- 10 Nisan 2014
- 299
- 83
- 298
- Konu Sahibi Angelarelation
-
Amaç mı ne? Arkadaş bir ameliyat geçirmiş ve pek de içine sinmemiş. Tam da bu forumun ve bu başlığın amacına uygun olarak daha önce böyle bir ameliyatı tecrübe eden yada araştırma aşamasında olan "bizlerden" fikir almak istemiş. Bunun altında nasıl bi niyet arıyorsunuz hayrete düştüm doğrusu.canım her hafta konu açıp burnunu koyuyorsun amaç ne anlamadık
Olmasi gereken bu isteBiraz burnunu kavisli ve kucuk yaptim..fark boyle..Bilmiyorum da bence burunda problem yok da burun ile dudak arasina bisey yapabiliyorsa doktor oraya mudahale etmeli diye dusunuyorum canim
Allah canımı alsın kahkaha attımcanım her hafta konu açıp burnunu koyuyorsun amaç ne anlamadık
Kavisli çok güzel oldu bence bu hangi uygulama aceba?Biraz burnunu kavisli ve kucuk yaptim..fark boyle..Bilmiyorum da bence burunda problem yok da burun ile dudak arasina bisey yapabiliyorsa doktor oraya mudahale etmeli diye dusunuyorum canim
Kavisli çok güzel oldu bence bu hangi uygulama aceba?
Neden tanirsin biliyomusun ? Burnu hala karakteristik :) herkeste olan bir burun degil ona ozgu olmus.Acikcasi bende tanirim.valla bu bölüme ne zaman girsem bu arkadaş burnun gösteriyor bence konu nasıl olmuştan çıkmış gibi neredeyse 2 haftada bir açıyor insanlar yorum yapıyor sonra yine açıyor ne istiyor söylesin ona göre yorum yapalım,bazıları yeni görüyor ama ben artık bu arkadaşı sokakta görsem tanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?