Ona kendimi yamıyormuşum...

p3ngu3n225

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
144
48
98
COK YORULDUM...
23 yasindayim o ise 31 yasinda. 1 yillik birlikteligimiz vardi.Surekli beni sorguluyor soylediklerime inanmiyordu.Hayatimda yedekte biri oldugunu dusunuyor ya da eskiden birine donme potansiyelim oldugunu dusunuyordu.Paranoyakliklari da vardi.Onun yuzunden gecmisime o kadar takintili oldum ki pskljk problemlerm basladi.(birinin iliskimze zarar vermek isteyecegi gibi surekli dusunmekten uyuyamaz oldm)Kendimi soyutladim.evet gecmiste hatalar yaptim ve de soyledim durust davrandim boyle bir gaflete dustum.Ama en son..niyetin ne diye sordugumda evlilik dusunmuyormus..Bana hak mi bu dedim?Eski sevgililerinle nasildi,basina ilk defa geliyormus gibi davranma dedi.Sen gelecekten bahsetme bende gecmisten bahsetmym diye ucuz pazarlik yapti.Nihayetinde onu kafalamaya calisiyormusum.Ondan faydalanmak icin birlikteymisim..
kendimi gurursuz ve cok ucuz hissettim.Belli bir guzellikte iyi niyetli akilli bir kizim.Ve Allah sahit onun 1 lirasina talip olmadim talep dahi etmedim.Ben hukuk okuyorum o doktor diye aramizda bir denkszlik olacagini dusunmedim kaldi ki olsa ne olacak sevdi...
Ama o bana bunlari catir catir soyledi.O kadar emek verdim o kadar dil doktum sevdim..Sevilmeyecek birini sevdim.Zira sevmek kisiden bagimsiz olabiliyor.Suan bosluktayim.O kadar kendimi kisitladim hayatimi degistirdm pskljm alt ust ve hak ettigimse bu kelimeler oldu...Ayrildim fakat nasil toparlanirim nasil bilmiyorum..Kendimi sorgulasam altindan kalkamam.Cok eksildim cok yiprandim..Uzun oldu ama okudugnz icin teskkr edrm..

COK YORULDUM...
23 yasindayim o ise 31 yasinda. 1 yillik birlikteligimiz vardi.Surekli beni sorguluyor soylediklerime inanmiyordu.Hayatimda yedekte biri oldugunu dusunuyor ya da eskiden birine donme potansiyelim oldugunu dusunuyordu.Paranoyakliklari da vardi.Onun yuzunden gecmisime o kadar takintili oldum ki pskljk problemlerm basladi.(birinin iliskimze zarar vermek isteyecegi gibi surekli dusunmekten uyuyamaz oldm)Kendimi soyutladim.evet gecmiste hatalar yaptim ve de soyledim durust davrandim boyle bir gaflete dustum.Ama en son..niyetin ne diye sordugumda evlilik dusunmuyormus..Bana hak mi bu dedim?Eski sevgililerinle nasildi,basina ilk defa geliyormus gibi davranma dedi.Sen gelecekten bahsetme bende gecmisten bahsetmym diye ucuz pazarlik yapti.Nihayetinde onu kafalamaya calisiyormusum.Ondan faydalanmak icin birlikteymisim..
kendimi gurursuz ve cok ucuz hissettim.Belli bir guzellikte iyi niyetli akilli bir kizim.Ve Allah sahit onun 1 lirasina talip olmadim talep dahi etmedim.Ben hukuk okuyorum o doktor diye aramizda bir denkszlik olacagini dusunmedim kaldi ki olsa ne olacak sevdi...
Ama o bana bunlari catir catir soyledi.O kadar emek verdim o kadar dil doktum sevdim..Sevilmeyecek birini sevdim.Zira sevmek kisiden bagimsiz olabiliyor.Suan bosluktayim.O kadar kendimi kisitladim hayatimi degistirdm pskljm alt ust ve hak ettigimse bu kelimeler oldu...Ayrildim fakat nasil toparlanirim nasil bilmiyorum..Kendimi sorgulasam altindan kalkamam.Cok eksildim cok yiprandim..Uzun oldu ama okudugnz icin teskkr edrm..
Ne var bu kadar kendini yıpratacak? Adam seni ilişkide mahvediyormuş zaten farkında değil misin? Gençsin önüne bak.

Sana güvenmeyen biriyle devam etmen hata olmuş zaten.
Ayrıca daha 23 yaşındasın toparlanırsın merak etme.

gene mesele kadının bekareti kulanımmış olduğu siz ilk değilsiniz sonda olmayacaksınız

Ben yasadigim muameleyi ve duydugum sozleri kaldiramiyorum.Tamam bunlara ben izin vermis olabilirim ama niyet olarak hicbir zaman o yonde degildim.Ahlaksiz biri degilim.O dedi diye hic degilim ama nefret doldum bir anda..

