önce tek bebek sonra ikiz dediler şokdayım yardım

natlusben

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
119
3
16
35
İzmir
Arkadaşlar 10 hafta sat a göre 10 haftalık hamileyim, rütun doktor kontrollerimde gittiğimde normal bir bebekdi, 4 gün önce doktora gittim 2 kal atışı var dedi ve ikiz dedi sonra bende gördüm ultrasonda yuvarlak içinde 2 tane yan yanalardı :) doktor 1 tanesinin kalp atışı normal güzel dedi, ama diğerinin kalp atışı yavaş dedi, ben o heyecanla hiçbirşey soramadım, bilgisi olan yardımcı olsun lütfen

* 9 haftalık ken belli olması ikizlerimin yani 9 haftadan önce neden ikiz görünmedi sonradan ikiz dendi ? neden daha önce görünmedi sizce

* biri 1.21 mm diğerinde 1.11 mm yazıyor boyları sanki küçük gibi haftasına göre değilmi internette baktımda

* 2. bebeğin kalp atışı yavaş olması neden sizce ( 2 bebeği zaten 9 haftalık iken ögrendim)

* yardım edin ne yapmam lazım nelere dikkat etmem lazım birde 48 kiloyum sorun olurmu şuan

Son düzenleme:

natlus gözün aydınn...sağlıcakla kucağına alırsın inş.
ikiz gebeliklerde hep bir tanesi küçük kalıyor geriden geliyor ama arayı kapatıyor..
hayırlı olsunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…