Ona aşığım ama o bunu bilmiyor.YARDIM

ChacMooL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010
31
1
86
İstanbul
selam..
şimdi herşeyi uzun uzun anlatmak isterdim ama onun yerıne konusarak parca parca yardım almam daha iyi olucak sanırım ..
-onu ilk gördügümden beri seviyorum bu zamanla aska donustu
-sürekli bana bakarken yakalıyorum hemdee sürrrrekliii
-ama oğrendıgım kadarıyla; fazlasıyla utangac (dusunun artık face'de resmının altına yapılan yorumları bıle sılen bı tıp:) )
-ben;deeeliii gibi çevresi olan sabah akşam dışarda, barda discoda partide gezen biri değilim.. hala biyere gidip kalmak için uzun uğraşlar verip izin almam gerekiyor.. hatta çoğu zaman izin alamıyorum.. :)(kalma konusunda)
-ama onun ise çevresi çok geniş.. nüfuzlu birinin oğlu.. yani çevresinde çok fazla güzel ve rahat kız var..
-bi çok kişi unutmamı söylüyo..
SİZCE NAPMALIYIM AKIL VERİN BANA? :(
şunu belitiyim. :) o, çoook yakışıklı biri değil.. ama bana göre dünyanın en harıka ınsanı..
ben, birrçok kişi tarafından beğenilen ama bi türlü sevdiiği insan tarafından beğenilemeyen (yada bunu bılmeyen) bi kızım

Son düzenleme:
hihi :) tamam baktıgında gülümsüyorum falan onları bılıyorum yapıyorum zaten ama konu konusmaya gelince bitiyo.. heyecandan ölcek gibi oldugum ıcın bıdaha konusmaya cesaret edemıyorum.. gecen mesajlastık dıye ölüyodum heyecandan duvarları tekmelemişim düşünn artık :D ama bi gün vardı önlü arkalı oturmuştuk bi muhabbet bi muhabbetti okadar güzeldiki.. sürekli rahatsız edip durdu bıle bıle ki bunu kımseye yapmıyo suan önünde yakın bı arkadasım oturuyo soruyorum hayır hayatta rahatsız etmıyo benı dıyoo ..ben oturdugumda ıse sureklı konusmalaramızı dınlıyo baskasına bısey anlatıryorumm onu dınlıyo sureklı rahatsız edıyo..:) dikkat et diyorum gülümsüyorum aa pardon diyo gülüyo.. ama şşu benim asıl ümidimi kıran ; unut onu dıyen 3-5 kişi var.. ve ben ne bilim 'atlamış' olmaktan korkuyorum.. diğer kızlar gibi ağzının içine düşmek istemiyorum.. ve bi şans varmıdır ki bunun gibi ulaşılması zor bırıyle.. of off

Kimin ne dediği kimin umurunda.Senin hayatını yaşayan onlar değil.Kimseye de anlatma. Onlar da medet umuyor olabilir sonuçta. Muhabbete devam.Arkadaş olarak takıl.rahatsız edebilecek kadar cesareti varsa ilk adımı da o atabilir değil mi? Mesajı o mu attı bu arada? Esprili ve rahat ol. Gülümse!!!

yok hayır ilk mesajı o atmadı ben attım ama şöyle bi durum var bende gidip almadım telini (daha dogrusu pin'ini) ben onu ekledım o da kabul etti , etmeyedebilirdi.. mesajlarda gülüümsemesi bile çok hosuma gidiyodu :) bu arada espiri yaptıgımda bana dönüp bakarak okadar içten gülüyoki hatta espirinin üstünden zaman geçiyo dönüyo hatırlatıyo tekrar gülüyo :) öyle işte..

ahh canım bende aynı durumu yasamıstım ama ben fazla cesaretlıyım galıba soylemıstım bence tutma ıcınde soyle gıtsın artık sonrası ona kalmıs

düşünmüyor değilim aslında söylemeyi bazen alıyorum nefesı tam söylicem vazgeçiyorum. çünkü ya bana karşı bişey hissetmiyosa? tamam bakmaları gülümsemeleri çoğu şeyi bana karşı bişeyler hissettiğinin göstergesi ama bazı günlerde böyle olmuyo.. baskalarıyla konusken unutuyo sanki bakmayı :) yani ona şu konuda guvenıyorum ben ona hıssetıklerımı soylersem ,o gidip baskasına soylemez.. sadece, söylersem arkadaşlıktan da kaybetmekten korkuyorum..

