- Konu Sahibi ataturkcuyumben
-
merhaba kızlar. şu anda askerde olan bir arkadaşım var. sevgili değiliz henüz. sadece konuşuyoruz. haftada birkaç kez telefonda görüşüyoruz. telefonda konuşurken bazen konuşacak konu olsun diye bazen de içimi dökme isteğinden ben buna her sıkıntımı anlatıyorum neredeyse. o da bana anlatıyor. beni rahatsız eden iki kişi olmuştu ( konu açmıştım )http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...an-tanimadigim-tehdit-ediyor-yardiimmmmm.html ben salak gibi gittim ona anlattım. o ise ne yaptı sonrasında hiç sormadı bile ne oldu hala rahatsız eden var mı falan diye. ben biraz da olsa ilgilenmesini bekledim bu konuyla. neyse sanırım erkeklere her şeyi anlatmak doğru bir şey değil. bundan sonra gizemli takılacağımyapabilirsem tabii
Kendiniz söylüyorsunuz "sadece arkadaşız" diye,sevgili olsanız bile yapabileceği bişey yok.
Askerde bulunan birinden ne bekliyorsunuz?
Firar edip sizi rahatsız eden kişinin ağzını burnunu kırmasını mı?
"Ona her derdimi anlatmam yanlış mı?" Diye sormuşsunuz,evet yanlış anlatmayın.
beni rahatsız kişinin ağzını burnunu kırmasına gerek yok ama en azından sorabilirdi. hatta rahatsız eden kişiyi polise verdiğimi bile söylemiştim yani bu kadar mühim bir konuda ilgisiz<olması şaşırtıcı geldi bana. ama bir ihtimal de kıskanmış olması
merhaba kızlar. şu anda askerde olan bir arkadaşım var. sevgili değiliz henüz. sadece konuşuyoruz. haftada birkaç kez telefonda görüşüyoruz. telefonda konuşurken bazen konuşacak konu olsun diye bazen de içimi dökme isteğinden ben buna her sıkıntımı anlatıyorum neredeyse. o da bana anlatıyor. beni rahatsız eden iki kişi olmuştu ( konu açmıştım )http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...an-tanimadigim-tehdit-ediyor-yardiimmmmm.html ben salak gibi gittim ona anlattım. o ise ne yaptı sonrasında hiç sormadı bile ne oldu hala rahatsız eden var mı falan diye. ben biraz da olsa ilgilenmesini bekledim bu konuyla. neyse sanırım erkeklere her şeyi anlatmak doğru bir şey değil. bundan sonra gizemli takılacağımyapabilirsem tabii
Arkadasim saf olma kiskansa daha cok sorar. Senle sadece kafa dağıtıyor.ben olsam bidaha asla konusmam onla .yalnız kalsin askerdebeni rahatsız kişinin ağzını burnunu kırmasına gerek yok ama en azından sorabilirdi. hatta rahatsız eden kişiyi polise verdiğimi bile söylemiştim yani bu kadar mühim bir konuda ilgisiz<olması şaşırtıcı geldi bana. ama bir ihtimal de kıskanmış olması
bu ilişkide birçok yanlışım oldu. her şeyi anlatmam ve kurban bayramında onun bulunduğu yere arkadaşımla gezmeye gitmemiz. o olduğu için değil aslında ne zamandır gitmek istediğim için gitmiştik arkadaşımla. gitmişken tabi onunla da görüşmüştük. kolay lokmayım ben şu anda onun için sanırım
Arkadasim saf olma kiskansa daha cok sorar. Senle sadece kafa dağıtıyor.ben olsam bidaha asla konusmam onla .yalnız kalsin askerde
kolay lokma olunca ne oluyor ? zor lokma olunca ne oluyor? kendını böyle nıcın degerlendırıyorsun..
sen kendıne bunu söyleyebılıyorsan karsındakı sana neler demez ... bunu böyle hissettrmemelısın en basta yanlısın bu.. sen sensin istedin gittin görüştün ne var kı bunda...
kacan kovanalnır mantıgında söyluyorsanız orası dogru bence her hafta aradgnda konusmayın azıcık ara vern bakalım cabalayacak merak edecek mı?
ve en önemlısı beklentı ıcıne sokmayın kendınızı... henuz arkadassınz sevgılı olma ıhtımalınızı nasıl degerlendırıyorsanız olmama ıhtımalını de değerlendırın böylelıkle uzulmezsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?