- 19 Temmuz 2021
- 287
- 216
- 23
- 37
- Konu Sahibi mervecaglarr
Merhaba babam sirotik zeminli karaciğer kanserine yakalandı, kurtarmak için karaciğer nakli yaptırdık ama nakilden 5 ay sonra yeni takılan ciğerde nüks oluştu. Son çekilen Pet sonuçlarında da kemikte metastaz görüldü. Yaklaşık bir 30 tane doktorla görüştüm hepsi de umutsuz konuştu. Kimi 6 ay kimi 1 sene ömür biçti.
Afp si(Kandaki tümör belirteci) 9708 e kadar çıktı. Sırtında ağrıları başladı. Ne yapsam bir çıkış yolu bulamıyorum. Kaza bela yada kalp krizi ile aniden kaybetsem daha kötü olurdum belki ama böylesi de çok kötü son zamanlarini geçirdiğini bilmek eli kolu bağlı beklemek çok zor. Hiç kurtuluş yolu yok mu bu hastalıktan? Neden bukadar zor ve çaresiz herşey?
Afp si(Kandaki tümör belirteci) 9708 e kadar çıktı. Sırtında ağrıları başladı. Ne yapsam bir çıkış yolu bulamıyorum. Kaza bela yada kalp krizi ile aniden kaybetsem daha kötü olurdum belki ama böylesi de çok kötü son zamanlarini geçirdiğini bilmek eli kolu bağlı beklemek çok zor. Hiç kurtuluş yolu yok mu bu hastalıktan? Neden bukadar zor ve çaresiz herşey?