Ömür biçilen her hasta belirtilen sürelerde ölür mü?

mervecaglarr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2021
287
216
23
37
Merhaba babam sirotik zeminli karaciğer kanserine yakalandı, kurtarmak için karaciğer nakli yaptırdık ama nakilden 5 ay sonra yeni takılan ciğerde nüks oluştu. Son çekilen Pet sonuçlarında da kemikte metastaz görüldü. Yaklaşık bir 30 tane doktorla görüştüm hepsi de umutsuz konuştu. Kimi 6 ay kimi 1 sene ömür biçti.

Afp si(Kandaki tümör belirteci) 9708 e kadar çıktı. Sırtında ağrıları başladı. Ne yapsam bir çıkış yolu bulamıyorum. Kaza bela yada kalp krizi ile aniden kaybetsem daha kötü olurdum belki ama böylesi de çok kötü son zamanlarini geçirdiğini bilmek eli kolu bağlı beklemek çok zor. Hiç kurtuluş yolu yok mu bu hastalıktan? Neden bukadar zor ve çaresiz herşey?

Merhaba babam sirotik zeminli karaciğer kanserine yakalandı, kurtarmak için karaciğer nakli yaptırdık ama nakilden 5 ay sonra yeni takılan ciğerde nüks oluştu. Son çekilen Pet sonuçlarında da kemikte metastaz görüldü. Yaklaşık bir 30 tane doktorla görüştüm hepsi de umutsuz konuştu. Kimi 6 ay kimi 1 sene ömür biçti.

Afp si(Kandaki tümör belirteci) 9708 e kadar çıktı. Sırtında ağrıları başladı. Ne yapsam bir çıkış yolu bulamıyorum. Kaza bela yada kalp krizi ile aniden kaybetsem daha kötü olurdum belki ama böylesi de çok kötü son zamanlarini geçirdiğini bilmek eli kolu bağlı beklemek çok zor. Hiç kurtuluş yolu yok mu bu hastalıktan? Neden bukadar zor ve çaresiz herşey?
Çok geçmiş olsun, Allah'tan ümit kesilmez...
Ayakta mı babanız ? İşlerini görebiliyor mu? İnşallah öyledir, bu zamanları çok güzel geçirin...

Çok geçmiş olsun, Allah'tan ümit kesilmez...
Ayakta mı babanız ? İşlerini görebiliyor mu? İnşallah öyledir, bu zamanları çok güzel geçirin...
Ayakta evet görebiliyor.. bu zamanları güzel geçiriyoruz ama varacağımız son beni çok korkutuyor nasıl dayanacağım bilmiyorum. Şuan böyle bir kayba maddi manevi hiç hazır değilim.

Gecmis olsun, umarim bir cikis yolu bulabilirsiniz. Bir yakinim kemotermi alarak pankreas kanserini yendi, arastirin isterseniz

Gecmis olsun, umarim bir cikis yolu bulabilirsiniz. Bir yakinim kemotermi alarak pankreas kanserini yendi, arastirin isterseniz
Ciğeri nakilli olduğu için kemoterapi vermiyolar akıllı hap verdiler ama oda işe yaramıyor

Ayakta evet görebiliyor.. bu zamanları güzel geçiriyoruz ama varacağımız son beni çok korkutuyor nasıl dayanacağım bilmiyorum. Şuan böyle bir kayba maddi manevi hiç hazır değilim.
Nasıl desem bilemiyorum beterin de beteri var şekli bir teselli midir bilmiyorum, alternatif tıbbı da deneyin her şeyi deneyin güzel vakit geçirin... Ben bu günlerde acı haber duyacağım diye uyuyamıyorum, benim babam da bir süredir hasta ve şuanda durumu kritik yoğun bakımda... 😔
Allah şifa versin evladını razı eden her anne babaya...

