• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Önce sivilcelerim bitti, sonra izleri!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Aydinaydin

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
753
32
318
arkadaşlar, belki faydası olur diye yazmak istedim. benim cildim karma, çok aşırı sivilce olmazdi ama bir ara cok artti. Yanağımda sonrada boynuma doğru bende hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktı..

Cildimi gülsuyuyla sildim, ceradolin isimli bi nemlendiricim var, onu kullandım. Tavsiye ederim cok faydasini gordum

Son düzenleme:
Ben de hep doğal ürünler kullanmaya çaba gösteriyorum.
Çok güzel detaylı anlatmışsın canım teşekkür ederim.
Günlük ağacı sabununun markası ne acaba?
Benim sivilce problemim yok ama gözeneklerden şikayetçiyim. Tonik yerine maden suyu+çilek yağını karıştırıp dondurdum onu kullanıyorum. Cildimi çok güzel canlandırıyor ama gözeneklerim hiç sıkılaşmadı.:gitme:
Cildim çok yağlı olduğu için oriflame'in matlaştırıcı losyonunu kullanıyorum çok iyi bir krem hiç yağlandırmıyor, ama geceleri daha etkili bir nemledirici ih-tiyacı duyuyorum. Bahsettiğin markayı daha önce de duydum ama ciltte yağlanmayı arttırır mı acaba?

Ben de hep doğal ürünler kullanmaya çaba gösteriyorum.
Çok güzel detaylı anlatmışsın canım teşekkür ederim.
Günlük ağacı sabununun markası ne acaba?
Benim sivilce problemim yok ama gözeneklerden şikayetçiyim. Tonik yerine maden suyu+çilek yağını karıştırıp dondurdum onu kullanıyorum. Cildimi çok güzel canlandırıyor ama gözeneklerim hiç sıkılaşmadı.:gitme:
Cildim çok yağlı olduğu için oriflame'in matlaştırıcı losyonunu kullanıyorum çok iyi bir krem hiç yağlandırmıyor, ama geceleri daha etkili bir nemledirici ih-tiyacı duyuyorum. Bahsettiğin markayı daha önce de duydum ama ciltte yağlanmayı arttırır mı acaba?

otacı günlük ağacı sabunu.. dediğim gibi sivilceye alışkın olmadığım için psikolojimi bozmuştu çünkü kocaman kocaman bütün yanağımı sarmıştı :( bu yüzden, çok şey denedim, deneye deneye bisürü ürün hakkında fikrim var kendime göre. aynısefa kremi kullandım, vıcık vıcık yağlı olduğu için daha kötü oldu, ballı sabun kullandım pek etkili olmadı cildimde. bi sürü şey..

günlük ağacı sabununu da gözüme çarptı aldım, kokusu da çok güzelll, cildimi nasıl toparladı anlatamam, yıkadıktan sonra apaydınlık oluyor yüzünüz, ben çok memnunum, herkesin cildine aynı etkileri mi yapar bilemem tabi ama, deneyebilirsiniz, tavsiye ediyorum, zaten size de iyi gelecekse 2-3 gün sonra hemen farkedeceksiniz.

bahsettiğim ceradolin nemlendiricimi asla değiştirmiycem, hele yüzüme kozmetik hiç sürmiycem kararlıyım. 2 arkadaşıma daha dermatolog önermiş, başka hiçbişeye ihtiyacın kalmaz diye, uzun süre kullanmakla daha fazla fayda göreceksin demişti bana dr.um. cilt hemen emiyor, derin nemlendiğini hissediyosunuz cildin, en ufak bi yağlanma hissi yok. bence oriflamedan çok daha güvenilirdir canım, benim içim çok rahat..

bir de ben, cildim bi ürün kullandıktan sonra biraz fazla yağlanmışsa -mesela çilek yağını sürdükten sonra- gece yatarken yüzüme bebek pudrası sürüyorum, o fazlalığı alıp dengeliyor..

teşekkürler canım ben şuan kükürt sabunu kullanıyorum ona mı geçsem acaba..

kükürtlü sabun da tedavi için çok iyidir, onu da kullandım ama o çok kurutuyor sanki cildi, iyidir gerçekten ona devam etsen de olur tabi, belki sabunun bitince arada bir kalıp da günlük ağacı sabunu kullanabilirsin, denersin, hangisinden memnun kalırsan devam edersin canım

benim de cildim de rahatsız etmese de sivilcelerim var.kozmetik ürünleri kullanıyorum şimdilik memnunum.ama sırtımda ve az da olsa dekolte bölgemde küçük küçük pütürcükler halinde sivilceler var içleri beyaz değil ama.
dediğiniz sabunu o bölgelerime denesem nasıl olur ?
yada benım gibi sorunları olan varsa nasıl bi yol izlediler?
teşekkürler

sabun tabi biraz gerginlik hissediyosunuz ama, belki cildim karma olduğundandır, beni öyle kurutmadı. nemlendirici de sürüyorum

merhaba arkadasım bendede öyle fazla bişey yok ama arada kanaklarımın kulaktarafına gögru sivilce cıkıyo ve cok zor gidiyo kırmızı kırmızıda yerleri kalıyo aynı yerden tekrar yeniliyo sebamet kullanıyorum değiştirsemmi acaba kremi arastırdımda bi normal nemmlendiricisi var bide akne sedef hastalıkları için nemlendiricisi var sen han gisini kullandın

Bendede var sivilce cok fazla degıl ama, hersey denedım tamamen kurtulamadım
Bide dedıklerınınızı deneyeyım bakalım tşk kızlar

merhaba arkadasım bendede öyle fazla bişey yok ama arada kanaklarımın kulaktarafına gögru sivilce cıkıyo ve cok zor gidiyo kırmızı kırmızıda yerleri kalıyo aynı yerden tekrar yeniliyo sebamet kullanıyorum değiştirsemmi acaba kremi arastırdımda bi normal nemmlendiricisi var bide akne sedef hastalıkları için nemlendiricisi var sen han gisini kullandın[

benim o dediğin türünden haberim oyk, normal nemlenmdirici kremi bendeki heralde

canim sivilce izlerin o soyucu krem sayesinde mi gecti yoksa nemlendirici ve gunluk agaci sabunu sayeisnd emi?

canim sivilce izlerin o soyucu krem sayesinde mi gecti yoksa nemlendirici ve gunluk agaci sabunu sayeisnd emi?

soyucu kremi kullandım, düzenli kullanamadım çünkü dayanamadım çok yandı yüzüm soğuk su koyuyordum yanaklarıma. bıraktım onu. gerçmemişti izler dolayısıyla.

işte hangisi iyi geldi bilmiyorum. maden suyu, günlük ağacı sabunu, bide o nemlendiriciyi kullandım:sm_confused:

ürünün kullanım aanlar arkadslar

Kuru ciltli çocuk ve yetişkinlerde, el-yüz-vücudun nemlendirilerek, onarılmasında ve korunmasında
Güneşlenme sonrasında cildin nemlendirilmesi için
Ekzama ve sedef hastalıklarında tedaviye yardımcı olarak
Lazer ve Kimyasal soyucu tedaviler sonrasında
Ro-accutan tedavisiyle birlikte çok kuruyan cildi nemlendirmek için
Deriyi çevresel etkenlere (soğuk, rüzgar, kuru iklim şartları, deterjan kullanımı) karşı onarmak ve korumak
El - ayak kremi olarak
Deride çatlak, kızarıklık,kaşıntı, pullanma olgularında
Bebek ve çocukların vücutlarında, bez bölgelerinde

Back
X