Öncelikle geçmiş olsun, gerçekten büyük bir facianın eşiğinden dönmüşsün. İnsanın birini sevmek için, sevdiği kişinin varlığına ihtiyacı yoktur. Üzerinden biraz zaman geçip kendini toparlamaya başladığında ve olanlara zamanla dışardan bakmaya başladığında, nasıl da doğru bir karar verdiğini anlayacaktın. Öncelikle sosyalleşerek toparlan, şöyle biraz egonu tatmin et, özgüvenini yerine getir. Arkadaşlarınla vakit geçir. Bunun yanında tüm yaşadıkların doğrusuyla yanlışıyla sana ait. Bunu taşıyacak kadar güçlü olmak "zorundasın". Yaptığın her hata seni sen yapar, hatanı da gururla taşı. Neysen osun arkadaş, kendini kabul ediceksin. Saygı duyucaksın kendine, sonra da kontrolü eline alıcaksın. Muhteşem bir avukat ve kadın hakları savunucusu olucaksın.. O adam hakkında konuşmak bile istemiyorum çünkü değmez...

Degerli ve ozenli yorumlariniz icin tesekkur ediyorum.Moral oldunuz

Ben yasadigim muameleyi ve duydugum sozleri kaldiramiyorum.Tamam bunlara ben izin vermis olabilirim ama niyet olarak hicbir zaman o yonde degildim.Ahlaksiz biri degilim.O dedi diye hic degilim ama nefret doldum bir anda..
Kimsenin ahlakını sorgulamak kimsenin haddi değil, işine gelmeyen defolur gider. Sen tercih ettiğin hayatı yaşarsın, canın istemezse vazgeçersin, bu senin hayatın, yaftalamak kimin haddine düşmüş..

Yaşın 23, fakülteni bitir denklerinle takıl, daha ohooooo kimler çıkar karşına. Meslekler insanları birey yapmıyor, dr olsa ne başka Şey olsa ne. Eski ilişkilerine takıyor gibi görünüp kendini haklı çıkartmak peşinde. Hem erkeklere geçmiş kötü deneyimlerinizi anlatmayın, sanki onlar her detayı anlatıyor mu sanıyorsunuz? Bu size verdikleri zararları aklamalarını sağlar sadece, ahlaksız bir herifmiş çünkü. Bu kadar egolu, kendini nane sanan adamla takılmak size kazanç sağlamaz. Geçmiş hayatının acısını çıkartmakla uğraşıyor, o adam daha durulmaz.Ayrıca eminim sizi aldatmıştır, daha iyi opsiyonlara erişince işin içinden sıyrılmıştır. Sizi mutlu edecek, değer verecek, kıymet göreceğiniz kişileri hayatınıza alın. ( doktor olmasa kimse yüzüne bakmazdı, bu kadar ukala olamazdı. mesleğinizi elinize almaya bakın)

23 yasindayim o ise 31 yasinda

Başlık + yaşlar :oha:
O asıl kendini sana yamamaya çalışıyor
Adam çok zeki ya
Şimdi seni sürekli sorgulayıp düzeltiyor , oyun hamuru gibi şekil vermeye çalışıyor
Kendini bulunmaz hint kumaşı gösteriyor
Arada ayrılma tehdidi vs ile seni kendine bağlıyor
Ahoy Ahoy :halay::halay::halay::halay:

Kaç yavrum kaç ! :duduk:

yaşadıklarınızı elaleme söylerken hata diye anlatırsanız daha çok kullanılırsınız ve kırılırsınız
hiç mi özeliniz yok anlamadımki
bi daha ki ilişkinde de ezikleme kendini sen kendini ezersen sana kimse saygı göstermez

Suana kadar ilk sevgilisi benmisim..31 yasinda biri icin normal bir durum olmadigi gibi davranissal olarakta her cumleye her davranisa takintiliydi.Arkadasmla bulussam acaba baskasiyla mi diye dusunuyor arayip ulasamaynca dusuncesi netlesiyordu..Ya hepimizde kusur var ben de de var.Ama bu derece degil.Atlatmasi zor olabilr ama insallah Allah o gucu versin de bir daha zaaf gosterip donmeyeyim..Cunku sonradan hep ozur dileyip yalvariyor.Ama bu sefer gercekten kalp kirilmasindan ote bu iliskiden sogudum.

COK YORULDUM...

Yaş daha 23.
Merak Etme toparlanirsin.
Zaten bu karaktersizle elbet bir yerde patlardı.
Yolun başında olması iyi olmuş.
Yine de söylemeden geçemiyorum, hukuk okuyorsun, belliki idealleri olan akıllı bir kızın.
Ne demeye elin paranoyagını bu lafları duyana kadar sevgilim diye koluna taktin?

Bu sana hayatinin dersi olsun.
Aşk güzel şey. Ama birinin her dedigine eyvallah edeck kadar değil.

Back
X