B Bilalrb99 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 3 Emoji Skoru 1 Puanlar 1 Yaş 25 6 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Bilalrb99 #1 Eşim erken boşaldığı için önce ben boşalıyorum sonra eşim vajinama boşalıyo 1 buçuk senedir evliyiz çocuğumuz yok bu yüzden mi acaba
Eşim erken boşaldığı için önce ben boşalıyorum sonra eşim vajinama boşalıyo 1 buçuk senedir evliyiz çocuğumuz yok bu yüzden mi acaba
Infinite Soul Just a chill girl Pro Üye Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 8.584 Emoji Skoru 32.690 Puanlar 478 6 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Bilalrb99 #2 Bilalrb99 .!.: Eşim erken boşaldığı için önce ben boşalıyorum sonra eşim vajinama boşalıyo 1 buçuk senedir evliyiz çocuğumuz yok bu yüzden mi acaba Genişletmek için tıkla... Sorunuz biraz anlaşılmıyor.Eşinizde erken boşalma sorunumu var?Sizin boşalip boşalmamaniz hamile kalmanızı etkilemez.
Bilalrb99 .!.: Eşim erken boşaldığı için önce ben boşalıyorum sonra eşim vajinama boşalıyo 1 buçuk senedir evliyiz çocuğumuz yok bu yüzden mi acaba Genişletmek için tıkla... Sorunuz biraz anlaşılmıyor.Eşinizde erken boşalma sorunumu var?Sizin boşalip boşalmamaniz hamile kalmanızı etkilemez.
Cereser Guru Kayıtlı Üye Katılım 26 Ağustos 2017 Mesajlar 5.225 Emoji Skoru 21.539 Puanlar 348 6 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Bilalrb99 #3 Bilalrb99 .!.: Eşim erken boşaldığı için önce ben boşalıyorum sonra eşim vajinama boşalıyo 1 buçuk senedir evliyiz çocuğumuz yok bu yüzden mi acaba Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Yumurtlama gününüzü takip edin, ovulasyon testlerinden faydalanabilirsiniz. Ama bana kalırsa cinsel probleminizi çözüp öyle çocuk düşünün derim, affınıza sığınarak.
Bilalrb99 .!.: Eşim erken boşaldığı için önce ben boşalıyorum sonra eşim vajinama boşalıyo 1 buçuk senedir evliyiz çocuğumuz yok bu yüzden mi acaba Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Yumurtlama gününüzü takip edin, ovulasyon testlerinden faydalanabilirsiniz. Ama bana kalırsa cinsel probleminizi çözüp öyle çocuk düşünün derim, affınıza sığınarak.
B Buffalosos Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 19 Eylül 2018 Mesajlar 14.234 Emoji Skoru 38.029 Puanlar 598 6 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Bilalrb99 #4 Yok onunla ilgisi yok bizde de önce ben olurum acık oldu ama.. hamileyim alakası yok yani önce kimin geldiği ile..
Yok onunla ilgisi yok bizde de önce ben olurum acık oldu ama.. hamileyim alakası yok yani önce kimin geldiği ile..