hep yanındayım bitanem.... dediğin gibi canım çok çok çok mutlu olmak ona en büyük ceza olacak inan bana.. bırakta neyi kaybettiğini anlasın.. tabiyki olan ona oldu... kıymetini yakın bir zamanda anlamasada mutlaka anlıcak emin oll
valla canım benimde artık tek amacım o.önceden kendimi tutamaz mesaj atardım.bugün hep duygusal anlarımız aklıma geldi yerimde duramadım.Bir kere dişinden rahatsızdı çok canı acıyordu ben ağlamıştım inanabiliyor musun ne kadar çok seviyordum.Ama kendime şöyle kabullendiriyorum ben seviyordum her türlü fedakarlığı yaptım ama o sevmiyormuş.şimdi beni sevmeyen birini kazanmak için niye mücadele edeyim ki.sevseydi en azından bi ara verelim yda yüzyüze konuşalım derdi.böyle kestirip atmazdı.çok zorlanıyorum ama mesaj falan atmıyorum.su akar yolunu bulur ne olacaksa olsun..
bende profilimde neşeli şeyler paylaşıyorum erkek arkadaşlarımla konuşuyorum
günlerdir evden çııkmıyorum.pazartesi kuaföre gideceğim,alış veriş yapacağım,gezeceğim,tozacağım.Fotoğraflarımıda koyacağım ne kaybettiğini görsün.O şimdi bana karşı çok sinirli.Siniri soğuyunca dank edecek
canım valla çok sağol.her gün bunalım geldiğinde gelip yazdıklarını okuyorum rahatlıyorum.bide senin bir konuda fikrini almak istiyorum canım.
ben bir arkadaşıma anlattım bu durumu.açıkcası çok kafam karıştı sonrasında
ben mi çok genişim o mu çok kıskanç diyordum.Arkadaşım dediki ben kıskanması konusunda onu haksız bulmuyorum.oysa bence abartıyordu.
hemen hemen her şeyi anlattım bir daha toparlayayım;
(devamlı erkeklerin olduğu bir ortamdayım)
facede bir şey paylaşmamı istemiyordu erkekler beğeniyor diye
giyimime karışıyordu (mesela eşofmanla dışarı çıkmama izin vermezdi vücudumu sarıyor diye)
evlendikten sonra çalışma dedi (nedenini ev aksar,yemek gecikir,ben geldiğimde kapıyı sen aç istiyorum diyerek açıkladı)
çevremdeki erkek arkadaşlarımla irtibatımı koparmamı istedi(bir kısmıyla mesefa koydum arama ama hepsiylede iletişimimi kesemem çünkü sık sık işim düşüyor)
o gün arkadaşımın aramasına patladı.sadece hal hatır sormak için aramıştı ve bu ilkti.ben de alttan almadım ne var bunda diye üsteledim
bi kere gece 4 de bi erkek arkadaşım bana iyi geceler mesajı göndermişti.onun sevgilisi var.erkek arkadaşım bu durumdan rahatsız olmuştu.bende çocukla konuşmuştum bi daha o saatte rahatsız etme beni diye
gece msne,sohbete girmemi istemiyordu,hiç girmedim sonra
sohbette falan konuşurken erkeklerle mesafeli konuş gülücük falan olmasın diyordu,görünce çok kızıyordu
benim msn,face şifrem 1 yıldır ondaydı çünkü ben ona bir kere yalan söylemiştim(yine bu kıskançlıkları neden olmuştu) ama o günden sonra bir daha hiç söylemedim.onun şifreleri hiç bende olmadı
ama benim bütün arkadaşlarım biliyordu sevgilim olduğunu ve onu tanıyorlardı
işte böyle canım arkadaşımın öyle demesi beni biraz düşündürdü.Yaşamımı kısıtlıyordu çok boğulduğumu hissediyordum bu bir gerçek ama sence normalde olması gereken bu mu?ona göre hep beni uyarmaktan bıkmıştı.bu sevgilisi olan bir kızın yapması gerekenlermiş.ben o sorumluluğu taşımıyormuşum.Ama ben sevgilim olduğunu herkese söylemiştim bizi kaç kere el ele gördüler bu yeterli değil miydi?[/B][/SIZE]