- 24 Eylül 2024
- 928
- 741
- 23
- Konu Sahibi Aneksenamunnnn
Eşimin vücudum güzel olmasına rağmen bana pek dokunmadığını düşünüyorum.eşim beğendiğini de söylüyor etrafımda da beğenilirim.İnsan beğendiği vücudun her yerini okşamak öpmek istemez mi?Bir de özel bölgeme hep külot üzerinden dokunmaya başladı.Dokunsa oral yapsa bile arkama çevirip o şekilde yapıyor.Hamileyken vs elini kıyafet üzerinden dokundurup ara ara elini kokladığını hissettim.Hamilelik döneminde üşüttüğümden dolayı doktorum hafif bir akıntı olduğunu söylemişti.Ama geçiciydi.Her gün vücudumu mutlaka yıkarım kendim bir koku almıyorum.Bir dönem neden burası daha kara demişti ondan mı bilmiyorum.Onun dışında boynumu öpüyor göğüslerimi hızlı geçiyor.Ben böyle tutkuyla bir sevişme çok nadir görüyorum.
Önsevişme sizde nasıl oluyor mesela?Nerelerinizi öpüyor nasıl yapıyor?.Zevki geçtim böyle oraya dokunmak ve öpmekten kaçması beni yeterince arzulamadığını hissettiriyor.Gün içinde etkilendiğini hissediyorum sürekli gelip arkamdan da sarılıyor.Bu konuda ne yapmalıyım?Hani konuşsam diyorum ama zoraki de yapması yine içime sinmeyecek.Öneriniz var mı?özletmeli miyim acaba biraz kendimi.Sanki ben daha düşkünüm cinselliğe eşime nazaran
Önsevişme sizde nasıl oluyor mesela?Nerelerinizi öpüyor nasıl yapıyor?.Zevki geçtim böyle oraya dokunmak ve öpmekten kaçması beni yeterince arzulamadığını hissettiriyor.Gün içinde etkilendiğini hissediyorum sürekli gelip arkamdan da sarılıyor.Bu konuda ne yapmalıyım?Hani konuşsam diyorum ama zoraki de yapması yine içime sinmeyecek.Öneriniz var mı?özletmeli miyim acaba biraz kendimi.Sanki ben daha düşkünüm cinselliğe eşime nazaran
Son düzenleme: