Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ona aldığınız bir hediye için size teşekkür etmeyi unuttu..Yine de affedermisiniz?
once ıma da bulunurum mesela o hedıyeyı begendınmı fılan dıye.. belkı tesekur etmeyı hatırlar ama hıc umursamaz tessekur etmezse de bıdaha hedıyeyı zor bulur o kişi
ona aldığım bi hediye için teşekkürü bırak bi de üstüne beğenmediğini söyledi. aman napıyım yani şimdi. bi hafta küs mü gezeyim adama. o da kendince haklı. Fenerbahçe forması aldım ama yeni sezon alamadım param yetmedi. o da görünce ben üstünü tamamlıyım git yeni sezon al ben giymem bunu dedi. ama eski sezon formasını yeni sezon formasıyla değiştirmiyolarmuş. kaldı öyle duruyo giymiyo da kendi bilir valla hiiiiiiiiç germiycem kendimi ben göbişim şişince giyerim evde seksi seksi