On günde 100gr bile veremedim

cc202

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
180
0
26
İzmir
On bir gündür kesin karar verdim ve sabah uyandığım gibi yürümeye koşmaya akşamüzeri de plates yapmaya başladım. Bu arada da yediklerimi en aza indirdim. çok değil 8ay öncesinde aslında inceciktim sadece bir ayda 6 kilo aldım ve her gören artık nasılsından sonra kilo almışsın cümlesini kurmaya başladı. Bu kadar hızlı kilo alınca hızlı da veririm diye düşündüm aralarda diyetlere basladım ama sıkılıp bıraktım yaza erteledim. Şimdi çok ciddi kaçamaksız hayatımda ilk kez diyete sadık devam ederken tartıda on bir gündür hiçbir oynama yok. ekmeğin tadını unutmaya ramak kaldı tuz zaten normalde de çok yemem. Deli gibi tatlı krizleri vururdu artık hiçbiri uğramıyor beynimde tamamen bitirdim bu kez. Ancak neden hiç kilo veremediğimi anlamıyorum. Ne kadar inat edip devam etsem de demoralize olmuş durumdayım

Bence hiç yılmadan devam etmelisin.. Bende zayıflarken kilomun sabit kaldığı çok olurdu. Onun için bol bol yürümeye hareket etmeye başladım. Suyu 2-2,5 litreye çıkardım. Kaçamaklar yapmadım. Sende bunları zaten yapıyosan merak etme yakında sonuçları alırsın :)

Sporla birlikte diyet yapman çok güzel bişey:6:
Ama bilinçsiz yapılan diyetler bazen ters tepebilir. Bu konuya yönelik kitaplar var, alıp onları okuyabilirsin ya da uzman bi diyetisyene gitmeni öneririm.
Bu arada şöyle bişey de duymuştum, bünyemiz diyet yaparken bir durağanlık dönemine girermiş, o süreçte de kilo sabit kalırmış. Yani devam edersen kilo vermeye başlaman yakındır. Ama lütfen bilinçli olsun diyetin ;)

Son düzenleme:
On bir gündür kesin karar verdim ve sabah uyandığım gibi yürümeye koşmaya akşamüzeri de plates yapmaya başladım. Bu arada da yediklerimi en aza indirdim. çok değil 8ay öncesinde aslında inceciktim sadece bir ayda 6 kilo aldım ve her gören artık nasılsından sonra kilo almışsın cümlesini kurmaya başladı. Bu kadar hızlı kilo alınca hızlı da veririm diye düşündüm aralarda diyetlere basladım ama sıkılıp bıraktım yaza erteledim. Şimdi çok ciddi kaçamaksız hayatımda ilk kez diyete sadık devam ederken tartıda on bir gündür hiçbir oynama yok. ekmeğin tadını unutmaya ramak kaldı tuz zaten normalde de çok yemem. Deli gibi tatlı krizleri vururdu artık hiçbiri uğramıyor beynimde tamamen bitirdim bu kez. Ancak neden hiç kilo veremediğimi anlamıyorum. Ne kadar inat edip devam etsem de demoralize olmuş durumdayım

canım keske önce bi doktora gidip tahlil yaptırsaydın belki hormanlarında bi sorun vardır ondan kilo veremiyosundur...şekeri filan kestin değil mi;?

canım keske önce bi doktora gidip tahlil yaptırsaydın belki hormanlarında bi sorun vardır ondan kilo veremiyosundur...şekeri filan kestin değil mi;?

Kestim sadece ara öğünlerde meyve yiyorum. Bir küçük şeftali ya da 4-5 kayısı veya ince bir dilim karpuz veya salatalık hangisi varsa. tahlil konusunu ben de düşündüm ama şu ara finallere hazırlandıgımdan bu hafta benim için mümkün değil. Geçen ay yaptırdıgım tahlil aklıma geldi onda tsh ıma baktım normal aralıkta. yani tabi ki de tek gösterge bu değil ama en azından tiroidde bir sorunum yok.

Neden kaynaklandıgını anlayamıyorum. Tuvalete her sabah çıkan ben üç günde bir zorla yapabiliyorum. Su tüketmeye de özenle dikkat ediyorum. 3litre çok rahat içiyorum gün içerisinde.

aynen bende öyleyim ya artik biktim :( bende günde toplam 1 ssate yakin bu sicakta yürüyorum ama hiç etkisi olmadi

bana 40 beden dar 42 beden bol geliyor, dedimki 4 kilo vereyimde sabit bir bedenim olsun ama nerdee

Günümü özetliyeyim

500ml ilik sirkeli su
15 dk hizli yürüyüş
Sabah bir dilim boş ekmek tam bugdaydan ve sade kahve
ögle : bir tabaktan az haşlanmiş sebze ve bir tane diyet yogurt
ara ; bir diyet yogurt
30dk hizli yürüyüş
akşam : ya salata ya karpuz yada tadimlik yemek ve çayla bir parça çikolata veya bir minik parça kek
yatmadan önce 500ml sirkeli su

Gûnde 3 litre su

yediklerim bunlar 5 gündür ve gram veremedim :(
geceleri midemin sesini dinliyorum, o sicaklarda nasil yürüyorum görsen kipkirmizi oluyorum ama
karşiliginda hiçbirşey yok

düzenli beslenmeniz gerekiyor halam diyetisyene gittiğinde kadın bir liste vermişti yaz yaz bitmez o kadar çok şey yiyodu ki.. ve inanılmaz bi biçimde kilo verdi.. az yemek çözüm olmuyor malesef... bu arada bol bol süt ürünleri tüketmek (yağsız) da yağ yakımına yardımcıymış

aynen bende öyleyim ya artik biktim :( bende günde toplam 1 ssate yakin bu sicakta yürüyorum ama hiç etkisi olmadi

bana 40 beden dar 42 beden bol geliyor, dedimki 4 kilo vereyimde sabit bir bedenim olsun ama nerdee

Günümü özetliyeyim

500ml ilik sirkeli su
15 dk hizli yürüyüş
Sabah bir dilim boş ekmek tam bugdaydan ve sade kahve
ögle : bir tabaktan az haşlanmiş sebze ve bir tane diyet yogurt
ara ; bir diyet yogurt
30dk hizli yürüyüş
akşam : ya salata ya karpuz yada tadimlik yemek ve çayla bir parça çikolata veya bir minik parça kek
yatmadan önce 500ml sirkeli su

Gûnde 3 litre su

yediklerim bunlar 5 gündür ve gram veremedim :(
geceleri midemin sesini dinliyorum, o sicaklarda nasil yürüyorum görsen kipkirmizi oluyorum ama
karşiliginda hiçbirşey yok

canım benimde bedenim öyle de kaç kilosun ve boyun kaç şuan belki durağan döneme geçmişsindir

canım benimde bedenim öyle de kaç kilosun ve boyun kaç şuan belki durağan döneme geçmişsindir

çok üzgünüm dünden bugüne 200gr daha almisim ve 68.2 olmusum, boyum kisa 160

benim kilo sorunumun sebebi tuvalet! yolunu unuttum resmen ee yediklerim nereye gidiyor? yag olarak depolaniyor..

Back
X