ona her derdimi anlatmam yanlış mıydı?

ataturkcuyumben

mutluluk beni yakalasın:)
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
364
4
16
İstanbul
merhaba kızlar. şu anda askerde olan bir arkadaşım var. sevgili değiliz henüz. sadece konuşuyoruz. haftada birkaç kez telefonda görüşüyoruz. telefonda konuşurken bazen konuşacak konu olsun diye bazen de içimi dökme isteğinden ben buna her sıkıntımı anlatıyorum neredeyse. o da bana anlatıyor. beni rahatsız eden iki kişi olmuştu ( konu açmıştım )http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...an-tanimadigim-tehdit-ediyor-yardiimmmmm.html ben salak gibi gittim ona anlattım. o ise ne yaptı sonrasında hiç sormadı bile ne oldu hala rahatsız eden var mı falan diye. ben biraz da olsa ilgilenmesini bekledim bu konuyla. neyse sanırım erkeklere her şeyi anlatmak doğru bir şey değil. bundan sonra gizemli takılacağım yapabilirsem tabii

Şuan için arkadaş sayılırsınız.
Bence bu kadar aceleye gerek yoktu.Ayrıca bu ilişki Aşk'a doğru gider mi bilmiyorum ama..
Bi arkadaşım da sizin durumunuzda idi. Bi süre çocuk , kız arkadaşımla konuştu konuştu.
Daha sonra ne dese beğenirsiniz ? Kızın iki terslemesiyle ,çocuk ''askerde vakit geçmiyor ben bu yüzden seninle konuşuyordum '' demesin mi !

Yani umursamaz olmasının altında ne olabilir diye düşünüyorum.Rahatsız edildiğinizi söylemişsiniz.Gerçekten size ilgi duysa idi mutlaka bu konuyu bi şekilde size sorardı..
Ama sormamış..

Belki de şundan sormamış olabilir.Sonuçta askerde.Sizi rahatsız etmeleri onun canını sıkmış olabilir.Askerde olduğu için elinden bir şey gelmeyeceğinden dolayı sinirlenip , bu durumu hatırlamak ve sana hatırlatmak istememiştir..
Olabilir mi acaba ?

Kendiniz söylüyorsunuz "sadece arkadaşız" diye,sevgili olsanız bile yapabileceği bişey yok.
Askerde bulunan birinden ne bekliyorsunuz?
Firar edip sizi rahatsız eden kişinin ağzını burnunu kırmasını mı?
"Ona her derdimi anlatmam yanlış mı?" Diye sormuşsunuz,evet yanlış anlatmayın.

böyle bişey başıma gelse yıkılırdım sanırım. ama bana o cümleyi söyleyeceğini sanmıyorum. biz onunla daha önceden de tanışıyorduk ama askere gitmeden hemen önce başladı ilişkimiz. ne yapsam bilemedim askerden gelinceye kadar ilgisiz davranmak en mantıklısı geliyor şu an.

Seni önemsemiyor bence.
Tamam askerdeyken bir şey yapacak hali yok ama yinede sorması gerekirdi bence hala rahatsız eden biri var mı diye.
Kendini geri çeksen iyi olur.
Sadece konuştuğu birisin gibi şu an, umursadığı biri değil.

beni rahatsız kişinin ağzını burnunu kırmasına gerek yok ama en azından sorabilirdi. hatta rahatsız eden kişiyi polise verdiğimi bile söylemiştim yani bu kadar mühim bir konuda ilgisiz<olması şaşırtıcı geldi bana. ama bir ihtimal de kıskanmış olması

Semplante arkadaşa katılıyorum.
Kıskanma ihtimalini unut bence.
Demek ki o seni senin onu umursadığın kadar umursamıyor(üzgünüm).