İsyan etmeyin hayat bir imtihan, sabredin dua edin elbette zor ama hepimizin kaçınılmaz sonu ölüm. Vadesi ne kadardır Allah bilir hiçbir kul bilemez. Bu arada benimde babam beyin tümörü ile hayatını kaybetti yani yaşamayan bilmez gibi düşüncelere girmeyin derim ☺️

Nasıl desem bilemiyorum beterin de beteri var şekli bir teselli midir bilmiyorum, alternatif tıbbı da deneyin her şeyi deneyin güzel vakit geçirin... Ben bu günlerde acı haber duyacağım diye uyuyamıyorum, benim babam da bir süredir hasta ve şuanda durumu kritik yoğun bakımda... 😔
Allah şifa versin evladını razı eden her anne babaya...
Amin sizede çok geçmiş olsun. Acı hertürlü acı işte ateş düştüğü yeri yakıyor..

Ben kemoterapi demedim ama kemotermi dedim. Vucudu isitarak kanser hucrelerini olduren bir tedavi yontemi. Nakillilere yapiliyor mu ama onu bilmiyorum tabi
Tare take denilen işlemleri sordum konseyden öyle bir karar çıkmadı akıllı hap uygun görüldü onunda işe yarayacağı söylenemez dediler

Inanir misiniz bilmiyorum ama bugun dahil son 3 gün yani 5,6,7 agustos dualar, dilekler açısından çok guzel zamanlar. Sirius güneş kavuşumu oldu. Dua kapılarının açık oldugu zamanlar. Kalbinize serinlikler gelsin insallah. Babaniza da en acil sekilde şifa diliyorum. Mucizeler sizi bulsun insallah. Tıp bilimi hayrete düşsün, literatürlere iyileşen hasta olarak geçsin dilerim ki.

Son düzenleme:
Allah şifa versin babanıza ve tüm hastalara..benim dedem kalp hastası kalbinde pil var 2 kere ameliyat oldu..6 aydırda kanser olduğunu öğrendik mide kanseri ve kemiklerine diğer birçok organa sıçramış son safhadaymis tedavi görüyor ama doktorlar olumlu konuşmuyor..Rabbım den ümit kesilmez inşallah daha çok uzun ömürleri olur

Babam kalp hastası. Üç damarından ikisi tıkalı biri de biraz açık. Doktorlar çok yaşamaz demişlerdi 2013’de. Babam hala yaşıyor. Yani eceli Allah bilir. Allah hayırlı uzun ömürler versin babanıza

Pankreas kanseri bir yakınımıza da hiç yormayın 6 ay 1 sene yaşar dediler. Kemoterapi alıyor kistleri küçüldü. Durumu daha iyi. 6 ayı ağustosla dolmus olacak. Vazgeçmemek lazım.

İnsan birinden hayır öyle olmak zorunda değil'i duymak istiyor biliyorum ve sizi gece üçte uyutmayan şey de bu ama bence aslında siz de durumun öyle olmadığını içten içe biliyorsunuz bence. Keşke anne ve babalarımız sonsuza dek yaşasaydı :KK200: söylenecek pek birşey de yok esasen:KK14:

Merhaba bunu duyduğuma öyle sevindim ki. Benim kayınbabam da pankreas kanseri wpl ameliyatı oldu böyle mi yazılıyor tam bilmiyorum. Sonrasında kemoterapi aldı haftaya son kür inşallah tekrar kontrol edilecek inşallah o da yenmiştir. En kötü türü bu dediler çok kötü olduk hastalık 2020 Kasımda başlamış şimdilik kendisi iyi maşallah

Pankreas kanseri bir yakınımıza da hiç yormayın 6 ay 1 sene yaşar dediler. Kemoterapi alıyor kistleri küçüldü. Durumu daha iyi. 6 ayı ağustosla dolmus olacak. Vazgeçmemek lazım.
Kayınbabamınki de 9 ay oldu Merve. Çok korkmuştuk ama çok şükür şimdilik iyi rabbim herkese şifa versin. Kimseye ömür biçilemez bence bunlar sadece olasılık

Back
X