Once Upon a Time

ilk 4-5 bölümünü izledim.. öyle aman aman sarmasada hoşuma gitti, devam edeceğim inşallah aöf sınavlarım bi bitsin..

Ben de başladım, 8 bölüm izledim iyi gidiyor fena değil. Kafa dağıtmak için arada böyle gerçek dışı şeyler izlemek gerek. :ssz:

bu arada son bölümü izledinizmi bilmiyorum peter pan i kötü yaptılar yaa tam bir yaratıcılık örneği sergiliyor insanlar

Evet baya yaratıcılar bence.Masalları karakterleri bağlama şekillerini seviyorum ve şaşırtıyorlar

Ama o snow white saflığı çok abarttı ya :)

Birde Regina'yı fazla dengesiz yaptılar. Bu kadın Snow White'a sevgilisi öldü diye düşman değil mi? O zaman çocukmuş zaten.Annesi öldürdü bu suçu kıza yükledi.Şimdi de annesiyle bir olup onlara karşı oldu.Sonra gene onların yanında. Yani Regina daha sağlam bir karakter olmalıydı. Bir de Henry'nin onu daha çok sevmesini isterdim sonuçta o büyüttü

yapımcıları lostun yapımcıları.Aynı lost tadı var bence herkesin geçmişte birbiriyle bağlantılı olması genelde bir kasabaya yada ada gibi mekanlara bağlı kalınması benziyor.çocukken bildiğiniz tüm masal kahramanlarını birde böyle izleyin çok zevkli inanın

Son düzenleme:
bu dizide mükemmel :) ama keşke ve keşke pamukla yakışıklının çocukları daha güzel biri olsaydı :)

Son düzenleme:
Konusu çok ilgili çekti , 1.sezon 2. bölümdeyim daha yeni izlemeye başladım..
Sevdim, tavsiye ederim :)

öyle böyle 4. sezona gelmişim ya kafa dağıtmaya birebir masallara da bayılırım zaten ayrıca herkes bir şekilde karşılaşmış tanışmış konuyu çok güzel bağlıyorlar ya ne alaka dediğim konular bile sonunda bağlantılı çıktı senaryo çok hoş:cool::cool:

konuyu hortlatmış oluyorum ama
izleyen varmı acaba :)

ikinci sezondayım sıkılmaya başladım biraz bende:KK51:
Yok ikide sıkılmayın daha, beşe kadar güzel gidiyor. Karakterler giriyor, senaryo daha tutarlı. Beşte baydı beni, tekleyerek biraz izledim, beşinci sezonun yarısından sonra da bıraktım tamamen. Dozunda bıraksalar şahane dizi olacaktı.

Yok ikide sıkılmayın daha, beşe kadar güzel gidiyor. Karakterler giriyor, senaryo daha tutarlı. Beşte baydı beni, tekleyerek biraz izledim, beşinci sezonun yarısından sonra da bıraktım tamamen. Dozunda bıraksalar şahane dizi olacaktı.
izlemeye devam edeyim o zaman :KK48:

Back
X