ONA KARŞI ÖFKEM GEÇİYOR NAPICAM!!!

Burcu ne?

Bir de herkesin karakteri farklı yani adamın karakteri olabilir bu, bende erkek arkadaşın gibiyim karşımdaki ayrılalım derse tamam derim uzatmam, hatta öküz gibi pişman olacakta olsam demem. Çok ilgi de göstermem. Yani olabilir belki ilgi göstermeyi seven bir adam değildir. Sevdiğinden eminsen sebep karakter de olabilir.
Aslan burcu ben de akrepim

Tartışma var diye pat diye bitiriyo
Burcu ne?

Bir de herkesin karakteri farklı yani adamın karakteri olabilir bu, bende erkek arkadaşın gibiyim karşımdaki ayrılalım derse tamam derim uzatmam, hatta öküz gibi pişman olacakta olsam demem. Çok ilgi de göstermem. Yani olabilir belki ilgi göstermeyi seven bir adam değildir. Sevdiğinden eminsen sebep karakter de olabilir.
aslan burdu ben de akrebim

Aslan burcu ben de akrepim

Eeee işte tipik aslan burcu. Adamın karakteri bu diyim sana, aslan burçları sevgili haricinde sosyal hayatı olan, dostu bol olan adamlardır. Öyle sevgilimle takılatım gerisi boş demez kolay kolay. Hele ki arkadaşları çok önemlidir. İlgi severler ama çok ilgi göstermezler, romantizm bekleme çok.

Ben karakteri böyle diyip kabul edemiyorum ki ay
Eeee işte tipik aslan burcu. Adamın karakteri bu diyim sana, aslan burçları sevgili haricinde sosyal hayatı olan, dostu bol olan adamlardır. Öyle sevgilimle takılatım gerisi boş demez kolay kolay. Hele ki arkadaşları çok önemlidir. İlgi severler ama çok ilgi göstermezler, romantizm bekleme çok.
Benim ona olan sevgim de öyle kolay değildi hadi romantikliği geçtim sen adam olup kızın elinden tutamayıp gitsin diyosan bunda sevgi nerde sevgi kolay mı bulunuyo aldattım mı yalan mı söyledim de pat diye bitirdi karakter yazın ayrılıp okul zamanın da geri dönmek mi böyle mi karakter lütfen ya karakter diyip geçemiyorum

Ben karakteri böyle diyip kabul edemiyorum ki ay

Benim ona olan sevgim de öyle kolay değildi hadi romantikliği geçtim sen adam olup kızın elinden tutamayıp gitsin diyosan bunda sevgi nerde sevgi kolay mı bulunuyo aldattım mı yalan mı söyledim de pat diye bitirdi karakter yazın ayrılıp okul zamanın da geri dönmek mi böyle mi karakter lütfen ya karakter diyip geçemiyorum

İşte bende diyorum ya sürünceme de kaldım bazı insanların karakteridir ilgi göstermemek ama seninkinin sevgisinden şüphe ediyorsan zaten seni senin onu sevdiğin gibi sevmiyordur. Bunu diyorum başından beri. Karakteri de olsa, seni çok sevmiyorsa da kötü bir durum. Ayrılmışsın bi daha barışma senin canın yanar.

İşte bende diyorum ya sürünceme de kaldım bazı insanların karakteridir ilgi göstermemek ama seninkinin sevgisinden şüphe ediyorsan zaten seni senin onu sevdiğin gibi sevmiyordur. Bunu diyorum başından beri. Karakteri de olsa, seni çok sevmiyorsa da kötü bir durum. Ayrılmışsın bi daha barışma senin canın yanar.
Onla çok özel zamanlarda yaşadık hç sevmedi diyemiyorum ama artık sevdiğinden şüpheliyim onun belkide beklentileri farklı benim beklentilerim farklı sonuçta insanı değiştiremiyoruz onunla anlaşamıyoruz bunlar hep mantık kısmı işte bazen kalbim özlüyor ama artık istemiyo ne zaman biter ne zaman özlemeyi bırakırım bilmiyorum

Unutmalıyım dimi sizcede

Daha ayrılalı bir ay bile olmadı unutamadım diye kendime kızıyorum haksızlık mı ediyorum sizce daha erken mi onu bazen özlüyor olmam veya ne biliyim onu düşünmem bunlar geçicek mi yakında :(

Daha ayrılalı bir ay bile olmadı unutamadım diye kendime kızıyorum haksızlık mı ediyorum sizce daha erken mi onu bazen özlüyor olmam veya ne biliyim onu düşünmem bunlar geçicek mi yakında :KK43:

Ya bir defa uzun uzun üzülüp atlatacaksın ya da ömür boyu bu adamla her gün farklı şeylere üzülüp ağlayacaksın. Olmuyorsa olmuyordur, mucize beklemeye gerek yok.

Ben evlenmeden önce bir kişi ile ciddi bir ilişki yaşadım kaldı ki çocuk seninki kadar öküz (afedersin öküz dedim ama) değildi, ona rağmen sonradan iyiki olmamış dedim çünkü sorunlu bir ilişki iterek yürümüyor. Acın taze emin ol geçecek ama kararının arkasında dur ve barışma. Yaranın kabuk bağlamasına izin ver habire kaşıyıp kaşıyıp kanatma.. Abla tavsiyesi ;)

Ya bir defa uzun uzun üzülüp atlatacaksın ya da ömür boyu bu adamla her gün farklı şeylere üzülüp ağlayacaksın. Olmuyorsa olmuyordur, mucize beklemeye gerek yok.

Ben evlenmeden önce bir kişi ile ciddi bir ilişki yaşadım kaldı ki çocuk seninki kadar öküz (afedersin öküz dedim ama) değildi, ona rağmen sonradan iyiki olmamış dedim çünkü sorunlu bir ilişki iterek yürümüyor. Acın taze emin ol geçecek ama kararının arkasında dur ve barışma. Yaranın kabuk bağlamasına izin ver habire kaşıyıp kaşıyıp kanatma.. Abla tavsiyesi :KK66:
Çok teşekkür ederim tüm tavsiyelerin için kesinlikle kararlı olmam lazım çok teşekkürler ☺️

Hemen öfke kapsülü iç çabuk !!!
Ya seni sevmiyor sende öfkem geçiyor ayağındasın. Yapma arkadaşım yazık hayatına.
Adam tatillerde nadyayla takılsın sende burda kendini ye

Back
X