A aangelll Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2014 9 0 6 35 Ordu 9 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aangelll #1 saçlarımın önkısımların küçük küçük ve çok az saç var sonradan olma birşey deil ama ben çok rahatsız oluyorum saçlarımı bu yüzden toplayamıyrum kel gıbı görünüyo çünkü bana yardım edebirmisiniz
saçlarımın önkısımların küçük küçük ve çok az saç var sonradan olma birşey deil ama ben çok rahatsız oluyorum saçlarımı bu yüzden toplayamıyrum kel gıbı görünüyo çünkü bana yardım edebirmisiniz
N NeseKonuk Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2014 38 1 0 35 Sakarya 10 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aangelll #2 aynı sorun bende de var canım sürekli perçem kullanmak zorunda kalmaktan bıktım artık
A aangelll Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2014 9 0 6 35 Ordu 10 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aangelll #3 NeseKonuk .!.: aynı sorun bende de var canım sürekli perçem kullanmak zorunda kalmaktan bıktım artık Genişletmek için tıkla... hiç bi çözüm bulamdın mı peki saç dökülmelerinde yeniden sac çıkması daha kolay ama doğuştan böyle olunca iş birazdaha zorlaşıyor
NeseKonuk .!.: aynı sorun bende de var canım sürekli perçem kullanmak zorunda kalmaktan bıktım artık Genişletmek için tıkla... hiç bi çözüm bulamdın mı peki saç dökülmelerinde yeniden sac çıkması daha kolay ama doğuştan böyle olunca iş birazdaha zorlaşıyor
N NeseKonuk Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2014 38 1 0 35 Sakarya 10 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aangelll #4 aangelll .!.: hiç bi çözüm bulamdın mı peki saç dökülmelerinde yeniden sac çıkması daha kolay ama doğuştan böyle olunca iş birazdaha zorlaşıyor Genişletmek için tıkla... hayır malesef çam terebenti falan denedim ama işe yaramadı
aangelll .!.: hiç bi çözüm bulamdın mı peki saç dökülmelerinde yeniden sac çıkması daha kolay ama doğuştan böyle olunca iş birazdaha zorlaşıyor Genişletmek için tıkla... hayır malesef çam terebenti falan denedim ama işe yaramadı
A aangelll Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2014 9 0 6 35 Ordu 10 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aangelll #5 NeseKonuk .!.: hayır malesef çam terebenti falan denedim ama işe yaramadı Genişletmek için tıkla... çörek otu yağıda duydum peki onu denedn mi
NeseKonuk .!.: hayır malesef çam terebenti falan denedim ama işe yaramadı Genişletmek için tıkla... çörek otu yağıda duydum peki onu denedn mi
N NeseKonuk Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2014 38 1 0 35 Sakarya 10 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aangelll #6 aangelll .!.: çörek otu yağıda duydum peki onu denedn mi Genişletmek için tıkla... yok saçıma denemedim zaten saçlarım çok çabuk yağlanıyor o yüzden yağları kullanmaktan korkuyorum
aangelll .!.: çörek otu yağıda duydum peki onu denedn mi Genişletmek için tıkla... yok saçıma denemedim zaten saçlarım çok çabuk yağlanıyor o yüzden yağları kullanmaktan korkuyorum
A aangelll Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2014 9 0 6 35 Ordu 10 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aangelll #7 NeseKonuk .!.: yok saçıma denemedim zaten saçlarım çok çabuk yağlanıyor o yüzden yağları kullanmaktan korkuyorum Genişletmek için tıkla... çok saol ben onuda denemek ıstıyrum bnımkıde cabuk yağanıyor dümdüzler zaten ama yinede denicem çıksın ytrkide
NeseKonuk .!.: yok saçıma denemedim zaten saçlarım çok çabuk yağlanıyor o yüzden yağları kullanmaktan korkuyorum Genişletmek için tıkla... çok saol ben onuda denemek ıstıyrum bnımkıde cabuk yağanıyor dümdüzler zaten ama yinede denicem çıksın ytrkide