Ona sinir oluyorum

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
338
323
:26:arkadaşlar ben sevgilim olmayan birisiyle öpüştüm fakat ona karşı hiçbişey hissetmiyorum ve pişmanım o dahada ileri gitmek istedi fakat izin vermedim kendisi şu an eski sevgisiyle barışmak üzere ve eski sevgislisini defalarca aldatmış evet ona karşı hiçbişey hissetmiyorum ama yinede kullanılmış hissediyorum kendisini çözemedim öptükten sonra saçma sapan mesajlar attı bende tersledim o günden sonra hiç konuşmadık üstelik hergün görüyorum ne yapsam bilemedim aslında umursamıyorum ama bi yandanda sürünsün istiyorum sizce ne yapmalıyım

Son düzenleme:
:26:arkadaşlar ben sevgilim olmayan birisiyle öpüştüm fakat ona karşı hiçbişey hissetmiyorum ve pişmanım o dahada ileri gitmek istedi fakat izin vermedim kendisi şu an eski sevgisiyle barışmak üzere ve eski sevgislisini defalarca aldatmış evet ona karşı hiçbişey hissetmiyorum ama yinede kullanılmış hissediyorum kendisini çözemedim öptükten sonra saçma sapan mesajlar attı bende tersledim o günden sonra hiç konuşmadık üstelik hergün görüyorum ne yapsam bilemedim aslında umursamıyorum ama bi yandanda sürünsün istiyorum sizce ne yapmalıyım

Kullanılmış hissetmekte haklısınız...

Sevgiliyle bile öpüşmek tercihken sevgiliniz olmayan biri başka ne amaçla öpsün ki sizi?

Sizi zorla öpmemiş ki neden sürünsün adam? Bu bir vebalse sizi de süründürür... :51:

öpüşmüşsün olmuş bitmiş boşver yeni biriyle tanışırsın elbet süründürmek falan gereksiz bence

Süründürmek falan diyorsun hala.

Pişman olup akıllanmadın mı?

Oturup Rabbin'e tövbe et.

düzgün cevap verenlere teşekkürlerde süründürmek derken yanlış ifade etmişim aslında

Süründürcek bir şey yok. kimse kimseyi zorla öpmemiş. sevgilin olmayan biriyle sen kendi rızan ile öpüşmüşsün. birde eski sevgilisiyle barışmak üzere diyorsun, bu da yetmiyor sevgilisi defalarca aldatmış biri diyorsun. Nasıl bir midedir ki bu, böyle kişiliksiz bir adamla saçma sapan şeyler yaşıyorsunuz... Onun kişiliği, bakış açısı belli, bence sen suçlusun böyle bi adamla öpüştüğün için...

ne alakası var ben bu sitede uzun zamandır varım ne diye böyle bir şaka yapiym sadece düzgün yorum istedim böyle düşünüyosan yorum yapmazsın olur biter

okurken yazılanlara şaşırırsan gayetde güzel böyle yorum yaparsın...
ya anlayamıyorum sizin zihniyetinizi...insanlar artık bazı şeyleri o kadar basite indirgediler ki...
o yüzden artık yaşanılanlar basit sevgi basit evlilik basit hayat basit herşey basit..
anlatabildim mi???

ya anlayamıyorum sizin zihniyetinizi...insanlar artık bazı şeyleri o kadar basite indirgediler ki...
o yüzden artık yaşanılanlar basit sevgi basit evlilik basit hayat basit herşey basit..
anlatabildim mi???

şu yazdığım 2 satır şeyle benim zihniyetimi nasıl anladığını iddia ediyosunki

Tamam artık kimseden yorum istemiyorum konunun nerden silindiğini bulursam silicem

anlatabildim mi???

katılıyorum:19:

Back
X