- 19 Aralık 2008
- 168
- 2
- 118
Merhaba kk üyeleri
Konuya nerden baslasam bilmiyorum ve derdimi kimseye anlatamiyorum ve buraya acilmayi gerek duydum. Hikayem bu: 10 yil önce biriyle tanistim, ilk seneler cok yakindik birbirimize yani msjlasirdik netten konusurduk vs vs. Sonra araya sogukluk girdi beni ne arar sormaz oldu neyse o dönemde zaten onu facebooktan takip ediyordum ne yapiyor ne ediyor diye gönül iste
sonra bi 2 3 yil sonra benimle tekrar iletisime gecti konusmaya basladik tekrar. Bu 10 yil icinde ben ona bir türlü acilamadim gururum incelir diye birde bu konularda utangacim. Asil mesele su: gecen hafta beni faceden sildi ona beni neden sildigini eger listende tutmak istemiyorsan bunu acik acik söyleyebilirdin dürüst olmani beklerdim yazdim. Oda yok öyle bisey yanlislikla oldu sonra beni hemen ekledi. 4 gün sonra baktim yine silindim facesinden, acaba listesinden baska birimi dolaniyor diye düsündüm ve onca kisiden neden beni silsin o kisi. Dayanamadim sordum senin hesabinda baska birisimi giriyor diye. Sifresini degistirdigini söyledi ama galiba yine calmislar. Pekte bana inandirici gelmedi acikcasi neyse arkadaslik istegi gönderdim daha hala kabul edecek
Bu cocuk ne yapiyor ne yapmak istiyor anlamiyorum bir türlü. Bi kac kere yüzyüzede görüstük ve bana her defasinda güzelsin canimsin diyen biri beni geri ekleme geregi bile duymuyor. Biliyorum benim yaptigimi kimse yapmaz delilik bu 10 yil bekle ama hüsranla sonuclanacak gibi, oysa o bana acilsa devami gelecek cünki bende ondan hoslaniyorum hatta seviyorum bile diyebilirim. Kizlar ben simdi ne yapmaliyim, konusmaya ona biseyler sormaya kalkarsam benim duygularimi anlayacak. En büyük korkum onun hayatinda baska birisi olmasidir, eger böyle bisey varsa bana acik acik söylesinki bende yoluma devam edeyim, Ama sagdan soldan duyarsam yikilirim. Sizce ne yapmaliyim ben???
Konuya nerden baslasam bilmiyorum ve derdimi kimseye anlatamiyorum ve buraya acilmayi gerek duydum. Hikayem bu: 10 yil önce biriyle tanistim, ilk seneler cok yakindik birbirimize yani msjlasirdik netten konusurduk vs vs. Sonra araya sogukluk girdi beni ne arar sormaz oldu neyse o dönemde zaten onu facebooktan takip ediyordum ne yapiyor ne ediyor diye gönül iste