Önce pozitif sonra negatif

siiinem25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
39
10
88
32
Evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Çamaşırımda Kahverengi lekeler iki kere oldu. Sonra peçeteyle vajinamı sildiğimde açık pembe kan olmaya başladı. Sonra geceden sabaha çok az kanamam olmuş.Normalde adetim 3 - 4 gün sürer. kanamam ilk gün hatta ilk gece çok fazladır. Rahat hareket bile ettirmez. Ama az kanamam var. Sabah bidaha test yaptım bu kez negatif çıktı. Şimdi emin olmak için sağlıkocagına gidiyorum. Kan testi için.

Kimyasal geçirmiş olabilir misiniz? Hadi bakalım güzel haberdir inşallah.

Adet oldum hamilelik yok. Doktor aşılama önermişti bize. Spermler ayrıştırılıp yumurtaya enjekte edilmeli demişti. Yani aşılama araştırmasına başlıcaz şimdide. Yoruldum bıktım. Çocuk hevesi kalmadı gitti.

Allah saglicakla kavustursun.Vardir bir vakti.Arkadasimda kocasini ikna etmeye calisiyordu tup bebek icin.Adam bir turlu ikna olmadi.Bir suru dusuk yapti.Şimdi hiçbir işlem yapmadan hamile kaldi.Ocakta doğuracak.

Allah isterse oluyor. Kul ne kadar istese de Allahın bir bildigi var. Elhamdülillah dicez ne diyelim. Allah anne olmayı hakedenleri mucizesine kavuştursun inşallah.

Back
X