doktorlar bazen oyle bı sacmalıyor kı...Kizlar hamileligimin son 3 haftasindayim.20 kilo kadar aldim. doktorum bebegini biraz kucuk gordum dedi.bol besinli gidalar tuket dedi.daha nereme yiyip tuketecem anlamadim.yedikçe kendim şişiyorum.yemekten biktim tiksindim.yemesem vicdanim rahat degil bebek kucuk.ne yapcam bocaladim iyice.simdiye kadar hergun cok guzel beslendim ve doguma 3 hafta var artik yemesem olmazmi??.kendime dikkat etmekten sutten yumurtadan yogurttan biktimmmm.kendimi birakmak istiyorum artik.depresyona girdim bu duzen yuzundenn.
dedigin gibi şu saatten sonra ne bana ne bebege yarar..seninki kizmi.cinsiyette de kilo farkediyor.kiz benimki.3 dogsa daha ne isterim.doktorlar bazen oyle bı sacmalıyor kı...
ayrıntılı ultrason yanı renklı ultrasonda bana dooktor bebegın ufak bı bebek dogması muhtemek kılosu 3 kılo 300 gramla 3 bucuk kılo arası degısır kucuk olcak yanı dedı
bende uzuldum napsam dıye netde arastırıyorum
muayene zamanı kendı doktoruma sordum guldu en saglıklı bebek kılosu neresı ufakmıs benım cocugum 2600 dogdu gayetde saglıklı hıc kafana takma dedı
ıkısıde doktor ...
etrafımdakılerde 3 bucuk cok ıyı dıyor
o zaten gelısecegı kadar gelısır dıyorlar
yanı takma kafanı son 3 haftada ayrıca ne kılo alması aldırması strese sokmus senı resmen
benımkıde prenses :)dedigin gibi şu saatten sonra ne bana ne bebege yarar..seninki kizmi.cinsiyette de kilo farkediyor.kiz benimki.3 dogsa daha ne isterim.
Aminn insallah.tesekkurler cnm destegin icinbenımkıde prenses :)
allahım saglıklı sıhhatlı kucagımıza almayı nasıp etsın hııccc kafanı takma kılosunu kendını zorlama
Bana da böyle devam ederse normal doğuranayacaksın Bebek çok kilo alıyor demişti. 3360 gram doğdu. Bence kafana takma önemli olan sAğlıklı olmasıKizlar hamileligimin son 3 haftasindayim.20 kilo kadar aldim. doktorum bebegini biraz kucuk gordum dedi.bol besinli gidalar tuket dedi.daha nereme yiyip tuketecem anlamadim.yedikçe kendim şişiyorum.yemekten biktim tiksindim.yemesem vicdanim rahat degil bebek kucuk.ne yapcam bocaladim iyice.simdiye kadar hergun cok guzel beslendim ve doguma 3 hafta var artik yemesem olmazmi??.kendime dikkat etmekten sutten yumurtadan yogurttan biktimmmm.kendimi birakmak istiyorum artik.depresyona girdim bu duzen yuzundenn.
Sende de tam tersi olmus. Ben 155 boyunda minyon bir bayanim.doktorum bebegin kucuk ama sende kucuksun dedi.bebegin kucuklugu annenin cussesiyle alakali olur mu emin degilim...iri anneler iri bebek doguruyodur belki.Bana da böyle devam ederse normal doğuranayacaksın Bebek çok kilo alıyor demişti. 3360 gram doğdu. Bence kafana takma önemli olan sAğlıklı olması
Genlerle alakalı bir durum olduğu için eşin de minyonsa eğer bu mümkün. Bana da dikkat et yediğine içtiğine demişti. Hatta dalga geçiyorlardı benimle bebeğe rejim yaptır falan diye. Sonuçta çok da büyük doğmadı yani ufak tefek de değilim iri bile sayılabilirim ama normal doğdu yani. Kardeşim hem kendi çok kilo almadı Bebek de aynı şekilde küçük doğdu ama ilk ay fark attı hala bile kızımdan kilolu. Yani bu işler belli olmuyor sağlıklı olsun da doğumdan sonra toparlar inşSende de tam tersi olmus. Ben 155 boyunda minyon bir bayanim.doktorum bebegin kucuk ama sende kucuksun dedi.bebegin kucuklugu annenin cussesiyle alakali olur mu emin degilim...iri anneler iri bebek doguruyodur belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?