Ben de hep doğal ürünler kullanmaya çaba gösteriyorum.
Çok güzel detaylı anlatmışsın canım teşekkür ederim.
Günlük ağacı sabununun markası ne acaba?
Benim sivilce problemim yok ama gözeneklerden şikayetçiyim. Tonik yerine maden suyu+çilek yağını karıştırıp dondurdum onu kullanıyorum. Cildimi çok güzel canlandırıyor ama gözeneklerim hiç sıkılaşmadı.:gitme:
Cildim çok yağlı olduğu için oriflame'in matlaştırıcı losyonunu kullanıyorum çok iyi bir krem hiç yağlandırmıyor, ama geceleri daha etkili bir nemledirici ih-tiyacı duyuyorum. Bahsettiğin markayı daha önce de duydum ama ciltte yağlanmayı arttırır mı acaba?
otacı günlük ağacı sabunu.. dediğim gibi sivilceye alışkın olmadığım için psikolojimi bozmuştu çünkü kocaman kocaman bütün yanağımı sarmıştı

bu yüzden, çok şey denedim, deneye deneye bisürü ürün hakkında fikrim var kendime göre. aynısefa kremi kullandım, vıcık vıcık yağlı olduğu için daha kötü oldu, ballı sabun kullandım pek etkili olmadı cildimde. bi sürü şey..
günlük ağacı sabununu da gözüme çarptı aldım, kokusu da çok güzelll, cildimi nasıl toparladı anlatamam, yıkadıktan sonra apaydınlık oluyor yüzünüz, ben çok memnunum, herkesin cildine aynı etkileri mi yapar bilemem tabi ama, deneyebilirsiniz, tavsiye ediyorum, zaten size de iyi gelecekse 2-3 gün sonra hemen farkedeceksiniz.
bahsettiğim ceradolin nemlendiricimi asla değiştirmiycem, hele yüzüme kozmetik hiç sürmiycem kararlıyım. 2 arkadaşıma daha dermatolog önermiş, başka hiçbişeye ihtiyacın kalmaz diye, uzun süre kullanmakla daha fazla fayda göreceksin demişti bana dr.um. cilt hemen emiyor, derin nemlendiğini hissediyosunuz cildin, en ufak bi yağlanma hissi yok. bence oriflamedan çok daha güvenilirdir canım, benim içim çok rahat..
bir de ben, cildim bi ürün kullandıktan sonra biraz fazla yağlanmışsa -mesela çilek yağını sürdükten sonra- gece yatarken yüzüme bebek pudrası sürüyorum, o fazlalığı alıp dengeliyor..