ona çok kırgınım fakat beni anlamıyor?

eslemms

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
27
0
16
İstanbul
Meraba arkadaslar benim 1.5 yillik bir iliskiim var hersey cok guzel gidiyor fakat herhangi bir tartsma oldugu zaman kesinlikle yaptigi yanlisi kabul etmiyor kalbimi kirsa bile..artik patlamak uzereyim 2 gun once yine tartistik hem bagirdi hemde kirici kelimelere kullandi haliyle bende tepkimi belli ettim fakat hicbisey olmamis gibi davranmasi beni deli ediyor niye uzatiosin sklyrm diyo b3nm napmam lazm ona kirgn oldgmda yapmacktan iyi davranamam yaptigi hatann farkina vrsnki tekrrdan olmasin ama onla konusmyrm a diyosam z diyo konuyu hep uzatan brnm onu gozunde .. o bana ki4gn oldgu zaman napip ne edip gonlunu aliyrm icim el vermiyo fakat onun umrunda bil3 deil buda bnm canmi ck skyo yorumlarinizi bekliyorum

Kizlar basindan boylr bosey gecen mutlaka vardir lutfen yardimci olurmusunuz

Son düzenleme:
Meraba arkadaslar benim 1.5 yillik bir iliskiim var hersey cok guzel gidiyor fakat herhangi bir tartsma oldugu zaman kesinlikle yaptigi yanlisi kabul etmiyor kalbimi kirsa bile..artik patlamak uzereyim 2 gun once yine tartistik hem bagirdi hemde kirici kelimelere kullandi haliyle bende tepkimi belli ettim fakat hicbisey olmamis gibi davranmasi beni deli ediyor niye uzatiosin sklyrm diyo b3nm napmam lazm ona kirgn oldgmda yapmacktan iyi davranamam yaptigi hatann farkina vrsnki tekrrdan olmasin ama onla konusmyrm a diyosam z diyo konuyu hep uzatan brnm onu gozunde .. o bana ki4gn oldgu zaman napip ne edip gonlunu aliyrm icim el vermiyo fakat onun umrunda bil3 deil buda bnm canmi ck skyo yorumlarinizi bekliyorum

meraba cnm ve kolay gelsin cnm. bnmkide aynı bence bu davranış erkeklerin çoğunda var huyuna suyuna gidince senden iyisi yok ama en ufak bi tartışmada ne kalp kalır ne gurur kırıp döker senin bi anlık çökme sebebin olur sonrada amann neyi uzatıyosun ben sana ne dedim ki hiç bişey olmamış gibi davranır sende içinde kızgınlığınla kalırsın bende çözemedim bu şeyi ama alışıcaksın çok patlak verdim ama yapıcak bişi yok konuşmak imkansız bu konuda çünkü o zmanda diyo ki ya uzatma işte ertesi gün yine aynı şey olur aynı hareket

meraba cnm ve kolay gelsin cnm. bnmkide aynı bence bu davranış erkeklerin çoğunda var huyuna suyuna gidince senden iyisi yok ama en ufak bi tartışmada ne kalp kalır ne gurur kırıp döker senin bi anlık çökme sebebin olur sonrada amann neyi uzatıyosun ben sana ne dedim ki hiç bişey olmamış gibi davranır sende içinde kızgınlığınla kalırsın bende çözemedim bu şeyi ama alışıcaksın çok patlak verdim ama yapıcak bişi yok konuşmak imkansız bu konuda çünkü o zmanda diyo ki ya uzatma işte ertesi gün yine aynı şey olur aynı hareket

Haklisin cnm cunku en basindan beri boyle artik benide yipratiyo haksiz oldugunu biliyo kabullrnemiyo o yuzdrn bu tarz tepkiler veriyor kirginm ona kirginken icten konusamiyorum haliyle sonrada neden uzatiyosun napabilirim ki yapmaciktan konusamam yuz yuze baska bi adam telefonda bi artisliktir almis basini gidiyor ..okdr doldum ki iki gundur konusamiyorum resmen onla ya dedgm seyi farkli anliyo farkli bsy soluyo . Nrreye kdr gider bole devam edermki

Benzer şeyleri yaşadım , ayrılmadığım sürece de aynı muhabbetler döndü durdu ve sonunda dayanamayıp ayrıldım.Şimdi hergün görmek zorunda olsam da üzerimden büyük bir yük kalktı.Tavsiye ederim ,sevgi , aşk hep geçici saygı olmadıkça.Kendinden de karakterinden de asla taviz verme sonra pişman sen oluyorsun.Bu kadar yıpranmaya değmez ;)

Erkeklerin geneli böyle sanırım bence tepkini koy hiçbir zaman alttan almaya çalışma başka türlü hatasını görmez kendisi

ben başının etini yiyorum devamlı söylüyorum yap devam et iyi böyle diye küsüyorum soğuk davranıyorum gıcıklık yapıyorum bazen pes ediyo ama nefes aldırmıyosunki telafi edeyim diyo ama bunlar palavra çünkü işine böyle geliyo o telafi etmedikçe ben hep yüzüne vuruyorum hakediyo :27:

ben başının etini yiyorum devamlı söylüyorum yap devam et iyi böyle diye küsüyorum soğuk davranıyorum gıcıklık yapıyorum bazen pes ediyo ama nefes aldırmıyosunki telafi edeyim diyo ama bunlar palavra çünkü işine böyle geliyo o telafi etmedikçe ben hep yüzüne vuruyorum hakediyo :27:

Bende boyle yapiyorum basini etini yiyorum baktm anlamio anlamiyo en sonunda gercekten sinirlenip tepkimi koyuyrrm snra yuzyuze gnlumu aliyo ama bu olay tekrar tekrar her tartismada yasaniyo temelli cozum yokmu yaaa :-)

aynen oyle ya akillarina gelmez telafi etmek ama nie etmiosun diyince firsat yik hep bahane hep bahane bi insan biseyi yapmak istysa napar n3 eder yapar bz kadinlar daha iyi biliriz bunu ama gelde erkeklere anlat:-)

Bende boyle yapiyorum basini etini yiyorum baktm anlamio anlamiyo en sonunda gercekten sinirlenip tepkimi koyuyrrm snra yuzyuze gnlumu aliyo ama bu olay tekrar tekrar her tartismada yasaniyo temelli cozum yokmu yaaa :-)

malesef yok alışkanlığa dönüşüyo çünkü. hep meraketmişimdir en ufak şeyde gönlü alınan bebekler gibi el üstnde tutulan sürekli jestler sürprizler yapılan kızların benden fazlalığını:26:

ona Ne kadar anlatsanda Boş . Anlamaz . Hatta daha çok haklı olduğunu göstermek için Eski olayları ısıtıp ısıtıp tekrar sunar daha çok Canin sıkılır . Seni anlaması için senin yaşadığın şeylerin aynısı yaşaması . Onun Cani sıkıldığında Sende onun sana yaptığını Yap . O zaman bi nebze de olsa anlayacaktır bence .

mutlu olmak için alttan almalısın evlilik kendinden ödün vermektir diyolar bi küsünce illa ki ben aricam nefret ediyorum yüzünü bile görmek istemiyorum evlenmekte istemiyorum canı cehenneme :50:

Back
X