16 :) .. şimdi diceksiniz burda çocukla uğraşıyomuşuz biz ya diye :) ben sizden fikir alabilirim diye yazdım buraya :)

hihi :) tamam baktıgında gülümsüyorum falan onları bılıyorum yapıyorum zaten ama konu konusmaya gelince bitiyo.. heyecandan ölcek gibi oldugum ıcın bıdaha konusmaya cesaret edemıyorum.. gecen mesajlastık dıye ölüyodum heyecandan duvarları tekmelemişim düşünn artık :D ama bi gün vardı önlü arkalı oturmuştuk bi muhabbet bi muhabbetti okadar güzeldiki.. sürekli rahatsız edip durdu bıle bıle ki bunu kımseye yapmıyo suan önünde yakın bı arkadasım oturuyo soruyorum hayır hayatta rahatsız etmıyo benı dıyoo ..ben oturdugumda ıse sureklı konusmalaramızı dınlıyo baskasına bısey anlatıryorumm onu dınlıyo sureklı rahatsız edıyo..:) dikkat et diyorum gülümsüyorum aa pardon diyo gülüyo.. ama şşu benim asıl ümidimi kıran ; unut onu dıyen 3-5 kişi var.. ve ben ne bilim 'atlamış' olmaktan korkuyorum.. diğer kızlar gibi ağzının içine düşmek istemiyorum.. ve bi şans varmıdır ki bunun gibi ulaşılması zor bırıyle.. of off

o 3 5 kişinin çocukta gözü olabilir gözünü 4 aç ve bnce agırlıgını bozmadan yoluna devam et onunda niyeti varmş belli herzmn abartmadan bakımlı güzel ve konuşmalarında seviyeni hep koru onun cevresndeki kızların çogu şimdi sulu lakayıt ve sıranışıktır utangacsa terbiyelyse onlrla işi olmz ama ona digerlerndn brzck daa yakın davran ki özl olduunu hissetsin kanı kaynasın cocugun basarılar :34:

Şunu anlamadım şimdi :) utangaç olmasıyla facede yorumları silmesi ne alaka kız:1: hem utangaç olsa çevresi o kadar geniş olur mu?:9: ayy senin yaşında olmak isterdim tertemiz heyecan, saf duygu. nedense bahsettiğin kişi çok doğal gelmedi bana empati kuramadım. sen yine sen ol. ondan adım bekle bakımlı ol, hep gülümse gözlerinle sinyaller ver. iyice tanımıyorsan da acele etme.:42:

Şunu anlamadım şimdi :) utangaç olmasıyla facede yorumları silmesi ne alaka kız:1: hem utangaç olsa çevresi o kadar geniş olur mu?:9: ayy senin yaşında olmak isterdim tertemiz heyecan, saf duygu. nedense bahsettiğin kişi çok doğal gelmedi bana empati kuramadım. sen yine sen ol. ondan adım bekle bakımlı ol, hep gülümse gözlerinle sinyaller ver. iyice tanımıyorsan da acele etme.:42:

hihihi :) mesela biri fotograf hakkında yorum yapmıs güzel bi yorum.. onu silmiş.. çünkü biride demişki : niye siliyosun şu yorumları alt tarafı iltifat etmişler vazgec artık su utangaclıgından.. demiş :D ordan anladım.. kı zaten sınftada öyle .. benimle konusurken saclarıyla oynuyo falan :) ama evet okonuda haklısnız.. utangac ama arkadas cevresı var.. :) demekki arkadas oluyo ama biraz uzun sürüyo :D:1:

o 3 5 kişinin çocukta gözü olabilir gözünü 4 aç ve bnce agırlıgını bozmadan yoluna devam et onunda niyeti varmş belli herzmn abartmadan bakımlı güzel ve konuşmalarında seviyeni hep koru onun cevresndeki kızların çogu şimdi sulu lakayıt ve sıranışıktır utangacsa terbiyelyse onlrla işi olmz ama ona digerlerndn brzck daa yakın davran ki özl olduunu hissetsin kanı kaynasın cocugun basarılar :34:

evet o kızlardan birinin cocukta gozu oldugunu ogrendım zaten hatta sok oldum.. bana onun hakkın yok boyle cırkın bırı yok soyle havalı bırı dıyen kız sımdı dıbınden ayrılmıyo.. insanlar gercekten ıkı yuzlu.. işte o yakın davranma olayını çözmem lazım bende utangacım :17:.. (aslında sadece konu benımle ılgılı olursa utangac oluyorum, baskası ıcın bırıne bısey soylemek zorunda olsam şakır şakır konusurum ama benımle ılgılıyse öyyyyle kalıırım.. laflar birbirine dolanır ..kekelerım..) daha dogrusu yanlış bişey soyleme korkusu oldugu ıcın kasılırım ve kekelerım :) çok teşekküürlerrrrr insan böyle olumlu şeyler duydugu zaman gücü güveni yerine geliyo tekrar tesekkurlerr.. :16:

