• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri OMÜ TÜP BEBEK MERKEZİ VE DAVUT GÜVEN

jasmin28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
59
11
98
Samsun ve çevresinde tüp bebek tedavisi görmek isteyen herkese kesinlikle Davut Güven'i tavsiye ediyorum.Kendisi çok ilgili deneyimli güler yüzlü bir doktor. Birlikte çalıştığı ekip ve personelde oldukça iyi Davut Bey'in yaptığı tedavi sayesinde şuan 4 aylık hamileyim. Allah ondan razı olsun.

merhabalar bende fakultede davut beye gideceğim süreç nasıl devlet katkısı varmı hiçbir sey bilmiyorum doktor nasıl rica etsem bana anlatabilirmisiniz

merhabalar bende fakultede davut beye gideceğim süreç nasıl devlet katkısı varmı hiçbir sey bilmiyorum doktor nasıl rica etsem bana anlatabilirmisiniz
Devlet katkısı için bazı şartlar var o şartlara uyuyorsa devlet katkısı var en az 3 yıllık evli olman ve en az 5 yıllık sigortaniz olmasi gerekiyor

Ahh bu sayfayı bulduğuma nasıl sevindim anlatamam. Öncelikle merhaba. Ben yarın Davut beye gideceğim ve tüp bebek istiyorum diyeceğim. Ama bayram tatiline denk gelecek korkarım. Daha önce bana aşılama yapmıştı, tutmadı maalesef. İlk kez ona gidip tüp bebek tutan birini buldum çok sevindimm:KK200::KK200::KK200:

Ahh bu sayfayı bulduğuma nasıl sevindim anlatamam. Öncelikle merhaba. Ben yarın Davut beye gideceğim ve tüp bebek istiyorum diyeceğim. Ama bayram tatiline denk gelecek korkarım. Daha önce bana aşılama yapmıştı, tutmadı maalesef. İlk kez ona gidip tüp bebek tutan birini buldum çok sevindimm:KK200::KK200::KK200:

8 eylülde ikinci kez aşılama yapıldı. 20 eylülde test yapacağım ama hiç umudum yok :(

Samsun’da Davut Bey e tüp bebek yaptıranlar birkaç sorum var yardımcı olur musunuz?

Fiyat ne kadar?
Hangi doktora gidiyor sunuz?
Biraz bilgi verir misiniz?
Medicakparkta tayfun Alpere gidiyorum. Fiyat transfer dahil 9.000
Embriyo dondurulursa her 2 embriyo için 500 lira daha.

ilk görüşme 450TL
Muayeneler ve yumurta toplama 5.500
Transfer 3000
Dondurulan her iki embriyo için 500

İlaç da şu ana kadar 1.500 tuttu.
Ekimde transfer olacağım, o zaman da biraz ilaç parası olacak

Medicakparkta tayfun Alpere gidiyorum. Fiyat transfer dahil 9.000
Embriyo dondurulursa her 2 embriyo için 500 lira daha.

ilk görüşme 450TL
Muayeneler ve yumurta toplama 5.500
Transfer 3000
Dondurulan her iki embriyo için 500
Çok teşekkür ederim 🙏
Ben yeni öğrendim normal yolla hamile kalmayacağımı
Dünyam başıma yıkıldı
Ne yapacağımı bilemedim
Araştırmaya başladım
İnşallah güzel haberler alırsınız

Çok teşekkür ederim 🙏
Ben yeni öğrendim normal yolla hamile kalmayacağımı
Dünyam başıma yıkıldı
Ne yapacağımı bilemedim
Araştırmaya başladım
İnşallah güzel haberler alırsınız
Kesin bir teşhis varsa doktorla görüşün bence. Hemen gidince tedaviye başlanmıyor. D vitamini, B12, folik asit kullanıp aylar sonra başlamanız gerekebilir

Kesin bir teşhis varsa doktorla görüşün bence. Hemen gidince tedaviye başlanmıyor. D vitamini, B12, folik asit kullanıp aylar sonra başlamanız gerekebilir
Şu an 2 doktorun görüşü bu şekilde biri Prof diğeri uzman doktor
Tayfun Beyden de randevu alıp bi yerden başlamam lazım
Çok teşekkürler 🙏🙏

Back
X