On Yıllık Burnumun Revizyon İhtiyacı

emel_86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
364
16
118
İstanbul
On sene önce ameliyat olmuştum,korkunç bir burnum vardı. Gittikçe ucu uzadı burun deliklerim büyüdü.Özellikle önden üçgen gibi duruyor,gülünce filan.Bu burnun sadece burun ucuna ihtiyacı var gibi duruyor ama doktorların hepsi muayene ücretli.Gidesim gelmiyor hiç birisine.Var mı doktor öneriniz...Forumda bir sürü öneri var çok doktor inceledim ama reklam kokan şeyler görünce korkuyorum... Sizce bu kolay bir burun mu zor mu...

Merhaba emelcim...

Gecmis olsun. Bence gayet guzel bir burnun var :) ama tabi on profilden de gormek lazim ve baska sorunlar olup olmadigini da bilmek gerekiyor.

Benim de mesel burun ucu dustu. O cok kolay is ama burun sirtinda leke kaldi. O lekeden ve derinin cok tahrip olmus olmasi nedeniyle cok zor bi ameliyat diyorlar

Senin burun zor gibi gorunmuyor. Sanirim biraz kucultulse yeterli olacaktir ama mutlaka doktorlara git. Ucretsiz muaynesi olanlari sec. Ben de sinir oluyorum ya muayne ucreti aldiklari zaman.

Yandan delikler değişik görünüyor
Neden böyle oldu ki zamanla, ameliyatı yapan doktora gittiniz mi bişey demedi mi

Eleştirmek için çok dikkatli bakıyorsunuz bence. Yandan gayet iyi duruyor. Önden bilemeyeceğim tabi ama şu an gayet hoş bi burnunuz var.

Eleştirmek için çok dikkatli bakıyorsunuz bence. Yandan gayet iyi duruyor. Önden bilemeyeceğim tabi ama şu an gayet hoş bi burnunuz var.

Canım tabii ki dikkatli bakmamız gerekiyoR
Yandan bakıldığında burun içi görülmesi normal mi sence.

Bence zor bi burun değil arkadaşım tabii ki işinin ehli bir doktor iyi bir analiz yapacaktır. emel_86

Doktorum kimdi hiic hatırlamıyorum bile..belki de şuanki ünlü doktorlardan biridir, on yıl önce 2 bin TL vermiştim. .burnumun içi görünüyor evet..aslında çok kötü bir burun değil ama ucu çok uzun ve gulunce v şeklini alıyor dudak Üstüm katlaniyor..bi kaç doktora gittim tasarımları korkuttu beni küçücük burun yaptılar :/

bencede burnun gayet güzel görünüyor ben evrim akının burnuna benzettim nefes sorunun yoksa kurcalama daha kötü de olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…