Ona aşık olduğunu nasıl kabul ettirebilirim?

Oyledeguzel

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
752
8
16
İstanbul
Benim ufak tefek sorunları olan ama genel manada güzel giden 2-3 aylık bir ilişkim vardı..

Beni sevdiğini nasıl kabul ettirebilirim..
Artık bu kandırmacayı yüzüne vurmak istiyorum, itiraf etsin istiyorum..

Son düzenleme:
Benim ufak tefek sorunları olan ama genel manada güzel giden 5-6 aylık bir ilişkim vardı fakat, ben bir tesadüf sonucu sevgilimin eski sevgilisinin sosyal medya adreslerine baktığını öğrendim.
Zaten sürekli ayrılık şarkıları falan paylaşıyordu.
Bunu öğrenince ayrıldım ondan.
Şimdi "boşluktaydım öylesine bakıyordum onu sevmiyorum, seni seviyorum" diyor inatla.

Ben de inatla "hayır ona aşık olmasan, sevmesen bakmazdın ya da beni sevseydin tam manasıyla bakmazdın ona" diyorum.

Onu sevdiğini nasıl kabul ettirebilirim..
Artık bu kandırmacayı yüzüne vurmak istiyorum, itiraf etsin istiyorum..

eski sevgilisinin adreslerini kontrol etmeyen, umursamasa sevmese bile merak etmeyen var mıdır ya?

şahsen bende yapıyorum hani hergün her dk değil ama bazen sıkılınca falan ne varmıs ne yokmus diye bir bakıyorum... ama sana daha önce şüphelenecek söz ve davranıslarda bulunduysa bilemem tabi..

aradan 3 yıla yakın zaman geçti ara ara ben bile bakıyorum kaldı ki ona karşı zerre bir şey yok içimde. sadece merak..
eğer başka bir şey yoksa ona inansaydın keşke. eğer isteseydi seninle değil onunla olmak için çaba sarf ederdi

eski sevgilisinin adreslerini kontrol etmeyen, umursamasa sevmese bile merak etmeyen var mıdır ya?

şahsen bende yapıyorum hani hergün her dk değil ama bazen sıkılınca falan ne varmıs ne yokmus diye bir bakıyorum... ama sana daha önce şüphelenecek söz ve davranıslarda bulunduysa bilemem tabi..

Sürekli ayrılık şarkısı paylaşırdı ve biz tanıştığımızda yeni bitmişti.
Kız ailesel sebeplerden dolayı terketmiş bunu.
Bir de en son bir ay önce kızın twetterinde paylaştığı "insan en çok sevdiğiyle sınanır" lafını bu da twitlemiş.
ama twitteri gizli tabi kız göremez ama,ben gördüm zaten burdan başladı herşey.
Bir de kıza mesaj atmış sanırım temmuz ayı civarı.
şimdi bu kadar olaydan sonra hala seni seviyorum diyor.
bende dün akşam "hiçbirşey yokmuş gibi davranmandan sıkıldım artık beni sevdiğini düşünmüyorum" diye mesaj attım uzun zamandır hiç bir şekilde dönüş yapmıyordum. o ise hala sevgiliymişiz hiç birşey yokmuş gibi davranıyor.
zaman istemişti benden affetirecekti güya kendince yöntemi hiçbirşey yokmuş gibi davranmakmış..

bir de kendimden örnek veriyorum biliyorum herkes aynı değil ama ayrılık şarkısı falan paylaşmasına pek takılma ben de paylaşıyorum ama sevdiğim için kaldı ki erkekler bunu düşünmüyorlardır bile bizim gibi ince düşünüp bir şeyler çaktırmak için şarkı falan paylaşmazlar diye düşünüyorum

aradan 3 yıla yakın zaman geçti ara ara ben bile bakıyorum kaldı ki ona karşı zerre bir şey yok içimde. sadece merak..
eğer başka bir şey yoksa ona inansaydın keşke. eğer isteseydi seninle değil onunla olmak için çaba sarf ederdi

kız bunu istemiyorsa neden benimle olmasın ki?
yarabandı gibi kullandıramam kendimi.
sürekli ayrılık şarkıları paylaşıp bir de o kızın twetterinden "insan en çok sevdiğiyle sınanır" lafını twitlemesi mide bulandırıcı değil mi?

bir de kendimden örnek veriyorum biliyorum herkes aynı değil ama ayrılık şarkısı falan paylaşmasına pek takılma ben de paylaşıyorum ama sevdiğim için kaldı ki erkekler bunu düşünmüyorlardır bile bizim gibi ince düşünüp bir şeyler çaktırmak için şarkı falan paylaşmazlar diye düşünüyorum

kimseye birşey çaktırmak gibi bir derdi yok saanırım çünkü bütün sosyal adresleri kapalı ve o kız ekli değil.
söylediğine göre ortak arkadaş da yokmuş.
ama, ona karşı kesinlikle duygusal şeyler besliyor.
resmen benimle birlikte aşk acısı çekmiş.

kimseye birşey çaktırmak gibi bir derdi yok saanırım çünkü bütün sosyal adresleri kapalı ve o kız ekli değil.
söylediğine göre ortak arkadaş da yokmuş.
ama, ona karşı kesinlikle duygusal şeyler besliyor.
resmen benimle birlikte aşk acısı çekmiş.

eğer bunu hissettiysen hiç uğraşma canım. çünkü aşk acısı çeken insanla olmuyor. bırak ne hali varsa görsün. ona bir şeyleri kabul ettirmeye çalışma üzülen sen olursun yine.

