selam..
Flörtü de biz mi öğreteceğiz sana? Arkadaş ol birlikte daha fazla vakit geçir.Etrafında ol grubunda ol. yakınlaş !!! Ha bir de Sana baktığında güzel bir şekilde gülümse.
hihi :) tamam baktıgında gülümsüyorum falan onları bılıyorum yapıyorum zaten ama konu konusmaya gelince bitiyo.. heyecandan ölcek gibi oldugum ıcın bıdaha konusmaya cesaret edemıyorum.. gecen mesajlastık dıye ölüyodum heyecandan duvarları tekmelemişim düşünn artıkama bi gün vardı önlü arkalı oturmuştuk bi muhabbet bi muhabbetti okadar güzeldiki.. sürekli rahatsız edip durdu bıle bıle ki bunu kımseye yapmıyo suan önünde yakın bı arkadasım oturuyo soruyorum hayır hayatta rahatsız etmıyo benı dıyoo ..ben oturdugumda ıse sureklı konusmalaramızı dınlıyo baskasına bısey anlatıryorumm onu dınlıyo sureklı rahatsız edıyo..:) dikkat et diyorum gülümsüyorum aa pardon diyo gülüyo.. ama şşu benim asıl ümidimi kıran ; unut onu dıyen 3-5 kişi var.. ve ben ne bilim 'atlamış' olmaktan korkuyorum.. diğer kızlar gibi ağzının içine düşmek istemiyorum.. ve bi şans varmıdır ki bunun gibi ulaşılması zor bırıyle.. of off
Şunu anlamadım şimdi :) utangaç olmasıyla facede yorumları silmesi ne alaka kızhem utangaç olsa çevresi o kadar geniş olur mu? ayy senin yaşında olmak isterdim tertemiz heyecan, saf duygu. nedense bahsettiğin kişi çok doğal gelmedi bana empati kuramadım. sen yine sen ol. ondan adım bekle bakımlı ol, hep gülümse gözlerinle sinyaller ver. iyice tanımıyorsan da acele etme.
o 3 5 kişinin çocukta gözü olabilir gözünü 4 aç ve bnce agırlıgını bozmadan yoluna devam et onunda niyeti varmş belli herzmn abartmadan bakımlı güzel ve konuşmalarında seviyeni hep koru onun cevresndeki kızların çogu şimdi sulu lakayıt ve sıranışıktır utangacsa terbiyelyse onlrla işi olmz ama ona digerlerndn brzck daa yakın davran ki özl olduunu hissetsin kanı kaynasın cocugun basarılar
hihihi :) mesela biri fotograf hakkında yorum yapmıs güzel bi yorum.. onu silmiş.. çünkü biride demişki : niye siliyosun şu yorumları alt tarafı iltifat etmişler vazgec artık su utangaclıgından.. demişordan anladım.. kı zaten sınftada öyle .. benimle konusurken saclarıyla oynuyo falan :) ama evet okonuda haklısnız.. utangac ama arkadas cevresı var.. :) demekki arkadas oluyo ama biraz uzun sürüyo
hayırlısıysa olur güzelim yaw. sen şimdi bunlara y rma kafanı. bikaç yıl sonra üniversite sınavın olcak bence şimdiden tam gaz çalış. güzel bi yer kazanırsın kendinden emin ilerlersin. o zaman vakit ayır bunlara. kimler gelip geçicek hayatından.
evet o kızlardan birinin cocukta gozu oldugunu ogrendım zaten hatta sok oldum.. bana onun hakkın yok boyle cırkın bırı yok soyle havalı bırı dıyen kız sımdı dıbınden ayrılmıyo.. insanlar gercekten ıkı yuzlu.. işte o yakın davranma olayını çözmem lazım bende utangacım.. (aslında sadece konu benımle ılgılı olursa utangac oluyorum, baskası ıcın bırıne bısey soylemek zorunda olsam şakır şakır konusurum ama benımle ılgılıyse öyyyyle kalıırım.. laflar birbirine dolanır ..kekelerım..) daha dogrusu yanlış bişey soyleme korkusu oldugu ıcın kasılırım ve kekelerım :) çok teşekküürlerrrrr insan böyle olumlu şeyler duydugu zaman gücü güveni yerine geliyo tekrar tesekkurlerr..
Yüz yüze konuşamıyorsan msnde söyle facede söyle
utanman gereken bişey yokki şimdilik arkadaşsınız o rahatlıkla konuş et emin ol sada samimi görünürsün ve daha cok etkilenir herseyi akışına bırak kendndn taviz verme oldugun gibi ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?