Ön yargı

Merhabalar herkese , Hayırlı bayramlar benim sorunum hemen hemen bazı dönemler çevreden duyduğum Ahu çok havalı lafı , ben öyle bir insan olmadığımı düşünüyorum yakınımdaki kişilere gayet samimiyim ama etraftan duydukça kafaya takıyorum ister istemez sizce sorun benim ile mi alakalı nerde yanlış yapıyor olabilirim ?
İnsanların ne düşündüğü önemli mi? Bir ev arkadaşım vardı Kıza kaç kişi demiş ayy buzdolabı gibi kız, onunla aynı evde nasıl yaşıyorsun? Sonradan bir kaçıyla tanışma fırsatımız oldu, sonuç ben seni hiç böyle hayal etmemiştim ve bunun gibi bir sürü. Umrumda mı 😏

Burada havalı derken kibirli denilmek istenmiş, belki sessiz içe kapanıksanız bunu kibir olarak algılıyor olabilirler.

Valla kim beni sevmiş kim hakkımda ne düşünmüş hiç umrumda olmadı

Hayatimdaki sevgi ihtiyacım eşim ve ailem tarafından tatmin ediliyor zaten

Arkadaşlarımda severler çok, sagolsunlar hep ayrı yere koyarlar beni ama koymasalar ne eksilir? Hiç...

Valla kim beni sevmiş kim hakkımda ne düşünmüş hiç umrumda olmadı

Hayatimdaki sevgi ihtiyacım eşim ve ailem tarafından tatmin ediliyor zaten

Arkadaşlarımda severler çok, sagolsunlar hep ayrı yere koyarlar beni ama koymasalar ne eksilir? Hiç...
Çok doğru

benim de ses tonum ve konuşma şeklim insanlara gıcık ve havalı geliyor. Çok mimik kullanırım falan. Ama elimde değil çocukluk videolarıma bakıyorum orada da öyleyim. Hani sesini kasıtlı değiştiren farklı konuşmaya çalışan aşko kuşko kızlar olur ya sesim öyle işte. Ama tarzım o konuşma şeklim o. Başta herkese gıcık geliyorum. Sonra aslında doğal halim olduğunu anlayınca insanların ön yargısı kırılıyor. Bu yüzden ilk birkaç ay yeni gittiğim ortamlarda hep yalnız kalıyorum. Ama sonrasında her ortamdan kalıcı arkadaşlıklar edindim.
Ortaokul lise üniversite ilk Çalıştığım okul gittiğim kurs hepsinden yakım arkadaşlıklarım var uzun soluklu.
Tarzınızı değiştiremezsiniz ama sonrasında ön yargıları kırılıyorsa bence çokta sorun değil.

Merhabalar herkese , Hayırlı bayramlar benim sorunum hemen hemen bazı dönemler çevreden duyduğum Ahu çok havalı lafı , ben öyle bir insan olmadığımı düşünüyorum yakınımdaki kişilere gayet samimiyim ama etraftan duydukça kafaya takıyorum ister istemez sizce sorun benim ile mi alakalı nerde yanlış yapıyor olabilirim ?
Hiç kafaya takılacak şeyler değil inanın. Banada derlerdi tanıdıkça severlerdi arkadaşlarıma sorduğumda uzaktan yürüyüşün biraz öyle görünüyor derlerdi evet uzaktan bir görünüşten veya sizi tam tanımayan insanların yorumlarından bahsediyoruz. Böyle şeyleri takılırsanız erken yaşlanırsınız :D

Hiç kafaya takılacak şeyler değil inanın. Banada derlerdi tanıdıkça severlerdi arkadaşlarıma sorduğumda uzaktan yürüyüşün biraz öyle görünüyor derlerdi evet uzaktan bir görünüşten veya sizi tam tanımayan insanların yorumlarından bahsediyoruz. Böyle şeyleri takılırsanız erken yaşlanırsınız :KK70:
İnsanın yürüyüşünden nasıl böyle kanıtlaya varıyorlar anlamıyorum

İnsanın yürüyüşünden nasıl böyle kanıtlaya varıyorlar anlamıyorum
Ben çok hızlı yürüyorum hiç etrafada bakmam annem bile bu nasıl bi yürüyüş diyordu :D Birde hafif zıplaya zıplaya yürüyormuşum hiç farkına varmıyor ki insan kendini görmeyince :D

Back
X