aynen öyle orda paralel duruyor. 11 haftalık görüntülerde böyle olabiliyormuş.Merhaba aynen 3. Resimde kız bebek nubu gibi duruyor sanırım teoriyi çürüttünüz
aslında orda ikinci ve üçüncü resim 11 hafta 4 günlük aynı gün çekilmiş resimler. digerleri iki farklı doktorun kontrolü. üçlü ve ikili tes için gitmiştim.Dr. A da sık gitmişsiniz bende meraklanıyorum her hafta gitsem diye dr çağırmıyor maşallah 5 hafta sonraya randevu verdi
EVET paralel ama sonuç erkekİyi düşünmüşsünüz teşekkürler. Mesela 3.resimde nubu paralel gibi duruyo 11 haftalıkta ben mi yanlış görüyorum.
Peki CNm 11 haftalıkken tahmin yapmışmıydı doktorun erkeğe benziyor diyeaslında orda ikinci ve üçüncü resim 11 hafta 4 günlük aynı gün çekilmiş resimler. digerleri iki farklı doktorun kontrolü. üçlü ve ikili tes için gitmiştim.
Yapmış CNm tamam allah hayırlısını versin ben hepten çorba oldum kıza benziyor dedi önceden sonra ikinci attığım resimde çıkıntı var bacak arasında emin değilim dedi 16 haftalık olunca kesinleştircez inşallahPeki CNm 11 haftalıkken tahmin yapmışmıydı doktorun erkeğe benziyor diye
Evet çınıtısı var erkek bebek dedi. bende ultrasonra paralel gördüm.Doktor yanlış söylemiş sandım inanmadım. ama öyleymiş.Peki CNm 11 haftalıkken tahmin yapmışmıydı doktorun erkeğe benziyor diye
bacak arası resmi kaç haftalıkYapmış CNm tamam allah hayırlısını versin ben hepten çorba oldum kıza benziyor dedi önceden sonra ikinci attığım resimde çıkıntı var bacak arasında emin değilim dedi 16 haftalık olunca kesinleştircez inşallah
12 haftalık CNmbacak arası resmi kaç haftalık
eğer gördüğüm bacak arasıysa 12 haftalık olarak belirgin çıkıntı görünüyoru. Zaten 12 hafta öncesi yapılan yorumların hepsinde doğruluk payı azdır. yüzde 70 erkek gibi görüyorum :)12 haftalık CNm
doktor nuba göre değil bacak arası çıkıntısına göre yorum yaptı. Demekki bildiği bişey varmış.İyi düşünmüşsünüz teşekkürler. Mesela 3.resimde nubu paralel gibi duruyo 11 haftalıkta ben mi yanlış görüyorum.
Hayırlısı olsun CNm bi dahaki ay kesinleşir inşallah yazarım buraya bu da erkek çıkarsa nub teorisine kafa atıcazeğer gördüğüm bacak arasıysa 12 haftalık olarak belirgin çıkıntı görünüyoru. Zaten 12 hafta öncesi yapılan yorumların hepsinde doğruluk payı azdır. yüzde 70 erkek gibi görüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?