• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Once Upon a Time

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Hepsi sonsuza kadar mutlu mesut yaşadılar… Ya da herkesin bu cümleye inanması sağlandı.

Şimdi 28 yaşında olan Emma Swan kendisine nasıl bakacağını biliyor çünkü bebekken terk edildiğinden beri o bunu zaten yapıyor ama onunda yıllar önce terk ettiği oğlu onu tekrar buluyor ve işte her şey burada değişmeye başlıyor. Henry şimdi 10 yaşında ve Emma’nın yardımına muhtaç. Çünkü Henry aslında Emma’nın alternatif bir dünyadan geldiğine ve Pamuk Prenses ve yakışıklı Prens’in kızı olduğunu inanıyor. Sahip olduğu masallar kitabına göre, onu Korkunç Cadı’nın lanetinden korumak için başka bir diyara göndermeleri gerekiyordu bu sayede cadı masallar ülkesinde kapana kısılmış, zamanda donmuş olacaktı ama tabi ki Emma bu hikâyenin bir kelimesine bile inanmamaktadır. Emma bu küçük çocuğu alıp yaşadığı yer olan Storybrooke’a götürür fakat Henry’nin durumuna endişelendiğini için bir süre orda kalmaya karar verir. Orda geçirdiği zamanda Storybrooke’ta çok daha değişik şeyler döndüğünden şüphelenecektir. Orası sihrin unutulduğu ama gücünün de çok yakında hissedildiği, tüm masal karakterlerinin yaşadığı ama bir zamanlar kim olduklarını hatırlamadıkları bir yerdir. Tüm dünyaların geleceğe dair verecekleri bu epik savaşta Emma’nın kaderini kabullenmesi ve çalgınlar gibi savaşması gerekmektedir.

$1843230.webp

dizinin ilk bolumleri yavas ilerliyor..suan 8.bolumde heyecan geldi degisik bir dizi bence benim hsuma gidiyor.

İlk 5 bölümü izledim.
Hoşuma gitti. Sanırım ilerleyen zamanlarda açılacak bu dizi.:)

bende ilk 8 bolumu ızledım fena sayılmaz ama cok surukleyıcı de degıl bakalım ılerleyen bolumlerde umarım bıraz hareketlenır dızı

her bölümünü heycanla izliyorum
gerçekten büyülere masallar kıvamında
ama çok fazla mesaj var içinde
bence izlenmesi gerekn bir dizi

çok beğendim bu diziyi çok tatlı 15 bölümü izledim 2 günde bölümlerim bitecek diye izlemek istemiyorum

ayy ben bunu cok seviyorumm
evet cok asırı heyecanlı degil mesela vampir gunlukleri gibi
ama hep acaba bi dahaki bolumde hangi masalı anlatıcaklar diye merak ediyorum
rumplestilstkin inki cok iyiydi hele cindirella nın kocası cok sekerdi yahuu :)
tabi hauntmanimi oldurdu evil queen :36: :43: :5: :19::41:

ayy ben bunu cok seviyorumm
evet cok asırı heyecanlı degil mesela vampir gunlukleri gibi
ama hep acaba bi dahaki bolumde hangi masalı anlatıcaklar diye merak ediyorum
rumplestilstkin inki cok iyiydi hele cindirella nın kocası cok sekerdi yahuu :)
tabi hauntmanimi oldurdu evil queen :36: :43: :5: :19::41:

aynen katılıyorum favori dizilerim arasında ve hayran kalıyorum hayal gücüne

İlk bir kaç bölümde ben de sıkıldım ama sonra hareketlendi. Şimdi tekrar soğumuş durumdayım. İnişli çıkışlı izliyorum bakalım diziyi. Ama o pammuk prenses de çok saf ya :44:

güzel bir dizi, konusu da değişik. emma,nın house dizisindeki cameron olduğunu yeni fark ettim:1:

Dizi Salı akşamı 20.45'de ilk bölümüyle Fox tv de yayınlanacak..izlemek isteyenler icin iyi bir firsat ama turkce dublaj olmasi dizinin tadini kacirir..

ara yeni bitmişti 2 bölüm yayınlandı şimdi 11 şubata kadar yine ara verdiler... böyle böyle tadı kaçıyor, etkisi azalıyor. en son ne oldu onu bile unutuyorsun heyecan bırakmıyorlar insanda...

ben yabancı dizilere geç başlamayı daha çok seviyorum :) baya bi bölüm birikmiş oluyo ard arda seyrediyorum

2.sezon 6.bölümü yeni bitirdim geri kalan bölümleri hemen izlememem lazım :)

ilk sezonun ilk bölümlerini düşününce asıl şimdi dizi havasına girdiğini görüyorum daha heyecanlı oldu

rumplestilstkin ve belle aşkını izlemeyi seviyorum :) var mı rumple sevenler ?

bence kesinlikle izleyin biz gün gün takip ediyoruz lostun senaristlerinin elinden çıktığı hergeçen gün belli olyor daha çok

bu arada son bölümü izledinizmi bilmiyorum peter pan i kötü yaptılar yaa tam bir yaratıcılık örneği sergiliyor insanlar

Back
X