hihihi :) mesela biri fotograf hakkında yorum yapmıs güzel bi yorum.. onu silmiş.. çünkü biride demişki : niye siliyosun şu yorumları alt tarafı iltifat etmişler vazgec artık su utangaclıgından.. demiş :D ordan anladım.. kı zaten sınftada öyle .. benimle konusurken saclarıyla oynuyo falan :) ama evet okonuda haklısnız.. utangac ama arkadas cevresı var.. :) demekki arkadas oluyo ama biraz uzun sürüyo :D:1:

:1::1: hayırlısıysa olur güzelim yaw. sen şimdi bunlara y:1:rma kafanı. bikaç yıl sonra üniversite sınavın olcak bence şimdiden tam gaz çalış. güzel bi yer kazanırsın kendinden emin ilerlersin. o zaman vakit ayır bunlara. kimler gelip geçicek hayatından.:1:

:1::1: hayırlısıysa olur güzelim yaw. sen şimdi bunlara y:1:rma kafanı. bikaç yıl sonra üniversite sınavın olcak bence şimdiden tam gaz çalış. güzel bi yer kazanırsın kendinden emin ilerlersin. o zaman vakit ayır bunlara. kimler gelip geçicek hayatından.:1:

evet.. ama şuan ben onu seviyorumya sanki ben onunla evlencem ömrümün sonuna kadar sevicem gibi geliyo .. tamam belki olma ihtimali vardır :64: hatta en çok istediğim şey şuan.. belkide olmıcak bikaç ay sonra başkasıyla tanışıcam belki ama şuan hissettiklerim hiç bitmicekmiş gibi geliyo işte .. farkındayım yani herşeyin .. hayatın ne zaman ne getirceği belli olmuyo .. yani çok haklısın ama insan yaşamak istiyo işte ... :75: sarılmak istiyo sevdiğine hiç bırakmak istemiyo.. bakalım bakalım :75:

evet o kızlardan birinin cocukta gozu oldugunu ogrendım zaten hatta sok oldum.. bana onun hakkın yok boyle cırkın bırı yok soyle havalı bırı dıyen kız sımdı dıbınden ayrılmıyo.. insanlar gercekten ıkı yuzlu.. işte o yakın davranma olayını çözmem lazım bende utangacım :17:.. (aslında sadece konu benımle ılgılı olursa utangac oluyorum, baskası ıcın bırıne bısey soylemek zorunda olsam şakır şakır konusurum ama benımle ılgılıyse öyyyyle kalıırım.. laflar birbirine dolanır ..kekelerım..) daha dogrusu yanlış bişey soyleme korkusu oldugu ıcın kasılırım ve kekelerım :) çok teşekküürlerrrrr insan böyle olumlu şeyler duydugu zaman gücü güveni yerine geliyo tekrar tesekkurlerr.. :16:

utanman gereken bişey yokki şimdilik arkadaşsınız o rahatlıkla konuş et emin ol sada samimi görünürsün ve daha cok etkilenir herseyi akışına bırak kendndn taviz verme oldugun gibi ol :3:

Yüz yüze konuşamıyorsan msnde söyle facede söyle

eger hislerimi acma konusunda konusucaksam sanırım bunu yuzyuze 'yapmalıyım' çünkü mesajda insan düşünür kurgular yada birilerinin bu mesajı okuma ihtimali olur.. ama yüzyüze olursak o an aklına gelen seyı soylemek zorunda.. daha net.. daha ddogru konusur.. onun bana karsı hıssetıklerını tek bı cevapta ogrenme sansım olur.. öyle işte :17:

utanman gereken bişey yokki şimdilik arkadaşsınız o rahatlıkla konuş et emin ol sada samimi görünürsün ve daha cok etkilenir herseyi akışına bırak kendndn taviz verme oldugun gibi ol :3:

evet en iyi yol arkadaşlık yolunda ilerlemek şuan galiba en azından onun hislerinden emin olana kadar.. kendim olucam asla 'aa onlar oyle yapınca ona yakın oluyolar' düşüncesinde olmıcam.. çünkü diğerleriiyle aramda kocaman bi fark vaar.. :34: :81: :54:

Back
X