Ona kar zaafm yendiimi hissediyorum artk..

BirSuDamlasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
7
0
86
47
İzmir
slm arkadaslar ...simdi nerden basliym bilmiyorum kii ..öyle bi evlilik yasadim ki anlatsam o hoo...Sonucta olmadi istte sinifta kaldik aldatmalarindan tutun asagilanmaya kadar herseyi yuttum sustum herseye ragmen elimde olaninla yetinmeye calsitim ama elimde olan kocaaman bir hic ,bana ise yaramaz hissi verip beni evde tutmayi basariyordu , bir dönem cok ii gidiyo bi bakmis bir dönemi geliyo bakislari bile farklilasiyor ... en son tartismamizda bana ben seni saten hislerimde bosadim dedi aman allahim beynimden vuruldum ..demek öyle dedim ve bastim avukatin yoluna ..uzun lafin kisasi : actim davayi ve o bunu duyunca kendine ii bak dedi evden ayrildi 1 hafta hic sesi cikmadi ama demekki firtina öncesi sessizlik derler yaa,, tehdit etmeye basladi !! suanda ben hic olmadigim kadar cesaretliyim ona karsi sevgimin saten bitmis oldugunu en sonunda anladim allahim a sükür ,,hayat beni bekliyo :)sizce ???

effınıza sığınarak havlayan kopek ısırmaz diyorum
göz korkutmaca yapıyor kanmca
nede olsa erkeklerde kendini hint kumaşı sanma olayı baya tavan durumda
tersi oluncada bu yöntemlere baş vuruyorlar ne yazıktır ki
hakkınızda hayırlısı olsun mutlu günler sizin olsun opuyorumnanaktan

son son çırpınıyo işte. enfes bir karar almışsın. yeni ve güzel hayatında sana başarılar dilerim...

dogru olanı yapmışsın
ruhunu daha fazla yıpratmasına izin verme
ve tii yede alma sen güçlü bi kadınsın
ve hayat daha yeni başlıyo tecrübelerinle
gurur duydum bi an
kararını asla degiştirmesine izin verme

beklemiyordu tabi senden öyle bir şey şok olmuştur tabi ummadığı bir anda yeyince tekmeyi...yola devam :lepi:

hani dönmeyecekti. hani seni boşamıştı.. ne olmuş niye değişmiş.. azının payını vermişsindir umarım.

Senin için hayırlısı olsun, tehditleri hiç önemseme savcılığa bildireceğini söyle gerekirse savcılığa dilekçe ver telefonların takibe alınsın telefonla bile tehdit etse hemen işlem yapılır.

eğer bir eş insana sen değersizsin bi hiçsin duygusu sürekli veriyorsa

onunla yolları ayırma noktasına gelinmiştir bence piskolojik şiddet derler buna

ve bu acaip insanı hastlandırır öyleki kendini sevmez duruma gelirsin

değermi bi el olğlu için kim oluyor ki onlar ?

iyi etmişsin ,daha iyi olur inşallah
:lepi:

yorumlariniz icin tsk ederim gercektende ..diyorum ya asla dönmiycem artik bu kararimdan cünki,kendimi ii hissediyorum arada sirada bi bosluk hissediyorsun ama sevgi felan diil sadece bir aliskanlik hissi ..onuda umarsamayip kendimi oyaliyorum ,cok sükür kendimde bir canlanma farkediyorum arkadaslar ve inaniyorum ki cok ii olucak . !!! insallah .......

Back
X