Eerkek arkadaşım askere giderken arkadaştık son 5 ay kala çıkmaya başladık asker bitimine . Mesajlaşmaya başlamştk ve ben ondan hoşlandığımı imalı sözlerimle belli ediyordum . Şuanda ondan bu konuda ilgi bekleme çünkü senden hoşlansa bile üzerine düşemez bu konunun sonuçta şimdi bi atar yapsa kimmiş o ya falan dese karşımdaki kız daha çıkmaya başlamadan böyle beni tutucu çok kıskanç kabadayı birisi sanar benim haddime değil der yine ilgilenmez yine karışamaz yani . Eğer ilgileniyorsan bu çocukla seninle ilgilenmesini istiyorsan da nebiliym sen de muhabbet ederken cümleleri cımbızla seç onları süsle yem at işte . Nebiliym imalı konuş biraz belli eder gibi ol meraklandır sonra kendini geri çek . Mesela 1 hafta sürekli mesajlaşın sonra bianda kendini geri çek onun mesaj atmasını bekle . Elbet 1 hafta boyunca mesajlaşmaya alışacak ve sen atmadığında merak edip seni düşünecek acaba bu kz nerelerde ya neden yazmadıki diye düşünürken kendi kendine neden ben bu kızı düşünüyorum ki şimdi diye bir şüphenin içine düşecek ve kendini sevip sevmediği konusunda sorgulayacaktır kafasını karıştırmayı ve bu düşüncelere girmesini sağladığın an çocuğu kaptığının %95 garantiisidir demektir . Şahsen benim taktiğim bu oldu ve şuan 2 sene 3 aydır çıkıyoruz :) Hadi kolay gelsin .

bu ilişkide birçok yanlışım oldu. her şeyi anlatmam ve kurban bayramında onun bulunduğu yere arkadaşımla gezmeye gitmemiz. o olduğu için değil aslında ne zamandır gitmek istediğim için gitmiştik arkadaşımla. gitmişken tabi onunla da görüşmüştük. kolay lokmayım ben şu anda onun için sanırım

saadece $imdiki flortun deil , sozlu nisanli sevgili koca vs hiç bi erkege hersey anlatilmaz .. evli bile olsan ozellikle kendi ailenle ilgili seyleri payla$maman senin hayrina olur ..

ilerde kullan diye veriyorum bu bilgiyide :)

o asker çocuguda arama bi sure, cani SIKILIYOR galiba nobetlerde senle vakit geçiriyo gibi geldi bana

eğer bir erkek kızarkadaşını tahatsız edeni umursanıyorsa ileri için onınla planları yoktur bence

Arkadasim saf olma kiskansa daha cok sorar. Senle sadece kafa dağıtıyor.ben olsam bidaha asla konusmam onla .yalnız kalsin askerde

kolay lokma olunca ne oluyor ? zor lokma olunca ne oluyor? kendını böyle nıcın degerlendırıyorsun..

sen kendıne bunu söyleyebılıyorsan karsındakı sana neler demez ... bunu böyle hissettrmemelısın en basta yanlısın bu.. sen sensin istedin gittin görüştün ne var kı bunda...

kacan kovanalnır mantıgında söyluyorsanız orası dogru bence her hafta aradgnda konusmayın azıcık ara vern bakalım cabalayacak merak edecek mı?

ve en önemlısı beklentı ıcıne sokmayın kendınızı... henuz arkadassınz sevgılı olma ıhtımalınızı nasıl degerlendırıyorsanız olmama ıhtımalını de değerlendırın böylelıkle uzulmezsınız..

katılmamak elde değil. ben taktik yapmayı sevmiyorum ama sırf konu olsun diye de her şeyi anlatmayacağım böylelikle. ara verin diyorsun da bazen aradığında açmıyorum bile. meşguldüm diyorum. msjlarına geç cvp atıyorum.

Niye böyle bir beklentiye girdiğini anlayamadım?

Sen ilgi görmek için mi derdini paylaşıyorsun yoksa an derdini anlatıp rahatlamak için mi?

Bunun gizemli kalmakla ya da açık olmakla ilgisi yok, henüz sevgili olmadığınızı söylüyorsun..Beklentilerini bu duruma göre şekillendir bana kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…