• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ona iftira attığımı söyledi ve gitti!!!

ADI MASAL OLSUN

Niyet önemli azizimmm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
193
131
103
Annemle aynı şehirdeyiz fakat aramızdaki mesafe biraz uzak. Haftada 1 görüsebiliyoruz. 1 aydir yalvarıyorum gel annecim yanımda kal diye. Tmm dedi annem. Geldi bize kalmaya. Esimin annesiyle problemlerimiz vardi. Kadin son 1 aydir melek gibi . Cok iyi davraniyordu bana tabiki OĞLUNUN YANINDA!!!! Kv bana annen gelirse size beni de cagir sohbet edelim dedi. Tmm dedim. Dün onu da çağirdik annem de geldi. Cay kahve falan içtik. Arabayla gezdik. Kv ,ben ,esim ve annem. Gece 12 oldu saat. Eve döndük. Kv evine gitmek istemedi ben de sizinle geleyim dedi. Gece 12 de... Geldi bizimle. Oturuyoruz. Sohbet esimin kardesi ve nişanlisindan açildi. Facebook hesaplarinda ayrı ayrı foto paylaşmişlar. Kv de yorum yazdi yanimizda. "Kizim niye ayri ayri foto koyuyorsunuz ?" diye. Biz esimle onun yüzünden nişan atmistik. Beni bir gùn bile aramadi. Ne oldu diye. Esim evde her gùn aģliyordu. Intihar edicem diyordu çünkù annesi onu umursayip gelip babamlarla konusmadi tekrar yüzûkleri takalim diye. O yorumu gören esim. Sanane onlardan yazmasana yorum dedi annesine. Annesi de kòtù birsey yazmadim dedi. Ben de eltimi hic sevmem arkamdan konustu birkac kez. Sinsi buluyorum onu. Kv 'ye dedim ki: simdi gelinin annecim diye yorum yazar sebebini aciklar. Kv sessizce bana dönùp seni ilgilendiriyor mu dedi??? Esim o sirada benim annemle konusuyordu duymadilar. Sadece ben duydum o an bisey söyleyemedim. Sonra dayanamadim. Gece saat 4'te dayanamadim. Kv oturuyor karsimda. "Evet gelininz beni ilgilendirmiyor ama size bisey soracaģim. Biz nisan attigimizda oģlumuz evinize aglayarak geldiginde onu neden önemsemediniz ve orda burada benim hakkimda kötü konustunuz bilip bilmeden. Ben cok kòtú bir insan miydim da bana sebebini sormadiniz" dedim. Ayaģa kalkti ben oyle bisey demedim dedi. Iftira atma dedi. 5 dk sonra ben o lafi oģluma sòyledim dedi. Arayi dùzeltmeye calisiyorum ama sen rahat durmuyorsun dedi. Sinir krizi geçirdim resmen. Hemen kalkti ve gitti... ben bòyle bisey gòrmedim kizlar ona iftira atmakla suçluyor beni... siz olsaniz bu durumda ne yapardiniz?

eskiyi deşmekten çok "ee sizin gelin ama ortaya konusuluyor.bizi de kimse ilgilendirmiyor o zaman "desen tarışma konusu eskiye taşmazdı.

Back
X