ÖNCE ÇİFT KESE SONRA TEK

eb0221eb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2019
3
2
1
36
Arkadaşlar mrb benim 5. haftada doktor 2 kese gördü hatta bana gösterdi 6+3 tekrar farklı bir doktora gittim tek kese göründüğünü söyledi kanamalı bir alan olduğunu söyledi sizce daha sonra ikiz gebelik olma ihtimali var mı

Canım benimde 5 haftalıkta 2 kese göründü ama diğeri küçüktü gelişmemişt kanama alanı vardı yaninda doktor kaybolan ikiz sendromu olabilir vucut bunu kendi kendine imha edip atabilir dedi diperi sağlıkla ilerler merak etme dedi benimde 6. Haftam bi kaç gün sonra gidicem bakalım ne durumda

gittiniz mi tekrar doktora

Evet 7. haftamdayım dün kalp atışlarını duydum çok şükür diğer kesede büyümüş

Evet 7. haftamdayım dün kalp atışlarını duydum çok şükür diğer kesede büyümüş
Tebrik ederim canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebeklerini. Birsey sormak istiyorum. Yumurtlama takibi yaptiniz mi cift yumurta ikizlerinde yumurtalar ayni anda mi catliyor yoksa bi kac gun farkla mi catliyor

merhaba. ben ne yumurtlama takibi yaptım nede başka bir şey. bende de çift kese göründü ama diğeri küçükmüş

Merhaba canim benim de benzer bir durumum oldu suan ne durumdasin merak ettim. Benim durumum daha zor rahmim ikiz gebelige musait degil tasiyamam bebeklerin birisi 8 haftalik gelisimi kesesi herseyi normal digeri 1 hafta geriden geliyor ve kesesi kucuk kenarda kosede bir yerde dedi doktorum.
Muhtemelen kalp atislari durup kendiliginden kaybolabilir dedi ama aksi de olabilir o zaman birini sonlandirmak zorunda kalabiliriz. Ve bu 6 sene sonra tup bebegin uzerine dogal bir mucize ama bana cok agir bir durum

Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun rabbim verdi o en hayırlısını sana verecektir benimde tüp bebek benim durumum şu iki keseydi sonra üçüz bebek oldu biz şoka girdik sonra aynı kese içinde olan bebeklerimin kalbi durdu 9+3 de diğer bebeğim çok şükür sağlıkla ilerliyo kalbi duranlar hiçbir müdahala etmeden kendi kendine absorbe etti vucudum şimdi ultarasonda bakıyoruz kese hala var içinde küçülmüş parçalanmış yok oluyolar şuan 15. Haftadayım eğer gebeliğin 4-5 ayında bu başımıza gelseydi diğer sağlıklo bebeğede zarar verebilirmiş ve kürtajla almak zorunda kalırkarmış kalbi duranların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…