi erkeğin varlığından haberdar olan var mı?:26:
sevgilim, kocam, hayat arkadaşıım işte tamda böyle biri ddiyen var mı

Aşka dair hiç umudum kalmadı ne yazık

Son düzenleme: