• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ona olan güvensizliğim

minho

미안하다, 사랑
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
60
1
36
İstanbul
Onunla 3 aylık arkadaştık...Benim unutamadığım otobüs aşkım vardı,tanımadığım bilmediğim bir adam,sürekli alay ederdi ona anlattığımda...Aslında çok iyi anlaşıyoruz ama sürekli didişiyoruz,iki ayrı kutuplar gibiyiz...Başından geçen eski ilişkilerini anlatırdı bana.Seninle sevgili olacak kız acıyorum derdim...Nerden bilebilirdimki onunla sevgili olacağımı,hiç aklıma bile gelmezdi.Yaklaşık bir aydan beri sevgiliyiz..Ama henüz el ele bile tutuşamadık,Tek sorunum ona güvenememek.Anlattığı kadarıyla çok kızla ilişkiye girmiş...Hayatından çok kız geçmiş...
Çok kötüyüm ben diyor seni üzmekten korkuyorum...Böyle deyince aklıma kötü kötü şeyler geliyor...Beynimdeki şeytana söz geçiremiyorum...Onun teklifini kabul etmeden önce asla onunla birlikte olmayacağımı söyledim..oda bana söz verdi...Sadece seni öpmeme izin ver başka hiç birşey istemem dedi...O kadar güzel birisi değilim,sıradan birisiyim...Biraz çocuksuyum..O ise çok bakımlı,yakışıklı, kızların gözü üzerinde olan erkeklerden...Beraber gezerken bile farkedebiliyordum bazı kızların bakışlarını,ama onun baktığını görmedim,farkında bile değilmiş...Hep beynimi kurcalıyor,neden bu çocuk benimle,onun yaşadığı gibi ilişki yaşamayacağımı söylediğim halde,etrafında o kadar güzel akıllı kız varken neden benimle birlikte...bu sorular hep beynimi kemiriyor...Geçmişte hep aldatıldım,belki bundan dolayı güvensizliğim ama onu üzüyorum...Bana güvenmiyorsun bunu hep belli ediyorsun diye yakınıyor...Aklım beynim karışmış durumda..

Seni üzmekten korkuyorum, ben kötüyüm, sana layık değilimle başlayıp cümle kuranlardan nefret etmişimdir hep..
Bu tarz insanlarla güvenilebilcek ve mutlu olunabilecek bir ilişkinin olabileceğini düşünmüyorum maalesef..
Ne zaman bu tarz insanlar görsem duysam etrafımda hep karşı taraflarındaki insana zararı dokunacak insanlar oluyorlar..

adam ne olduğunu sölemiş sana zaten kendi bile güvenmiyor kendisine senin güvenmende saçma olurdu zaten

Back
X