- 30 Haziran 2025
- 17
- -3
- 1
- 24
- Konu Sahibi beni yeniyim
-
bence bu kadar şey yapmak yerine direkt kuaföre yaptırmalısınız. ortaya bambaşka bir şey çıkabilirArkadaşlar herkese selam. Lütfen kuaför olan varsa veya saç boyama işinden anlayan birileri varsa cevap verebilir misin. Arkadaşlar saçlarım kumral palette 8.0 bal köpüğü ve aynı şekilde Sarı saç boyası aldım neredeyse 5 tüp kadar 4 tüp bal köpüğü 1 tüp sarı boya. Fakat şimdi saç açıcısı kullanmadan kendi saçıma kullanırsam rengi çok göstermez. Şimdi öncelikle saçımı boyasam açmadan daha sonra da palette saç açıcı sprey kullansam aynı zamanda mor şampuan da kullanırsam hedeflediğim renk açık kumral (zengin sarisi) gibi elde edebilir miyim?
O dediğiniz spreyler boyasız saçlar için. Boyalı saçınızın üstüne sıkarsanız berbat bir turuncu olur. 5tüp boya alana kadar bi kuaföre gitseniz keşke.Arkadaşlar herkese selam. Lütfen kuaför olan varsa veya saç boyama işinden anlayan birileri varsa cevap verebilir misin. Arkadaşlar saçlarım kumral palette 8.0 bal köpüğü ve aynı şekilde Sarı saç boyası aldım neredeyse 5 tüp kadar 4 tüp bal köpüğü 1 tüp sarı boya. Fakat şimdi saç açıcısı kullanmadan kendi saçıma kullanırsam rengi çok göstermez. Şimdi öncelikle saçımı boyasam açmadan daha sonra da palette saç açıcı sprey kullansam aynı zamanda mor şampuan da kullanırsam hedeflediğim renk açık kumral (zengin sarisi) gibi elde edebilir miyim?
Arkadaşlar herkese selam. Lütfen kuaför olan varsa veya saç boyama işinden anlayan birileri varsa cevap verebilir misin. Arkadaşlar saçlarım kumral palette 8.0 bal köpüğü ve aynı şekilde Sarı saç boyası aldım neredeyse 5 tüp kadar 4 tüp bal köpüğü 1 tüp sarı boya. Fakat şimdi saç açıcısı kullanmadan kendi saçıma kullanırsam rengi çok göstermez. Şimdi öncelikle saçımı boyasam açmadan daha sonra da palette saç açıcı sprey kullansam aynı zamanda mor şampuan da kullanırsam hedeflediğim renk açık kumral (zengin sarisi) gibi elde edebilir miyim?
O dediğiniz spreyler boyasız saçlar için. Boyalı saçınızın üstüne sıkarsanız berbat bir turuncu olur. 5tüp boya alana kadar bi kuaföre gitseniz keşke.
Saçlarım orta boy,açık kumral,doğal rengi(yıllar önce boyamistim kızıla) sarı boya 0.9Saçlarınız kumral ama koyu kumral mı, orta kumral mı? Boyalı hali mi kumral, yoksa doğal hali mi?
8.0 sarı renk, içindeki oksidanı %9luk
Diğer aldığınız sarı boyanın numarası ne acaba?
5 tüp boya aldığınıza göre saçlar uzun
Kesinlikle öyle, boyasız saçlarda o spreyler etkili oluyor. (Çoğu saç da turunculaşarak açılıyor)
Ay canım kuaföre sorayım dedim 9k fiyat biçtiO dediğiniz spreyler boyasız saçlar için. Boyalı saçınızın üstüne sıkarsanız berbat bir turuncu olur. 5tüp boya alana kadar bi kuaföre gitseniz keşke.
Ay canım kuaföre sorayım dedim 9k fiyat biçtiO dediğiniz spreyler boyasız saçlar için. Boyalı saçınızın üstüne sıkarsanız berbat bir turuncu olur. 5tüp boya alana kadar bi kuaföre gitseniz keşke.
O dediğiniz spreyler boyasız saçlar için. Boyalı saçınızın üstüne sıkarsanız berbat bir turuncu olur. 5tüp boya alana kadar bi kuaföre gitseniz keşke.Arkadaşlar herkese selam. Lütfen kuaför olan varsa veya saç boyama işinden anlayan birileri varsa cevap verebilir misin. Arkadaşlar saçlarım kumral palette 8.0 bal köpüğü ve aynı şekilde Sarı saç boyası aldım neredeyse 5 tüp kadar 4 tüp bal köpüğü 1 tüp sarı boya. Fakat şimdi saç açıcısı kullanmadan kendi saçıma kullanırsam rengi çok göstermez. Şimdi öncelikle saçımı boyasam açmadan daha sonra da palette saç açıcı sprey kullansam aynı zamanda mor şampuan da kullanırsam hedeflediğim renk açık kumral (zengin sarisi) gibi elde edebilir miyim?
İmkansızEki Görüntüle 3639426 istedigim renk tam olarak bu
Saçlarım orta boy,açık kumral,doğal rengi(yıllar önce boyamistim kızıla) sarı boya 0.9
Oksidan %9luk.
5 tüp alma sebebim rengi tutmaz diye şüpheye düştüm ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?