Onca yil bosuna beklemisim

10 yıl onu sevdiğin için mi hayatına kimse girmedi, gerçekten bekledin mi? kör kütük aşıkmışsın gibi hissetmedim yani o kadar yıl nasıl katlandın. 2 3 yıldan sonrası ziyan cidden. silkelen, yoluna bak. kavuşamadığın için cazip geliyordur ama adam değil belli yani. açık açık konuşacak cesarete bile sahip değil ergen gibi şifre muhabbeti yapıyor..

10 yıl onu sevdiğin için mi hayatına kimse girmedi, gerçekten bekledin mi? kör kütük aşıkmışsın gibi hissetmedim yani o kadar yıl nasıl katlandın. 2 3 yıldan sonrası ziyan cidden. silkelen, yoluna bak. kavuşamadığın için cazip geliyordur ama adam değil belli yani. açık açık konuşacak cesarete bile sahip değil ergen gibi şifre muhabbeti yapıyor..

evet gercekten bekledim o 10 yil icinde bi kac kisi ile tanistim ama hic birine isinamadim sevemedim. ama simdi dönüp bakiyorumda ne kadar aptalmisim nasil uyanamamisim simdiye kadar. ama sunu iyi biliyorumki benim onu düsünecek kadar baska biri cikacakmi karsisina hayir cikmayacak. hayat devam ediyor herseye ragmen herkes kendi yoluna

Evet kk bayanlari bi kac hafta önce size hikayemi anlatmistim ve simdi bi kac takim gelismeler oldu sizlerle paylasmak istedim. Isin kokusu ortaya cikti ve hikayenin devamini anlatiyorum okuyanlar bilir.

Gecen hafta bi kiz ekledi beni faceten ve bana tanidik geldi, onca senedir bekledigim cocugun (isim vermek istemiyorum) listesindede vardi bu kiz tabi birbirimizi tanimiyoruz. Neyse ark istedigi gönderdi kabul ettim cünki anladim agzimi aramak icin ekledigini. Hatta tanisiyormuyuz taniyamadim yazdim kiza oda güya beni kandiracak ya iste: seni bi ark benzettim onunda adi ..... idi yazdi. O arada dedim ortak arkadasimiz oldugunu söyledim, kim dedi ........ dedim sonra hmmm evet sevgilim olur kendisi demezmi:53: sonra iste basladi anlatmaya güya iste bi kac aydir cikiyorlarmis simdilik sadece konusuyorlar ama yaza belki dügün olacakmis. Icimden dedim eee bundan banane bana ne anlatiyorsun ayrica kizin konusmalari birbirine uymus hicte inandirici gelmedi bana neyse hayirli ugurlu olsun dedim üstüne gitmedim kapattim sohbeti. O sohbetten sonra beni sildi:33: ertesi gün gitmis yine eklemis beni madem siliyorsun tekrar niye ekliyorsun. Ona inat tekrar kabul ettim ve dedim beni silmissin niye tekrar ekliyorsun diye oda yok iste bi ark silerken yanlislikla seni sildim sonra farkina varinca ekledim, yalana bak. Sonra iste bende ipler koptu:47:

Beni eklemende bi anlam cikartamadim yazdim yani ortak ark baska bi ortak yönümüz yok seninle, oda basladi patavatsiz konusmaya niye bu kadar rahatsiz oldun falan filan istersen silebilirim diye evet lutfen dedim. Sonra buda basladi iste seni listemde tutmak icin bi sebep yok ayrica seni sevgilime sordum seni hic tanimiyormus:D:D:D orda ben kahkaha attim resmen :9: kizim sen hastamisin dedim senin derdin ne benimle diyince oda baslamazmi aptal aptal konusmaya üstelik benden 6 yas kücük ve cok terbiyesiz dengesiz bisey sinir etti beni. O olaydan sonra kizi sildim ve konusmalari kaydettim tele ve o hoslandigim cocuga gönderdim altinada umarim bi aciklama yaparsin diye yazdim. Iste ben burda sook oldum, konusmalari gördü benim msjida aldi ama hic bir aciklama yapmadi hatta sinir oldum aradim acmadi. Resmen bana burda hayvan muamelesi yapti umursamadi kizlar o kadar sinirlendim o kadar sinirlendimki göz yaslarina boguldum sinirden. Insan bari bi der kiz arkadasimin adina senden özür diliyorum diye. Yok hic bisey söylemedi nede aciklama yapti. Ama Allah büyük ve biliyor birgun elbet tekrar arayacaktir ama o zaman varya icimde biriken sözleri onun suratina carpacam o günü sabirsizlikla bekliyorum. Evet kizlar siz hakliymissiniz degmezmis gercekten ve bu isin iyi sonuclanacagini tahmin etmiyordum hersey koca bi hayal kirikligi.

ve bu konusmalardan analiz olarak su cikti:

- beni o cocugun listesinden üst üste silin o kiz
- aklima söyle biseyde geldi: o kizi hoslandigim cocuk tutmus olabilir acaba ben onun hakkinda neler düsünüyorum diye nasil bi tepki veririm acaba.
- yada gercekten sevgililer. Kizin profilinde beni eklerken iliskisi var yaziyordu beni sildikten sonra iliskisi yok olarak göründü, ne kadar aptal oldugu burdan belli bari onu gizle
:1:
- Benim hakkimda ne duyduysaki ekleme cesaretini buldu halbuki o cocukla benim aramda hic bisey yok.

Back
X