Omzunun genişliği mi yoksa kalbinin genişliği mi

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
kızlar söze şöyle başlayayım bir arkadaşım var benimde onun da daha önceden tanıdığımız bir çocuk buna arkadaşlık teklifi etti çocuğun karakteri dört dörtlük çok iyi ahlaklı biri arkadaşımı da çooook seviyor arkadaşımda onu beğeniyor ama takıldığı bir nokta var çocuk çok yapılı bir fiziğe sahip değil yaşıtları gibi boylu poslu geniş omuzlu falan değil minyon tipe sahip arkadaşım ise fiziği yerinde biri boyları aynı arkadaşım boya takılmıyor sadece geniş omuzlu olmadığı için ufak yapılı duruyor diye kafasına takıyor bana da bu sorununu açtı bende önemli olan onun karakteri dedim şimdi sizin de fikrinizi almak istedim arkadaşıma ona göre yol göstericem sizce bir erkeğin omzunun genişliği önemli midir?:26:

Bu soru baştan kaybeder tabiki yüreğinin genişliği deriz.
Arkadaşın için problemse benimde böyle bir tanıdığım vardı çocuk miyon tipli zayıf çelimsizdi.Spor salonuna yazıldı sonuç daha devam ediyor ama baya bir gelişme oldu.
Arkadanışınızın sorunu çözümsüz değil spor salonu herşeyi halledecektir
.

kızlar söze şöyle başlayayım bir arkadaşım var benimde onun da daha önceden tanıdığımız bir çocuk buna arkadaşlık teklifi etti çocuğun karakteri dört dörtlük çok iyi ahlaklı biri arkadaşımı da çooook seviyor arkadaşımda onu beğeniyor ama takıldığı bir nokta var çocuk çok yapılı bir fiziğe sahip değil yaşıtları gibi boylu poslu geniş omuzlu falan değil minyon tipe sahip arkadaşım ise fiziği yerinde biri boyları aynı arkadaşım boya takılmıyor sadece geniş omuzlu olmadığı için ufak yapılı duruyor diye kafasına takıyor bana da bu sorununu açtı bende önemli olan onun karakteri dedim şimdi sizin de fikrinizi almak istedim arkadaşıma ona göre yol göstericem sizce bir erkeğin omzunun genişliği önemli midir?:26:

kes,n ve net bişekilde şunu söyleyebilirim canım ön yargılı olmak istemezdim ama eğer bi kusur bulduysa çoktan bitmiştir bu iş sevgili olsalare bile uzun ömürlü değil

Bu soru baştan kaybeder tabiki yüreğinin genişliği deriz.
Arkadaşın için problemse benimde böyle bir tanıdığım vardı çocuk miyon tipli zayıf çelimsizdi.Spor salonuna yazıldı sonuç daha devam ediyor ama baya bir gelişme oldu.
Arkadanışınızın sorunu çözümsüz değil spor salonu herşeyi halledecektir
.

dimi?aynı cevabı bende verdim ona...

canım benim sevgilim de çok zayıftı 6 ay spor salonuna gitti sonuca inanamazsın ben bile beklemezdim yani
yüreği güzelse tip halledilmeyecek bir şey değil

hem zatrn seviyorsa o ona dünyanın en yakışıklı erkeği görünür ama arkadaşın sevmiyor galiba

kes,n ve net bişekilde şunu söyleyebilirim canım ön yargılı olmak istemezdim ama eğer bi kusur bulduysa çoktan bitmiştir bu iş sevgili olsalare bile uzun ömürlü değil

objektif olarak bakıldığında kusur bulunur zaten canım ama o kadar iyi bir çocuk ki herkes tarafından çok sevilen biri çevremizde ki kızlar tarafından da çok beğeniliyor yalnız arkadaşım çook güzel biri ondan şüpheye düştü herhalde hem onu kaybetmek istemiyor bir ilişki yaşamak istiyor hemde omuzlarına takılıyor bende ne diyeceğimi tam bilmiyorum:50:

canım benim sevgilim de çok zayıftı 6 ay spor salonuna gitti sonuca inanamazsın ben bile beklemezdim yani
yüreği güzelse tip halledilmeyecek bir şey değil

hem zatrn seviyorsa o ona dünyanın en yakışıklı erkeği görünür ama arkadaşın sevmiyor galiba

tam deli divane sevmiyor canım ama hoşlanıyor da karakterine zaten bayılıyor onu kaybetmek istemiyor bide şöyle bir korkusu var canım çok boylu poslu değil 1.69 falan boyu spora gidince kaslar onuda daha da tuhaf göstermez mi diyor bende spora gitsin demiştim bunu da düşünüyor :26:

cok komık yaaa ınsan sevıosa hıcc bı kusurunu gormezkı etrafa hava mı atıcak benım sevdıım soyle bole dıe sacma bı takıntıdan baska bıse deıl

tabi ki önemli olan sevgidir ama sanırım dışarıdan gelicek olumsuz yorumlardan korkuyor:26:

Son düzenleme:
objektif olarak bakıldığında kusur bulunur zaten canım ama o kadar iyi bir çocuk ki herkes tarafından çok sevilen biri çevremizde ki kızlar tarafından da çok beğeniliyor yalnız arkadaşım çook güzel biri ondan şüpheye düştü herhalde hem onu kaybetmek istemiyor bir ilişki yaşamak istiyor hemde omuzlarına takılıyor bende ne diyeceğimi tam bilmiyorum:50:

bence çocuğu ümitlendirip sonra bırakmasın boş yere üzmesin çocuğu ben bu hatalara çok düşdüm ve sonunda onlarla olmadı hatta i,stemeye çok az bi zaman kala onu istemediğimi anladım yani kusuru olabilir ama bu onun iyiş yönlerini düşünür yani beğeni böyle hatta başka biri eleştirse bile umursamaz dı

anlıyorum canım bilmiyorum bende hem hoşlanıyor kaybetmek istemiyor hemde fiziğine takılıyor karışık bir durum:59:

erkek kızı seviyor zaten kızda hoşlanıyor sadece çocuğun fiziğinden pek emin olamıyor aslında çıkmak istiyor ama omuzlarına takıyor

Ay çok garip geldi bana, dış görünüşe çok önem veriyormuş arkadaşınız. İnsan sevdikten sonra kusurları görmez ki, sevdiği insan dünyanın en güzel insanıdır onun gözünde. Belli ki yeteri kadar sevmiyor... Omzu genişlere baksın o halde...:68:

evet dış görünüşe önem veren biri arkadaşım ama karakterini çok beğeniyor ve ondan hoşlanıyor:26:

Back
X