Önce kilo sonra bebek diyen anne adayları....

TuRuNCu

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2007
7.839
4.930
448
2009 temmuzda evlendim.Evlendikten sonra 10 kilo aldım maalesef.Şuan kilo verebilmek için elimden geleni yapıyorum.

Eveet benim gibi önce kilo verip sonra bebek düşünen var mı acaba aramızda ??

bende 2009 ekimde evlendim bir hamilelik kürtajla sonclandı malesf şuan 12 kilo almş durumdaym acil diyet artı spora baslamam lazım önümde tekrar bebiş düşünmek için 3 ay var

bende 2009 ekimde evlendim bir hamilelik kürtajla sonclandı malesf şuan 12 kilo almş durumdaym acil diyet artı spora baslamam lazım önümde tekrar bebiş düşünmek için 3 ay var

Hoşgeldin ruhefza.
Kürtajla sonuçlanan gebeliğin için çok üzüldüm.Umarım bundan sonraki gebeliğin sağlıklı geçer.
Önündeki 3 ay da diyet ve sporla 12 kilo verebileceğinden eminim.
Bu topicte hep beraber kilo verip birbirimizi bebişe giden yolda motive edebiliriz.

Önce kilo verip sonra anne olmak isteyenler yok herhalde forumda

inşallah öyle olur yarın ilk adımı atıp sporA BASLIYORUM umarım basarılı olur kararım

Önce kilo verip sonra anne olmak isteyenler yok herhalde forumda

MErhabalar cnm
BEnde kılo vererek basladım seruvenıme aslında 69 olunca korunmayı bırakıcakdık ben 77de bırakdım sanırım
bu arada 165 boy 87 kg ıdım suan 78 kg felanım yıne yıyorum cunku
Ama Allahtan erkenden bırakmısım korunmayı cunkuole ha deyınce olmuyor Ocakdan berı beklemedeyızzz :)))
YAnı kg vermeye baslayın baslarkende bırakmanızı tavsıye edıyorum
yarın yıne dıyetıme baslıyorum
hadı hayırlısı

ben de temmuz 2009da evlendim.5 ay önceki düşüğümden sonra 15 kilo aldım ama veremiyorum........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…