- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 338
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
:26:arkadaşlar ben sevgilim olmayan birisiyle öpüştüm fakat ona karşı hiçbişey hissetmiyorum ve pişmanım o dahada ileri gitmek istedi fakat izin vermedim kendisi şu an eski sevgisiyle barışmak üzere ve eski sevgislisini defalarca aldatmış evet ona karşı hiçbişey hissetmiyorum ama yinede kullanılmış hissediyorum kendisini çözemedim öptükten sonra saçma sapan mesajlar attı bende tersledim o günden sonra hiç konuşmadık üstelik hergün görüyorum ne yapsam bilemedim aslında umursamıyorum ama bi yandanda sürünsün istiyorum sizce ne yapmalıyım
allahtan bu siteyi bulmuşum ne sorunlu acayip insanlar varmış.puahahahaha
buda internet şakası falan mı acaba
allahtan bu siteyi bulmuşum ne sorunlu acayip insanlar varmış.puahahahaha
ne alakası var ben bu sitede uzun zamandır varım ne diye böyle bir şaka yapiym sadece düzgün yorum istedim böyle düşünüyosan yorum yapmazsın olur biter
okurken yazılanlara şaşırırsan gayetde güzel böyle yorum yaparsın...
ya anlayamıyorum sizin zihniyetinizi...insanlar artık bazı şeyleri o kadar basite indirgediler ki...
o yüzden artık yaşanılanlar basit sevgi basit evlilik basit hayat basit herşey basit..
anlatabildim mi???
okurken yazılanlara şaşırırsan gayetde güzel böyle yorum yaparsın...
ya anlayamıyorum sizin zihniyetinizi...insanlar artık bazı şeyleri o kadar basite indirgediler ki...
o yüzden artık yaşanılanlar basit sevgi basit evlilik basit hayat basit herşey basit..
anlatabildim mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?