• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onadron veya dekart iğnenin zararları

• Konu Sahibi Konu Sahibi nes8
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nes8

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
170
4
316
Bursa
Merhaba kızımın bağdemcik ve geniz eti sıkıntısı var bademcikleri sürekli şiş oluyor. Burnu tıkalı uyurken nefes almakta zorlanıyor geçen senelerde bir dr onadron iğne içirin demişti ve 3 gün verdik şaşırtıcı derecede 3 günde çok rahatladı. Ancak sonra çok zararlı olduğunu duyduk ve vermeyelim dedik. Ama tıkanınca arada veriyorduk. Şimdi yine aynı durumdayız ama kararsız kaldım. Kullanan varmı merak ettim

Geçmiş olsun öncelikle. oğlumda da geniz eti ve bademcik vardı ne çocuk Dr U ne de KBB uzmanı iğne İçmesini önerdi ama her ay antibiyotik iğneler suruplar bizi mahvetti. Oğlumla birlikte uyumak zorunda kalıyordum uykusunda horlamasi ve horlarken nefessiz kalması vardı . 4 yaşına gelir gelmez geniz eti ameliyatı oldu çok şükür çok daha iyi artık 1.5 yılda 10 kilo aldı uykusu yemeği düzene Girdi. Bu arada kulağına baktırdiniz mi bu tip Hastalıklarda Kulak sıvısı da etkileniyor.
Tek bir Dr a gosterdiniz iyi geceler

Back