Neden hala uğraşıyorsun ki?
İspatlayınca ne olacak ki?
Boşver bırak gitsin ne yapıyorsa yapsın uğraşma.
Uğraştıkça üstüne yapışır kalır.
Sil gitsin yoluna bak sen, kurcalayıp durma kimi araştırıyorsa araştırsın bu saatten sonra mübarek olsun.
Üstünde durma kendini de üzme.
Bence hiçbir şey ispatlamaya ihtiyacın yok.
Kimi seviyorsa sevsin boşver.
Sen kendi yoluna bak.

eğer bunu hissettiysen hiç uğraşma canım. çünkü aşk acısı çeken insanla olmuyor. bırak ne hali varsa görsün. ona bir şeyleri kabul ettirmeye çalışma üzülen sen olursun yine.

benimle birlikteyken sadece şarkılarından hissediyordum ama, adreslerine baktığını farkedince emin oldum.
ama, bana değersiz hissettirmedi kendimi yani, ufak tefek sorunlarımız oldu ama, hep o bana geldi.
yani ben ilişki boyunda sevildiğimi daha çok hisettim diyeyim.

Neden hala uğraşıyorsun ki?
İspatlayınca ne olacak ki?
Boşver bırak gitsin ne yapıyorsa yapsın uğraşma.
Uğraştıkça üstüne yapışır kalır.
Sil gitsin yoluna bak sen, kurcalayıp durma kimi araştırıyorsa araştırsın bu saatten sonra mübarek olsun.
Üstünde durma kendini de üzme.
Bence hiçbir şey ispatlamaya ihtiyacın yok.
Kimi seviyorsa sevsin boşver.
Sen kendi yoluna bak.

beni geri istiyormuş!
sıkıntı bu sevmediği kızı ne yapacaksa.
ve malesef ben onu seviyorum.

İlişkiyi yaşayan sensin eğer erkek arkadaşının hala o kızı sevdiğini düşünüyorsan doğrudur.
Sen içindesin çünkü.
Ancak bunu itiraf etmez,hep platonik takılır.
Sen niye ayrılmıyorsun,böylesi daha acı değil mi senin için?

İlişkiyi yaşayan sensin eğer erkek arkadaşının hala o kızı sevdiğini düşünüyorsan doğrudur.
Sen içindesin çünkü.
Ancak bunu itiraf etmez,hep platonik takılır.
Sen niye ayrılmıyorsun,böylesi daha acı değil mi senin için?

ya ben daha önce ilk ilişkimde böyle bi vurgun yaşadığım için çok aşırı derecede şürheci ve hassasım.
zaten bu kadar şüpheci olmasaydım emin ol bunları görmezdim.
artı bi şüphe bendeki o da sağolsun çok güzel körükledi.
seviyorum çünkü, daha doğrusu sevdiğimi anladım.
çünkü ilk defa bu kadar kararsız kaldım bir konuda kesip atardım ben normalde.

seninle birlikteyken sürekli ayrılık şarkılar paylaşıyorsa, bi de kızın o lafına cevap verdiyse

senin tavrın normal, fazla şüpheci olmandan kaynaklanmıyor bu.

seninle birlikteyken sürekli ayrılık şarkılar paylaşıyorsa, bi de kızın o lafına cevap verdiyse

senin tavrın normal, fazla şüpheci olmandan kaynaklanmıyor bu.

kızın lafına cevap vermemiş kızla muhatap olmamış twetteri de kapalı kız göremez sadece almış o da yazmış aynını vs vs aman neyse midem bulanıyor hatırladıkça.

bakmasında bişey yok bence, eskilerine sosyal medyadan zaman zaman bakmayan insan yoktur zaten. öylesine, meraktan bakar insan , bu adamı seviyorsan barış derim :31:

kızın lafına cevap vermemiş kızla muhatap olmamış twetteri de kapalı kız göremez sadece almış o da yazmış aynını vs vs aman neyse midem bulanıyor hatırladıkça.

miden bulanmalı bence de... adam gibi adam olsun, neymiş öyle eski sevgilinin lafını alıp paylaşmak falan.

böyle lüzumsuz adamlara çok sinir oluyorum, bana da denk gelmiştir zamanında :22:

Eski sevgilinin hesaplarına bakmak aşık olduğunu göstermez. 19 yaşındayım o kişinin üstüne kaç kere aşık oldum hala çocukluk aşkımın hesaplarına arada bakıyorum. Benle alakasız bi insanmış ya diye düşünüyorum falan ama bakıyorum işte. Merak bu.

Ben ilkokulda platonik asik oldugumkisinin profiline bakiyorum sirf olesine meraktan. Kel gobekli iki cocugu var:))))

ya ben daha önce ilk ilişkimde böyle bi vurgun yaşadığım için çok aşırı derecede şürheci ve hassasım.
zaten bu kadar şüpheci olmasaydım emin ol bunları görmezdim.
artı bi şüphe bendeki o da sağolsun çok güzel körükledi.
seviyorum çünkü, daha doğrusu sevdiğimi anladım.
çünkü ilk defa bu kadar kararsız kaldım bir konuda kesip atardım ben normalde.

Eeee tamam o zaman her ikiniz de platonik takılın madem.
Her iki taraf da itiraf edip yoluna bakmayacağına göre.
Sen ona,O eski sevgilisine böyle aşık aşık devam edin.

Back
X