• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ona aldığınız bir hediye için size teşekkür etmeyi unuttu..Yine de affedermisiniz?

Ona aldığınız bir hediye için size teşekkür etmeyi unuttu..yine de affedermisiniz?

• Evet

OY: 10 90,9%
  • Hayır

OY: 1 9,1%

• Ankete Katılan
    11

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
Ona aldığınız bir hediye için size teşekkür etmeyi unuttu..yine de affedermisiniz?

once ıma da bulunurum mesela o hedıyeyı begendınmı fılan dıye.. belkı tesekur etmeyı hatırlar ama hıc umursamaz tessekur etmezse de bıdaha hedıyeyı zor bulur o kişi :p

teşekkür etmedi diye suç mu işliyor ki affediyoruz o_O

teşekkür etmekten ziyade gösterdiği tavra bakmak lazım :KK14:

unuttu? kelimesi zaten başlı başına affedilme sebebi
olabilir insanız.....

o kadar çok şey varken bu mu sorun yani :confused:

ona aldığım bi hediye için teşekkürü bırak bi de üstüne beğenmediğini söyledi. aman napıyım yani şimdi. bi hafta küs mü gezeyim adama. o da kendince haklı. Fenerbahçe forması aldım ama yeni sezon alamadım param yetmedi. o da görünce ben üstünü tamamlıyım git yeni sezon al ben giymem bunu dedi. ama eski sezon formasını yeni sezon formasıyla değiştirmiyolarmuş. kaldı öyle duruyo giymiyo da :KK53: kendi bilir valla hiiiiiiiiç germiycem kendimi :KK12: ben göbişim şişince giyerim evde :KK57: seksi seksi :KK22:

Back
X