ona tekrar nasıl davranmalıyım?

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
0
Diğer
kızlar çok acil yardımınız lazım
1.5 yıl önce ayrıldığım erkek arkadaşım benim şehrime geliyor
annelerimiz yakın arkadaş
yani görme ihtimalim var
ve kötü ayrılmadık
o beni seviyordu bende onu
tamamen unuttuğunu düşünmüyorum
yeniden birşeyler olsun diye umuyorum
ama olmazsa da önemli değil
neyse neyse konuya geleyim

bu 1.5 yıl içinde bu şehirden gider gitmez, yani 2 ay sonra kadar hayatına birini almaya çalıştı ama olmadı sanırım
bi ara beni engelledi facebookta
yine engelden önce ben ona mesaj atmıştım halhatır için iyi niyetli ama ilgili değildi
bana hiç mesaj göndermedi bi daha aramadı da
ama gelmesine yakın engelini kaldırdı
bilmiyorum yine aklındaymışım gibi
ona çok kırgınım kızgınım aslında biraz da gurur
ama istiyorum dönmesini

sizce karşılaşırsak hem davetkar hem de mesafeli, yani kırgınlığımı nasıl belli ederim
yani ona nasıl davranmalıyım

canmm uzaktayken aklında yoksun ama geleceği zaman engeli kaldırıyor bence saygısızlık yaptığı tekrar sevgili olma derim ben

canmm uzaktayken aklında yoksun ama geleceği zaman engeli kaldırıyor bence saygısızlık yaptığı tekrar sevgili olma derim ben

bence bunun sebebi önce unutmaya çalışmış olması sonra da bunu becerememesi ile gelince belki olur diye yeniden umutlanması olablr...

bence bunun sebebi önce unutmaya çalışmış olması sonra da bunu becerememesi ile gelince belki olur diye yeniden umutlanması olablr...

en kötüsü de gerçekte düşüncelerinin ne olduğunu bilemeyecek olmam.
başka kızla yazışmalarını görmemem için engellemiştir belki beni yedeğe almak için.
ya da tam tersi dediğiniz gibi unutmak içindir..
gerçek nedeni bilememek çok kötü.
ya benden nefret ediyorsa diye düşünmüyor da değilim, ben bitirdiğim için.
hem istiyorum tekrar onunla olmak hem de önceki mesajda saydığım sebeplerden dolayı istemiyorum.
çok karmaşık bi durum.

ama burda olduğu süre içinde hiçbir adım atmazsa artık tamamen sileceğim onu.

deliriyor muyum artık neyim... elim sürekli telefonda, gözüm facebookta
neden böyle oldum bilmiyorum
çok kötü hissediyorum... sanırım kendimi yok yere umutlandırdım.
bir mesaj atmak bu kadar zor olmasa gerek...
ya da çıksın istiyorum aklımdan...

onun adım atmasını bekle bence sen bişey yapma açıkça istediğini belli ederse kabul edersin.

canım bence önce arkadaşça yaklaşmalısın gayet rahat güleyüzlü hoş sohbet bir biçimde karşıla onu sen ona çok tatlı gelmelisin sana karşı duyguları debreşmeli

eğer ben ona bi adım atarsam, o atmadan önce, kendimi çok değersiz hissedeceğim biliyorum. çünkü ben daha önce ona adım attım. daha sonra ondan ses çıkmadı. şimdi onun yaklaşması gerekiyor. eğer kendimi tutamaz da ona doğru bi adım atarsam nefret ederim kendimden, bu pişmanlığı yaşarım hep.

sanırım yapılacak tek şey beklemek...
ooooof of!!!

ne hallere düşürüyolar bizi.. :)

kızlar mesaj attı...
ama öyle sıradan bir mesaj.
ben de biraz resmi davrandım.

mesaj attı yine dert bitmedi.. bu sefer de sorun, neden daha önce değil de şimdi..
yedek kulübesindeymişim gibi, buraya gelince mi aklına geliyorum beyefendinin..

kızlar çok acil yardımınız lazım
1.5 yıl önce ayrıldığım erkek arkadaşım benim şehrime geliyor
annelerimiz yakın arkadaş
yani görme ihtimalim var
ve kötü ayrılmadık
o beni seviyordu bende onu
tamamen unuttuğunu düşünmüyorum
yeniden birşeyler olsun diye umuyorum
ama olmazsa da önemli değil
neyse neyse konuya geleyim

bu 1.5 yıl içinde bu şehirden gider gitmez, yani 2 ay sonra kadar hayatına birini almaya çalıştı ama olmadı sanırım
bi ara beni engelledi facebookta
yine engelden önce ben ona mesaj atmıştım halhatır için iyi niyetli ama ilgili değildi
bana hiç mesaj göndermedi bi daha aramadı da
ama gelmesine yakın engelini kaldırdı
bilmiyorum yine aklındaymışım gibi
ona çok kırgınım kızgınım aslında biraz da gurur
ama istiyorum dönmesini

sizce karşılaşırsak hem davetkar hem de mesafeli, yani kırgınlığımı nasıl belli ederim
yani ona nasıl davranmalıyım

Öncelikle çok karışık bi durum ikilemler var hem çok seviyosunuz, hem ayrılıyosunuz, hem kırgınsın hem o başkasına gidiyo olmuyo sonra senin olduğun şehre gelince yine aklına geliyo bence gerçek niyetinle hareket et mantıklı ve ikiniz içinde hayırlı bi şekilde

Back
X