ön koltuğa oturan kız kardeş

küçük değil canım benden 2 yaş küçük. ilk benim arabaya yönelme fırsatım olsa ona nezaketen sen öne otur istersen falan derdim, o bunu yapmadı diye takıldım sanırım

Evet o da aynı nezaketle senin gelmeni beklemeliydi bence de..
Ben olsam bozulurdum ben de..

Görümce işte hıhh:63::KK53::KK53:
 
işte bunlar hep görümcelik.sen henüz bu aileden değilsin mesajı veriyor sana
 
Valla benim için sorun olmaz ön koltuk sevdam yok hatta benden büyük insan kim olursa olsun ön koltuğu teklif ederim de görğmce kız abi erkek diye otrup oturulmayacağına karar verildiğini ilk defa görüyorum:KK70:
Belirtmissin canim zaten benim icin diye senin icin sorun degil demekki ben oturtmam.gitsin oda kocasinin yanina otursun :))
 
El kızı 10 çocuk doğurur El oğlu 10 çocuğa babalık eder .Ama hersey bir kavgaya bir boşanmaya bakar .ama kardes olmak oyle mi milyon kavga eder ama kardestir candir kandir. ki kan bağınin üstüne cümle kurulmaz. Asla evlenir kardesi uzaga gider diye dusunme .Yerin dibine de girse gökyüzüne de ciksa onun adi kan bağı .el kızı değil ki . On koltuğa mi oturmuş otursun ne fark eder ? Arka koltuğa oturunca ne oluyor ? Bunlari düşünmeye zaman ayırmaya kafa yormaya değmez .
 
Ön koltuk arka koltuk ne fark eder ya hu? İnsanlar bu ön koltuk mevzusunu neden takar bilmem. Bunu mu taktınız kafanıza? Sonuçta gidecek, misafir saayılır bırakın otursun.
 
size katılıyorum.Babası annesi olsa onlara teklif ederim. Bir erkek arkadaşı, erkek kuzeni olsa ona geç sen otur derim her zaman ama bunların dışında bir bayan gelecekse çiftlerin ayrı oturtulması bana da doğru gelmiyor


Evet tam olarak bunu anlatmaya calistim bende.
Eltimde ayni sekilde biz bikere köyde tatlaya gidecek olduk tek araba gidelim dediler onlarin arabaya biniyoduk esim hemen arkaya yöneldi eltim zaten öne gecmisti bile.
Ama bi abisi tek denk gelse ben direk öne gec diyorum zaten
 
Back
X