onca emege dikkate bebegim küçükmüş:(

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
47
Kizlar hamileligimin son 3 haftasindayim.20 kilo kadar aldim. doktorum bebegini biraz kucuk gordum dedi.bol besinli gidalar tuket dedi.daha nereme yiyip tuketecem anlamadim.yedikçe kendim şişiyorum.yemekten biktim tiksindim.yemesem vicdanim rahat degil bebek kucuk.ne yapcam bocaladim iyice.simdiye kadar hergun cok guzel beslendim ve doguma 3 hafta var artik yemesem olmazmi??.kendime dikkat etmekten sutten yumurtadan yogurttan biktimmmm.kendimi birakmak istiyorum artik.depresyona girdim bu duzen yuzundenn.

doktorlar bazen oyle bı sacmalıyor kı...
ayrıntılı ultrason yanı renklı ultrasonda bana dooktor bebegın ufak bı bebek dogması muhtemek kılosu 3 kılo 300 gramla 3 bucuk kılo arası degısır kucuk olcak yanı dedı
bende uzuldum napsam dıye netde arastırıyorum
muayene zamanı kendı doktoruma sordum guldu en saglıklı bebek kılosu neresı ufakmıs benım cocugum 2600 dogdu gayetde saglıklı hıc kafana takma dedı

ıkısıde doktor ...
etrafımdakılerde 3 bucuk cok ıyı dıyor
o zaten gelısecegı kadar gelısır dıyorlar

yanı takma kafanı son 3 haftada ayrıca ne kılo alması aldırması strese sokmus senı resmen

dedigin gibi şu saatten sonra ne bana ne bebege yarar..seninki kizmi.cinsiyette de kilo farkediyor.kiz benimki.3 dogsa daha ne isterim.

Son düzenleme:
dedigin gibi şu saatten sonra ne bana ne bebege yarar..seninki kizmi.cinsiyette de kilo farkediyor.kiz benimki.3 dogsa daha ne isterim.
benımkıde prenses :)
allahım saglıklı sıhhatlı kucagımıza almayı nasıp etsın hııccc kafanı takma kılosunu kendını zorlama

Kac kilo ki?? Benim de son uc hafta. Ayni donemiz sanirim. Bebek kilosu genel olarak genetikti sanirim. Yedigine ictigine dikkat ediyorsan dert etme. Benim kizim premature dogdu 32. hafta 1.900 gramdi. Simdi martta uc yasina basicak tosuncuk oldu. sagliklari yerinde olsunda. Bu arada bizim donemde normal kilo agirligi 2.400 ila 3 kilo arasi degisiyor.

Benim bebeğim de 2.200 5 haftam kaldı .Bebeğim erkek ama doktorum kilosunun normal olduğunu söyledi .Sizinki kaç kilo . ?

Bana da böyle devam ederse normal doğuranayacaksın Bebek çok kilo alıyor demişti. 3360 gram doğdu. Bence kafana takma önemli olan sAğlıklı olması

Bana da böyle devam ederse normal doğuranayacaksın Bebek çok kilo alıyor demişti. 3360 gram doğdu. Bence kafana takma önemli olan sAğlıklı olması
Sende de tam tersi olmus. Ben 155 boyunda minyon bir bayanim.doktorum bebegin kucuk ama sende kucuksun dedi.bebegin kucuklugu annenin cussesiyle alakali olur mu emin degilim...iri anneler iri bebek doguruyodur belki.

Sende de tam tersi olmus. Ben 155 boyunda minyon bir bayanim.doktorum bebegin kucuk ama sende kucuksun dedi.bebegin kucuklugu annenin cussesiyle alakali olur mu emin degilim...iri anneler iri bebek doguruyodur belki.
Genlerle alakalı bir durum olduğu için eşin de minyonsa eğer bu mümkün. Bana da dikkat et yediğine içtiğine demişti. Hatta dalga geçiyorlardı benimle bebeğe rejim yaptır falan diye. Sonuçta çok da büyük doğmadı yani ufak tefek de değilim iri bile sayılabilirim ama normal doğdu yani. Kardeşim hem kendi çok kilo almadı Bebek de aynı şekilde küçük doğdu ama ilk ay fark attı hala bile kızımdan kilolu. Yani bu işler belli olmuyor sağlıklı olsun da doğumdan sonra toparlar inş

Önce sağ salim bebeğini kucağına al canim
Kilosun takılma hiç o doğduktan sonra bak nasıl toparliyor
Senin kilonm eşinin kilosu boyu yapilariniz tabiki etkili faktör
Kızım 2910 doğdu oğlum 3300 dedi doktor ama 3 kilo doğdu
Oğlum sonra bir toparladı masallahı var dort ay kontrolünde 8200 du
Sağlıklı olsunlar yeter bir çok bebek var prematüre doğan buyuyolar evvel Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…