Önce/Sonra Resimli

Bazıları dudaginla bir demişti diğer forumunuzda ama normalde de zaten üst dudaginiz yok gibi çok ince yani burnunuz gayet güzel olmuş bence dudakla bir yorumlarını da saçma buluyorum bayanın zaten üst dudağı yok denecek gibi

Eskisine nazaran çok iyi küçültmüş doktor, ama bundan daha da küçük kavisli ve kalkık yapmak tıbben mümkünse o zaman değişiklik muazzam seviyede olur diye düşünüyorum.

canım her hafta konu açıp burnunu koyuyorsun amaç ne anlamadık
Amaç mı ne? Arkadaş bir ameliyat geçirmiş ve pek de içine sinmemiş. Tam da bu forumun ve bu başlığın amacına uygun olarak daha önce böyle bir ameliyatı tecrübe eden yada araştırma aşamasında olan "bizlerden" fikir almak istemiş. Bunun altında nasıl bi niyet arıyorsunuz hayrete düştüm doğrusu.

Olması gereken resimdeki gibi bu bence, normalde ufak tefek kusurları takanları anlamıyorum yani dört dörtlük burun zaten olamaz sonuçta işlem var her türlü şey gelişebiliyor ama sizinki gerçekten biraz fazla gibi törpü ya da ne gerekli ise yaptırın çünkü taktığınız kadar var

Bu sayfaya isteyen burnunu hergun atabilir arkadaslar demek ki objektif yeni yorum almak istiyor arkadasimiz konu tekrari yapabilir bu da bir oneri olsun o halde.Yeni yorum yeni bakıs istemesi gayet normal.Lutfen baska yerde elestirel konusalim burasi bdv degil.

valla bu bölüme ne zaman girsem bu arkadaş burnun gösteriyor bence konu nasıl olmuştan çıkmış gibi neredeyse 2 haftada bir açıyor insanlar yorum yapıyor sonra yine açıyor ne istiyor söylesin ona göre yorum yapalım,bazıları yeni görüyor ama ben artık bu arkadaşı sokakta görsem tanırım

bence güzel olmuş ama burunda kemer var. sadece burun sırtı törpülenirse daha iyi olur. fikrim ise hiç karışmayın. önden güzel duruyorsa sorun yok, doğal durur böylece.

Neden tanirsin biliyomusun ? Burnu hala karakteristik :) herkeste olan bir burun degil ona ozgu olmus.Acikcasi bende tanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…